America (127)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
Vorbeam mai devreme de elevii indieni si chinezi (sau ce or fi). Pe site-ul unde face Alexandru exercitii la matematica e un top cu cei mai buni din fiecare saptamina si pentru fiecare semestru. Din o suta de nume trecute pe fiecare lista, nu cred ca sint zece de americani. Fantastic!
corinadana spune:
Si aia 10 au radacinile in Romania ! glumeam
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Nu stiu cit de adevarata e chestia asta, dar are haz.
If you had purchased $1,000 of AIG stock one year ago, you would have $42 left.
With Lehman, you would have $6.60 left.
With Fannie and Freddie, you would have less than $5 left.
But if you had purchased $1,000 worth of beer one year ago, drank all of the beer, then turned in the cans for the aluminum recycling refund, you would have had $214.
Based on the above, the best current investment advice is to drink heavily and recycle. It's called the 491-Keg.
adriana_m spune:
CamiM felicitari ca ai scapat de Toefl. Sunt sigura ca o sa iei un scor ok daca zici ca te-ai descurcat si ca nu e asa nasol. Ce ai avut la eseu si la speaking ca si tema? Bag-mi un pm daca nu vrei sa zici aici. Please. CRed ca te simti asa de linistita acum ca ai scapat. Ma bucur pt tine. Eu inca nu m-am inscris dar sper in maxim o sapt doua sa ma incriu si eu pt dec. sa vedem. Eu nu am asa mari sperante ca o sa il iau din prima (am o fire mai pesimista ) si de aia nu ma stresez eu prea tare ca nu mai prea e timp pt inscris pt Phd sau master. Ca parac sunt inscrierile pana prin martie. Dar poate merge si pt sesiunea de primavara de la anul. Nu stiu. Tu vrei sa mergi la master sau la doctorat aici?
Mirela La multi ani lui Robert. Si al meu are 4 ani si 2 luni si habar nu are sa citeasca. Stie si el literele si cam atat.
Am gasit niste cartonase cu cuvinte simple. Si am zis sa-i arat de pe acolo cuv simple ca au si imagine si ii e mai simplu. Cu ce carti incep copii sa citeasca? Ceva mai pt buget mai mic. Niste ideei?
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Nu stiu cit de adevarata e chestia asta, dar are haz. If you had purchased $1,000 of AIG stock one year ago, you would have $42 left. With Lehman, you would have $6.60 left. With Fannie and Freddie, you would have less than $5 left. But if you had purchased $1,000 worth of beer one year ago, drank all of the beer, then turned in the cans for the aluminum recycling refund, you would have had $214. Based on the above, the best current investment advice is to drink heavily and recycle. It's called the 491-Keg. Lume multa, oameni putini |
- good one, am transmis-o si la ai mei.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
mamamariana spune:
Buna dimineata! Ati fost in ultima vreme in Ro cu copii? Fetita mea are 5 ani... ma intereseaza daca ati avut scaunel de masina? daca trebuie? Probabil ca teoretic/legal trebuie... dar te opreste politia si-ti pune amenda daca n-ai?
Numai bine, Mamamariana
miereamara spune:
Nu cred ca se intampla nimic de genul amenda, dc nu il ai, cel putin eu nu am vazut copii cu varsta de 5-6 ani stand in scaunel, dar...intrebarea este ai risca sa circuli cu un copil fara carseat in traficul infernal din Bucuresti? Eu una, nu. Se circula haotic si fara nici o urma de consideratie pt soferul de langa tine.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
Ramona, noi am cumparat echipamentul pentru ca mie mie urit sa se tot schimbe cu uniforme in care au transpirat altii.
Am cumparat: masca, manusa, underarm protector, jacheta, fencing shoes si foil. Toate le-am luat de la coach...sa fiu sincere nu prea mi-aduc aminte exact cit au fost...masca parca $50, jacheta $60, underarm parca vreo $40...manusile vreo 20, foil nu mai mi-aduc aminte...pantofii au fost cam $80. (pentru mine inmulteste totul cu 2) Nu le-am luat pantaloni, au voie in sweatpants...cind vor incepe sa mearga la competitii (ceea ce se cam apropie) trebuie sa luam pantaloni.
E costisitor la inceput dar le place tare mult si au norocul ca se pot antrena amindoi...Nick e stingaci si are un avantaj (e totusi mult mai precaut...mai mult pe defensiva) dar Alex e extrem de iute si n-are frica...se avinta in copiii mult mai mari ca el (coach ii zice ca "built for action").
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
mamamariana spune:
Noi suntem din Suceava... deci nu prea vom sta in Bucuresti. De la Otopeni vom sta o zi doua in Buftea (deci nu intram in Bucuresti) si plecam spre Suceava.
Stiti cumva cat costa unul in Romania? Am vazut pe un site ca unul din care am eu (pe care eu am platit vreo 50 de dolari la Walmart) costa vreo 250 de dolari... Mi se pare ridicol de scump pentru Romania. Si nu vreau sa dau banii aia acolo. Mai bine il car pe al meu de aici si il las in Ro daca nu-l mai pot aduce...
Numai bine,
Mamamariana
Ramona J spune:
Multumesc Anamaria. Alexandru e la prima serie, de proba. Nu m-am avintat cu echipamentul, ca mai am unele pentru taekwondo si pentru kung-fu, inclusiv fighting gear.
Acum ne gindim daca sa mearga mai departe sau nu. Daca vom continua trebuie sa-i cumpar echipament. Cursurile sint cam departe si tocmai aflaram ca se vor muta undeva si mai departe.
Intre timp a descoperit si tenisul, aici am variante si mai aproape de casa. De la middle school incolo au tennis team, deci ar putea juca gratuit, la scoala. Plus ca si el zice ca-i place tenisul mai mult (dar vrea si la fencing).
Sint cam incurcata. Eu as merge pe tenis, cu inot ocazional. Si asa mai are si cursurile alea de arta. Cu atitea activitati la copiii astia am inceput sa ma incurc, plus ca sint tot timpul pe drumuri si totul costa, costa, costa...
Pe ai mei nici nu-i pot duce impreuna, fiecare e cu ale lui.