Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspoliss Mai Ira, ia-o usor si tu...fara ganduri negre, te rog Am inteles ca merge si algocalmin sau paracetamol la durere de masea(dar ia doar jumatate de pastila)..fara ibuprofen sau nurofen ca ala nu e recomandat. Crisss 25+ |
Criss, chill, glumeam1 mai macabru, asa, k pt ora asta de seara, insa nu-i nici o prbl atat de serioasa...
Ira 27+ mami de Lizuca
lisa79 spune:
fetelor,mie imi creste pofta de mancareas manca tot!
25S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
crisspoliss spune:
Eu tocmai mi-am luat pranzul...2 felii de paine cu o supa iraniana( o combinatie de spanac, tarhon, linte, fasole boabe si naut, taitei lungi si mai lati si ceapa caramelizata)..acuma mi-e cam rau, ca m-am umflat ca o nesimtita...
aveti aici reteta:
http://www.farsinet.com/farsieats/recipes/ash_reshteh.html
Crisss 25+
lisa79 spune:
crisspoliss te admir ca poti sa incerci lucruri noi. mie una ,imi e tare frica.sunt fidela bucatariei romanesti si unguresti!...glumesc:mananc aproape orice,dar la supe sunt foarte pretentioasa. mai ales ca aici o graamda dintre ele sunt gen crema,care mie imi face o greata de numa'. singura supa care o comand intr-un restauranta este matza ball(supa noatra de galuste),aaa si noodle soup(de taitei) si minestrone. atat!!! deci..gratamatica asta:singurele supe sunt:...
sa iti fie de bine
crisspoliss spune:
Lisa, nici mie nu imi plac supele alea super cremoase pe care le au americanii( alea la cutie mi se par oribile de-a dreptul). Ai incercat supa vietnameza PHO? e ca si supa de pui cu taitei, dar e din vita, si pui busuioc si lamaie cand o servesti. E preferata mea. Data viitoare cand vin in Chicago te scot in oras la o papa bun.
p.s. imi place de numa pizza in Chicago, aia deep dish.
Crisss 25+
lisa79 spune:
la pizza ti-ai gasit partener! de abia astept!
cris30 spune:
Iar vorbiti de mancarica???
Lisa chiar asa ca la voi e frig ca si la noi, sa intrebi neaparat de vaccin mai ales daca lucrezi si intri in contact cu multi oameni.Doctorul mi-a zis ca si sotul trebuie sa se vaccineze.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
26+ Doamne ai grija de bebelina mea.
cris30 spune:
Singura supa de aici dupa care sunt inebunita este cea cu broccoli si chesse.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
26+ Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
Cris, ai incercat-o pe aia mexicana, ii zice chicken tortilla soup?
Ce ne-o fi apucat cu mancarea tocmai acuma...
Crisss 25+
miereamara spune:
Mie imi place supa japoneza: miso soup. Am invatat sa o fac si eu, dar nu iese ca cea de la restaurant. Am mancat si eu niste mancare chinezeasca azi,... spicy, ma doare stomacul, la arsurile mele ar fi trebuit sa ma abtin...Mie imi place sa incerc mancaruri noi,imi plac fructele de mare (shrimp, scoici) cand sunt gatite in stil sudic, nu imi place sushi deloc.
Azi am fost pe la motherhood si m-am intors cu o camasa de alaptat. M-am gandit sa iau una mai nasoala pt travaliu (sau iti dau de la spital?) si una pt dupa travaliu, asta are gaurici pt unde sa scoti...doamnelesi sa alaptezi copilul.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan