Cum sa reactionez?
Raspunsuri - Pagina 3
miri_mik spune:
:))
buna seara fetelor:)
ma amuz copios si lacrimez in colt de ochi... sunt asa de dulci puii nostri in iubirile lor pure:)
primele iubiri coincid in general si cu primele descoperiri sexuale constiente. atunci realizeaza diferentele dintre baietei si fetite si tot atunci se simt atrasi spre sexul opus. etapele sunt usor de detectat: fetitele trec printr-o perioada asidua de descoperire a propriului corp si nu pierd nici o ocazie sa se cerceteze (2-3 ani); poate putin mai tarziu, intre 2,5-4, devin si baietii atrasi de fetite. dar sunt mai retrasi pentru ca modelul masculin e cel al macho-ului in cele mai multe cazuri. inaccesibili.
apoi, se vor casatori cu tata, si baietii cu mama:)
nu va ingrijorati, si episoadele de masturbare trec si sunt firesti si ideal ar fi s anu interveniti daca ii surprindeti pentru ca acum ii amprentati cu viziunea morala asupra sexualitatii, si iubirile cu sarit gramada pe baieti. e doar o etapa. in curand nu se vor lasa cucerite:) amuzati-va! problemele incep in revolutia hormonala:)))
ashea, sa va povestess despre bruno al meu care are 2,7 ani. e un carliontsat jmekeros. nu-l intereseaza baietii iar fetitele... asa din umbra:) in vacanta de vara am fost in deplasare in minorca... fetelor, 4 iubiri in 10 zile, de car eisi aminteste! fetite dulci foc care fugeau dupa el sa-l pupe. el nu statea dar nici nu fugea... la babydiscoteca, belea, nu dansa, statea doar dupa picioarele mele,insa cand aparea "nonine" (caroline in traducere) se inmuia tot! aaaaaaaa, si inca ceva, era indragostit de mama noninei! sa va spun ce gelozii m-au icnercat cand am vazut ca o prefera pe mama ei pt joaca iar eu, brusc, nu mais erveam decat ca suport pentru mashinutsa:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Gabrielama spune:
An-k,
cica ar fi normal - zice sora mea, care are fata de 14 ani. Asta dupa ce i-am povestit eu ca fie'mea (4 ani si jumatate) mi-a declarat ca este indragosita rau si ca respectivul "este asa de frumos ca nici nu ma pot uita la el"!
Dupa ce am studiat atent subiectul indragostelii, i-am spus ca intr-adevar e dragut, dar ea e mai frumoasa ca el. Blasssfeeemieee, oameni buni, cum am putut sa spun asa ceva??? Mi-a explicat ca nimeni, dar nimeni nu e mai frumos ca el.
Astept sa-i treaca...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama "este asa de frumos ca nici nu ma pot uita la el"! |