Cum sa reactionez?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Eu mi-aduc aminte si acum cu placere si amuzament de sentimentele pe care le nutream pentru colegul meu de la gradinita: Ninel. Eram atat de indragostita de el ca toti din neam cand ne vedeam ma intrebau daca ma mai marit cu Ninel. Aveam ganduri serioase, nu gluma. Stiu ca sufeream enorm pentru ca lui Ninel ii placea de o colega blonda: Narcisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Asa este si a mea(4 ani jumate)...intr-o zi cand m-am dus sa o iau de la scoala tot incerca sa-l ia de mana pe erik, iar acesta nu vroia...suparare marepe capul domnisoarei...acasa ii zice lui frate su mai mare(2 ani jumate) ca e dragut, dar ea se "casatoreste" cu tati ca el e si mai dragut, cand ii spun ca eu sunt casatorita cu tati, imi tranteste ceva de genul:lasa mami, tu iti gasesti alt baiat.

fetelor, poate e doar o faza in dezvoltarea lor cand constientizeaza diferenta dintre sexe, zic si eu sa ma consolez

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Mirela :) si nimic cu Ninel? glumesc

Si eu am avut 'a crush' in scoala primara, dar asta pentru ca nu am fost la gradi. A facut invatatoarea mare lucru ca ne-a pus fata si baiat in banca.

I-am comunicat si sotzului care e in delegatie, despre cat a cerscut fi'sa , a ras si mi-a zis s-o las linistita, ca de... asa s ei la varstele astea

Mergi la inceput

Ilse, misto, ai grija la concurenta, si mama mea ne povestea ca atunci cand era ea mica vroia sa se marite cu bunicul ei, dar nu a mentionat cat de mica era.

Si totusi... ar tr trebui sa ne batem capul sau sa ne amuzam si sa-i lasam in pace ca le trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Fi-mea la 4 ani jumate a venit la mine si m-a anuntat solemna "Mami, sa stii ca eu ma marit cu Andrei". Eu am inghitit greu si am intrebat "Cand?" la care fi-mea "Cand ne facem mari". Am zis "OK".
Problema e ca de atunci si pana acum (acum are 6 ani) a schimbat vreo 5-6 preferinte ....
Eu inca sper ca nu va face la fel si mare ...

Sorana si Monica (6 ani)

Edit: Sotul meu la 5 ani a ... cerut in casatorie o fata de 19-20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui an-k

Mirela :) si nimic cu Ninel? glumesc

Mai, nimic atunci. Cand am crescut, ne-am intalnit iar (mi-a fost coleg de liceu). Eu l-am recunoscut din prima. El pe mine, nu. Dar de data asta s-a intors roata. El a vrut, eu nu. Asa ca am iesit in avantaj.
Avand in vedere exemplul personal, sper ca atunci cand copilul meu se va "indragosti" sa o iau ca atare si sa nu fac misto pe seama lui.

Dar stau si ma gandesc acum: va dati seama ce impact a avut asupra mea dragoastea asta de copil? Daca eu mi l-am adus aminte in clasa a 9-a. Si mi-a confimrat mama ca el e (ca mama imi cunostea colegii de gradinita si pe parintii lor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu la gradi, "l-am iubit" pe mariusica. ii duceam zilnic mere, cele mai rosii si mai mari:))) ne jucam "de-a dallasul", el era bobby, eu pamela.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu si acum imi aduc aminte cu nostalgie cum arata Lacy de care eram indragostita la gradinita. Avea niste ochi mari, mari, albastri.

Fiica-mea a fost si mai precoce. Cand am dus-o prima oara la gradinita, avea aproape 2 ani. Ceea ce a motivat-o sa mearga a fost Luca, un baietel blond din grupa mijlocie dupa care se tinea tot timpul.

Iar deunazi m-a intrebat (acum are 4 ani): daca ma indragostesc de David de la fosta gradinita o sa fac un copil din prea multa dragoste ?

Dupa cum vedeti, am trecut la ingrijorari mai serioase decat un indragostit!

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

ce frumoase sint toate povestile voastre...

Maya mea e indragostita de Bailey de cind l-a vazut prima oara, la 4 ani, la gradinita! Si Bailey este indragostit de ea lulea. Erau asa de scumpi cum se jucau mereu impreuna!
La sfirsitul zilei inainte de a pleca acasa, se imbratisau de larevedere!

Lui Bailey i-a mai placut si de citeva alte fetite Camrin si de o creola frumusica foc: Sheneil. Ce suferea Maya cind el statea linga ele la vizionarea fimmelor... Dar cum se miscau ele mai incolo, ea se baga linga Bailey si ii placea ca el se juca cu parul ei lung!
Alethia, mama lui Bailey (care are parul cret, cret de tot, de il tine numai in coada) mi-a spus ca intr-o seara Bailey a intrebat-o de ce nu isi lasa parul pe spate ca Maya ca lui ii place sa se joace cu parul lui Maya. :))

Maya deja ne spune ca se va casatori cu Bailey si va avea trei fete! Deci are planul bine definit! :))

De Valentine's Day isi daruiesc cutii cu bomboane si ursuleti plusati. Si cind ridem de ea eu si Sarah, fata mea cea mare, ea ne da replica: sinteti rautacioase pentru ca voi nu aveti boy-friends! Si cam are dreptate :))

La day-care invatatoarele mi-au spus ca incearca sa ii antreneze pe Maya si pe Bailey in grupuri diferite ca nu prea este bun atasamentul asta.

Intr-o seara suna telefonul. Raspund si aud o voce de baietel. Intreb daca este Bailey si imi zice nu, apoi se fisticeste si ia receptorul mama baietelului, rizind: "stii, Anthony ar dori sa vorbeasca cu Maya, este asa de emotionat... Ea i-a dat numarul de telofon pe un desen facut in clasa" Am ris amindoua gindindu-ne ca aveau numai 5 ani!
Au vorbit un pic, am tras cu urechea: despre hamsterii lui Maya, despre filmul Alvin and the Chikmunks...

Mergi la inceput

Asa cum a zis si Happy, sunt asa de frumoase povestioarele voastre

Deci nu ma mai agit ca vad ca este normal. Toti sunt asa de mici si dulci si cu sentimente curate de prietenie... ma bucur ca am deschis subiectul, tare frumos a evoluat.

Pup toti puiutii.

Mergi la inceput