Gravidutze si mamici de Cluj-94
Raspunsuri - Pagina 5
anamica spune:
Hello,
Mie imi convine si in 28 si in 8. Ce fain, de-abia astept petrecerea!
Adriana revoltator! Sa ajungi la Urgente si sa nu consulte fetita! Incredibil, ce sistem aiurea avem! Bine ca e mai ok Alexia!
Ani te salut si ma bucur ca ne vom vedeam la petrecere!
Ma bucur ca se da legea cu 85% pt mamici, e o dreptate sociala care se face pentru cele care contribuie cu bani grei la buget.
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
meli -antrenor
ELEVII
1. ALEX
2. ELENUTA
3. NICO
de luni incepem antrenamentul cu cate 100 de abdomne, va asteptam si pe restu
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
sara2007 spune:
meli si eu as vrea sa ne psui de gelul acela.e scump tare?eu am ceva facut din silicon pt dinti.si cred ca in el pui gelul si dormi asa petse noapte,nu?si nu scade ph-ul dintelui?
delia ce-ai patit cu tanti?sau de ce ne atragi atentia?
alex pe unde esti?
adriana urata treaba cu doctorii astia.
mie imi convine orice data si tot ce hotarati voi.
nico...chiar ai putea sa-l serbezi pe andrei cu toata lumea.i-am face un tort.
dra dupa ce implinesc piticii 2 ani mia i-au ceva alocatie?daca da..cat?chiar m-am gandit intr-o zi la asta.
va pup si va urez somn usor..
ioana...mami de sara
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Andreea , nu am vazut aseara postarea ta. Da, Alexia era cu iritatia, am dat-o cu Nidoflor la recomandarea fetelor. Cred ca e ok sa il dai pe Erick.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Raluca spune:
Gabitza, noi venim fara tati dar probabil cu Ilinca....sa vedem. Referitor la data...eu as vota cu noiembrie, in decembrie copii vor avea o sumedenie de evenimente de acest gen.
Andreea, fiecare cu experienta lui in privinta dr...crede-ma ca in decurs de ap.7 ani am cunoscut multi pediatrii in cj iar cu noi dr. zaharia a gresit rau de tot....plus altele ce nu-s de scris pe forum.
Meli, momentan nu mai vreau...in domeniu in care lucrez am tangenta cu substantele ce se folosesc in stoma si stiu ca nu-s prea OK cele de albire da' ...am avut eu pitici pe creier! multumesc
Mami Alexia, totusi o reclamatie mi se pare ca ar trebui sa faci!!! e inuman , in primul rand, ceea ce au facut si cred ca daca stam si tot acceptam asfel de comportamente ne vom tot intalni cu ele.Am patit-o si eu cand un portar nu a vrut sa ma primeasca noapte la urgente la pedi III spunandu-mi somnoros sa duc copilu pe motilor, ha, ha...sa vezi circ....numai tv nu am chemat!
Delia, sunteti OK? Ma refer la Iris, ca ea a stat cu bona? sau nu e vb de a voastra!!!!
Vine cineva azi la Kidex?
mami_alexia spune:
Stiu, Raluca, meritau din plin sa fac scandal insa nu mai aveam puterea sa ma cert. Acum degeaba m-as duce ca nu stiu numele dr, in fine s-ar putea afla..Oricum, ce-a fost la gura mea...eram ca un animal salbatic care isi apara puiul
Noi suntem "usa in usa" cu Kidex, poate ne vedem pe acolo.
MAMI(Adriana) &
mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, VLAD!

Cristina, mai treci pe la noi, nu mai stim nimic de tine!
MAMI(Adriana) &
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Andreea merci mult de tot ,dau copi la lege si o trimit prin mail!!!Nesimtitii ,dupa cate am indurat la ei asta mai imi lipsea!Si sa va zic si bomba care o am eu!Mie nesimtitii naibii pe cartea de munca mi-au trecut doar minimul,asa ca eu nu ma pot bucura de cei 85%!!!Asa ca sa stitii ca firma Euro Gsm e cea mai nasoala!!!Mi-e si greata numai sa ma gandesc la ei!!!![]() Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
offfff.... imi pare rau sa aud asta.... din pacate multe firme care se tin mari si tari trec doar salariul minim pe CM... rusine lor... asa e si BRINELUL! ATENTIE LA EI!
CHIAR DE-AIA, ASTA E UN MOTIV IN PLUS SA-I OBLIGI SA-TI DEA ACEL SALARIU MEDIU PE FIRMA... (eu am primit de la firma la care lucrez peste 20 mil... asa ca merita)
FA TOT CE E POSIBIL! SUNT OBLIGATI SA-TI DEA! E LEGE!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Adriana multa,multa sanatate Alexiei!!! ![]() Si tie multa putere! Tu parca ziceai ca avea intr-o vreme fundicul rosu ,asa?Ca asa e de o vreme in coace si a lui Eric si cu Bephantene nu ii trece deloc.Tu o dadeai cu ceva antibiotic?Oare e bine la el fiind asa mic?Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
ANDREEA, DA-L CU NEOPREOL, DE CARE FOLOSEAM SI NOI IN MATERNITATE... E FF BUN SI TRECE REPEDE CU EL.. SI EU PE ERIC IL DAU CU EL...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
dpop spune:
daca veni vorba de bone, sa va feriti si de LASZLO ILONA
tu fetelor, ieri am avut sedinta cu parintii
hihi, acuma suntem oficial parinti.
adriana, eu sigur as fi facut un scandal monstru la urgente, poi ce pana mea, le doare mana sa consulte copilu? urasc toti medicii astia nemernici, sa-i ia naiba de lenesi.
acuma cu jucariile, majoritatea ne invartim in jurul varstei de 1 an, cred ca o sa le placa orice de aprox varsta asta, cei mai mici o sa mai creasca si o sa se joace cu ele mai incolo. cei mai mari... hmmm, cu ei nu stiu cum facem.
anul trecut kidex a fost foarte jerpelit, numai vreo 3 standuri si marfa scumpa, ca atunci cautam diverse pe ultima suta de metri pentru irina. poate anul asta e mai rasarit
mami de irina

de un Bondarel !!!!