Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Va pup ca imediat tre sa plecam si eu n-am terminat bagajele ca stau cu voi

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Raportam si noi o victorie monumentala impotriva "sitei" din gatul lui Andrei , azi am reusit sa papam 200 de grame de papica nefacuta la blendar, cu boabe de orez intregi in ea .
Insa cred ca a fost doar o intamplare

Ceska Andrei zambeste doar blondelor de la stiri sau reclame

Natalia ai doua frumuseti si sa nu mai spui ca fata e slaba ca eu ma complexez. Daca il pozez pe Andrei dezbracat te ingrozesti.

Roxana foarte frumos colajul, absolut deosebit, la fel ca si Adeluta.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Bravo Andrei! ; baiat mare dak papa boabe de orez intregi!

Multzu, LalaD, pt aprecieri.

Natalia, ai doua papusici - m-am dus la IT sa le vad, ca eu am site-ul banat; v-am zis ca m-am dilit la cap? v-am zis!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

NataliaS,
foarte frumoase zanele tale! Cand ma uit la ele si la nepotica mea mai ca as vrea si eu o fetita: sigur ar umbla numai in pantaloni si parul tuns scurt dar....

LalaD,
eu fac pt noi orez cu legume si piept de pui si ma gandeam sa ii dau putin si lui Benjaminu. Sper sa accepte azi legumele ca am pus de toate: morcov, cartof, ceapa, telina, frunze patrunjel, praz, felii de ardei capia ( ca nu am avut gras) etc. El s-a innecat azi de la 2 amarati de globulli nu cred sa treaca orezu cu boaba intreaga.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

LalaD,
eu fac pt noi orez cu legume si piept de pui si ma gandeam sa ii dau putin si lui Benjaminu. Sper sa accepte azi legumele ca am pus de toate: morcov, cartof, ceapa, telina, frunze patrunjel, praz, felii de ardei capia ( ca nu am avut gras) etc. El s-a innecat azi de la 2 amarati de globulli nu cred sa treaca orezu cu boaba intreaga.

Suna foarte bine ce ai gatit tu acolo, si daca spui ca Benji mananca spaghete bolognese de la borcanel, sigur o sa pape si pilaf bun gatit de mami!

Fetelor, mi se pare mie sau mai multi bebelusi sunt in "greva setei" brusc? Adica nu mai vor sa bea? Eu am ajuns sa ii dau Sofiei cantitati mici de apa cu seringa de dozaj de la Nurofen. Si ii dau lapte inainte de mesele solide. Ea are fontanela adancita de vreo saptamana cred, daca nu mai mult.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Oare lucrurile ffffffff mult asteptate te incanta la fel de mult? (dupa ce ai asteptat, asteptat, asteptat!)
Eu cred/banuiesc/sper ca ne iese un dinte! Daca nu e la Benji poate imi iese mie maseaua de minte!
Aseara am lipit pe usa de la bacatarie schema cu ordinea in care ies dintisorii sa vedem noi in ce ordine ii vom bifa... cand vor veni... ca de venit vin, nu?

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, oare exista vreo recomandare ca la varsta asta trebuie sa bea "x:" ml. de lichid ???
Eleni a mea bea cam 500-500 ml. de lapte in fiecare zi + 150 ml de su c si vreo 50 de apa....
este bine?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Buna fetelor!

Iar nu am mai intrat de mult pe forumul vostru.Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand am probleme simt nevoia sa va cer parerea care de multe ori este mult mai avizata decat a doctorilor(cel putin cei cu care am intrat eu in contact pana acum,toti mi s-au parut niste habar n-am-isti).

I-am facut si eu o urocultura lui Raducu si nu stiu ce sa cred.Stiu ca au mai fost pe aici clopotei cu infectie urinara si poate mamicile lor pot sa ma ajute .A iesit ca are bacteria "Proteus mirabilis"iar la flora bacteriana 80 000 UFC/ML.Din ce am citit pe net ,nu prea e de bine.Voi ce ziceti?V-ati confruntat cu asa ceva?

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Sa ma lamureasca si pe mine cineva cum e cu fontanela, cum o simt, unde o simt adancita....
... si a acceptat cateva gurite de suc de porto ffff putin dar poate poate. El oricum indiferent ce pune in gurita (in afara de lapte) intai se stramba...chiar daca e ceva ce a mai papat pana atunci.

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Stancutza, multumesc de mesaj, mi-ar place sa impartasesc experientele cu voi, si sa discutam despre clopoteii nostri.

Anthony e baiat mare, merge la cresa si ii place mult la scoala de bebei cum zice surioara lui.

Va pup

Mergi la inceput