Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 4
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti buna fetelor, hehe Ginette, daca are fata interfon, il foloseste dar tu ce ai mai pazit doua ore apoi de n-ai adormit? Milan ma trezeste des noaptea dar adorm repede la loc, la cate treziri imi da n-as mai apuca sa dorm nici 4 ore daca n-as pica in secunda doi. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Dak nu doreaza mult "checkig"-ul, si eu adorm la loc, repede; dar aseara am sta aproape o ora la ea si mi-a "fugit" somnul.
Nu stiu ce are, ca ea nu se trezea peste noapte.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
citat din mesajul lui ramonab Roxi, eu acum am vazut Adela miracolul evolutiei.Foarte frumos.Emotionant. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 9 LUNI VEDETA LU MAMA www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR |
; l-am facut ieri, inainte sa plec de la munca si am uitat s-anunt.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Si eu sunt pt Cismigiu! Dar cum spunea si miki-mamica, pe la 15:00 ajung.
Ali(stoisor), mama, ce nu suport genul asta de invitati; care decid ei cum sa faca la altcineva in casa
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
Si eu sunt pt Cismigiu! Dar cum spunea si miki-mamica, pe la 15:00 ajung.
Ali(stoisor), mama, ce nu suport genul asta de invitati; care decid ei cum sa faca la altcineva in casa
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
stoisor spune:
citat din mesajul lui Lala_D Am uitat sa spun . E o excursie de o zi . Se duc la Sinaia (Peles si manastire) Brasov ( biserica Neagra) si Poiana Brasov. Se intorc deseara la 21.00. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
ce fain de el,super
si eu am fost in toate excursiile organizate de scoala caci in tabere nu ma lua nici un profesor ,am fost extrem de bolnavicioasa,si cu astm si 2 ani am avut o operatie deschisa,iti dai seama ca nu se punea problema de tabere la mine
tin minte toate excursiile
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Ven 'neata. Mathias a facut febra non-stop de ieri de cand am scris. Tot la 2-3 ore ii creste febra, nu stiu daca e normal asa ceva. Toata noaptea i-am dat cate ceva: Nurofen pe la 8, pe la 11 iar ardea tare, i-am dat Panadol, pe la 2 ardea ca focul iar, m-am panicat si i-am bagat o juma de supoz. Novocalmin si i-am dat un fenobarbital, m-am temut rau de convulsii (Markus a fost copilul care la orice raceala/viroza, oricat de urata, nu facea febra niciodata, vad ca acum dupa scoaterea amigdalelor o da si el pe modelul febril, care e un fenomen nou pt. mine si ma ingrozeste). Pe la 4 iar era usor febril, dar nu i-am mai dat nimic. A baut laptic la 2 si la 5. Dar tot maraie si se foieste, clar ceva il doare. Offf, mi-e o mila de el! Si, fenomen absolut in premiera, pacat ca se datoreaza bolii, Markus s-a cerut singur la culcare la ora 21:00, si a adormit in 3 minute, iar Mathias a adormit la 21:20 la mine in brate, uitandu-ne la TV. Plec la scoala. Va pup si va doresc o zi buna! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Oh, ce rau imi pare!
Cat despre febra...si eu am patit la fel cu dimitris. Ii dadeam antitermice la 5 -6 ore . dura o ora si un pic pana isi facea efectul medicamentul statea cam 3 ore "rece" si apoi incepea iar sa-i creasca temperatura.... Asta de vineri seara pana marti seara.... Si de sambata lua si antibiotic! acum nu mai face febra dar a facut afte si candida pe limba. trebuie sa-i dau cu glicerina in gura si ma indoiesc ca va sta de buna voie....
LalaD, ai idee daca mai pot sa-i dau si altceva pentru candida asta pe limba????
Ai patit asa ceva la baietii tai ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
stoisor spune:
citat din mesajul lui ginnette Si eu sunt pt Cismigiu! Dar cum spunea si miki-mamica, pe la 15:00 ajung. Ali(stoisor), mama, ce nu suport genul asta de invitati; care decid ei cum sa faca la altcineva in casa Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
da asai ,eu nu as intrazni dar alti au tupeu mult in ei
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
kalosalina spune:
LauraI tb sa o hidratezi neaparat pe Theutza! Noi cand am fost la regim, ne-a spus dr sa-i dau ceai de menta indulcit cu glucoza. Incearca asa ,poate ii place si bea mai mult. Sanatate multa!
Stoisor ce musafiri... Ma abtin, ca as vorbi urat
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ramonab spune:
Roxi eu vorbeam de ceaiul ala la pliculete, care e doar plante uscate.Eu am babycalm de la Fares, si are mai multe plante:musetel, fenicul, chimion si menta, atat fara nimic altceva.
Eu suc ii dau de portocale, stors de mine 1 parte suc o parte apa.Ala il bea mai bine decat ceaiul.
A si cand ii fac ceai ii pun doar un vf de lingurita de zahar la 200ml apa sa fiarba si apoi pun pliculetul de ceai.Si cand i-l dau pun si un pic de zeama de lamaie.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui ancasoare intrebasem si eu la cap trecut ... Buna seara! Am o intrebare urgenta care ma framanta: la bebelusii vostri cutele de la fundulet sunt simetrice? la stefan au fost simetrice la inceput ca stiu ca m-am uitat dar am pierdut din vedere asta ulterior iar acum am remarcat ca nu mai sunt simetrice. la control la 7 luni pediatra s-a uitat la picoruse daca sunt drepte, a zis ca-s ok dar de cute, sold n-a zis nimic. stiu ca asimetria e semn de diplazie de sold si chiar sunt ingrijorata Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
eleni a mea nu are cute la funduletz.
are doar cate o cuta pe fiecare piciorus dar par simetrice...
nu stiu ce sa-ti spun...
daca dr. nu a zis nimic ori este totul in regula ori nu a fost atenta...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni