Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 3
emabucuresti spune:
buna fetelor,
Ramo sorry de vesti, sanatate multa!
Ven of tare greu trebuie sa mai fie! sanatate multa!
LauraI si , esti o mami buna si te vei perfectiona!
hehe Ginette, daca are fata interfon, il foloseste
dar tu ce ai mai pazit doua ore apoi de n-ai adormit? Milan ma trezeste des noaptea dar adorm repede la loc, la cate treziri imi da n-as mai apuca sa dorm nici 4 ore daca n-as pica in secunda doi.
Shose noi avem modelul barnabas dar se cam julesc cand face pasi afara, sunt dintr-o piele fina fina dar mai mult pt intrior. Cei in genul mocasinilor imi amintesc ca erau mai solizi, dar deh nu-s asa frumi ca barnabas.
Miky mamica si Miky baby da, eu propuneam un Cismigiu, asa poate ne-am aduna mai multe mamici fiind mai central.Mitsu esti pe receptie? LauraD? Roli? Elle? everybody?
aaa Creata, mi-e dor de frumoasa Maria!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ramonab spune:
Ms LalaD, deci l-a gustat.O sa vedem atunci.
vad ca tot pomeniti de ceaiu Hipp, asta il dati la bebei?
Ca si eu am vrut sa ii cumpar da eu cand m-am uitat pe eticheta nu mi-a placut deloc ce am vazut.Mi se pare ca, contine f mult zahar.In rest are aceleasi plante ca si ceaiul pt copii la pliculetz, babydrink sau babycalm, numai ca astea din urma inafara de plante nu mai au nimic.
Oare vb de acelasi lucru?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Lala_D spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ginnette
Eu l-am gustat si mi s-a parut ca are gust de barium (nu stiu dak stiti; eu am baut cand eram copil pt o analiza la stomac; zici ca bei creta ); bine, mie nici NAN2 nu-mi place, dar pitik e innebunita dupa el; si asta e tot ce conteaza. Mai am din NAN2 cam de doua ori, si-o sa incep sa-i dau "3". Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
ce dulce ai fost cu bariul
E bine daca ai ambele cutii in casa . Verifica si aportul de vitamine si minerale pe ambele soiuri .
Eu continui cu humana 2 si in ideea ca este aportul mai echilibrat si continutul caloric bun in 2 iar Andrei e un slabanog.
In felul asta vezi ce i se potriveste Adelei.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
emabucuresti spune:
La multe lunite si la multi ani
Carla Alexia
Andrei
Emir Conrad
Matei
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
stoisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Fetelor, pampersul de peste noapte al Theei este uscat, uscat!!! Cred ca nu e niciun pipi in el ca miroase tot a aloe, ca nou!!!!! E drept ca ieri nu a prea baut, tre' s-o fortez cu seringa, nu? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
ma bucur ca nu au mai fost probleme peste noapte la voi (nu si in cazul nostru )e semn bun un pampers uscat,parerea mea dar trebuie sa o faci cumva sa pape,nu cred ca trece asa taman in extrema cealalta,multa sanatate lui Thea si pupic lu mami curajoasa ca a mai trecut cu bine de una rea ,D-ne ce ne mai asteapta?mi frica cu astia mici zau
Ven cred ca e nasol tare la voi ,eu zic sa chemi un doc,nu e buna febra asta care nu cedeaza , la strengarii tai
Elle ce sa zic ,iti dai seama ca am fost o acritura toata seara,am stat mai mult cu copila sus,ea nu a fost jos deloc,m-am tot scuzat ca i-am facut baie cam devreme dar mi se parea obosita,etc,dupa ce u plecat a aerisit tati bine pe jos si gata,sper sa nu apara ceva la veunu din noi ca atunci sa vezi tu
era sa uit ,Lala chiar nu ai zis unde pleaca,parca,si cat sta
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
ramonab spune:
Roxi, eu acum am vazut Adela miracolul evolutiei.Foarte frumos.Emotionant.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Lala_D spune:
Am uitat sa spun .
E o excursie de o zi . Se duc la Sinaia (Peles si manastire) Brasov ( biserica Neagra) si Poiana Brasov. Se intorc deseara la 21.00.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Ms LalaD, deci l-a gustat.O sa vedem atunci. vad ca tot pomeniti de ceaiu Hipp, asta il dati la bebei? Ca si eu am vrut sa ii cumpar da eu cand m-am uitat pe eticheta nu mi-a placut deloc ce am vazut.Mi se pare ca, contine f mult zahar.In rest are aceleasi plante ca si ceaiul pt copii la pliculetz, babydrink sau babycalm, numai ca astea din urma inafara de plante nu mai au nimic. Oare vb de acelasi lucru? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 9 LUNI VEDETA LU MAMA www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR |
Cam are zahar; eu ii dau "6 plante" - parca asa se numeste - si are si glucoza si dextroza; de-ai anu-i dau de cat de max 2 ori pe saptamana.
Dar si babydrink are gliucoza, parca.
Oricum, asa bea cate 200-250 ml pe zi (ii pun doar o linguritza la 200 ml apa); mai ii dau si suc de fructe - dar si asta are fructoza, deci nu trebuie exagerat.
Si ii mai dau si suc de portocale.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Lala_D
ce dulce ai fost cu bariul E bine daca ai ambele cutii in casa . Verifica si aportul de vitamine si minerale pe ambele soiuri . Eu continui cu humana 2 si in ideea ca este aportul mai echilibrat si continutul caloric bun in 2 iar Andrei e un slabanog. In felul asta vezi ce i se potriveste Adelei. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Saru'mana de pont
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stoisor spune:
aaaa si am uitat sa va zic ca doreau sa fumeze,in cas,ca e frig afara si doara daca fata e sus de ce jos nu se fumeaza,pardon?trebuie sa dau exlpicatii cuiva ?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM