Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, pampersul de peste noapte al Theei este uscat, uscat!!! Cred ca nu e niciun pipi in el ca miroase tot a aloe, ca nou!!!!! E drept ca ieri nu a prea baut, tre' s-o fortez cu seringa, nu?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi, nu stii tu ce e pa capul meu ca trebuie sa iau pastile.Pfoai nu le suport, mai ales cand eu nu ma simt rau deloc.Eu doar asa iau pastile daca is in ultima faza si vad ca nu se mai poate face nimic.Dar acu pt bebe iau ca na e pt binele lui, da atata stramb din nas!

Si eu m-am uitat chiar ieri pe cutia de Nan3 si nu am vazut nimic care sa sugereze ca ar fi cu arome.LalaD please spune-ne de unde stii?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata buna!
Ven, sanatate multa piciului!

LalaD, nu vii si la mine la smotru? ca nevoie este, dar chef nu...

Na, si acum espre legea lu' peste: nici nu mai stiu ce sa fac, sa ma intorc la munca sau nu? ca nu mai am nici un stres financiar...hmmm...tre' sa facem sedinta de familie...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si nici kk nu a facut de marti seara (atunci a facut de 3 ori/ jum de ora). Oare pot sa nu-i mai dau mancare de regim? Ca i-a absorbit toata apa din organism cred! Sa-i dau lapte obisnuit? I-as da mar cu nectarina, ca-s mai apoase si se mai hidrateaza un pic. Ii dau si sarurile pt rehidratere, Doamne ajuta sa isi revina! A dormit bine azi noapte, doar niste scancete, din cand in cand.

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Neata buna!
Ven, sanatate multa piciului!

LalaD, nu vii si la mine la smotru? ca nevoie este, dar chef nu...

Na, si acum espre legea lu' peste: nici nu mai stiu ce sa fac, sa ma intorc la munca sau nu? ca nu mai am nici un stres financiar...hmmm...tre' sa facem sedinta de familie...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Eu zic asa: daca te simti bine acasa cu bebeu poti sa stai, daca simti nevoia si de altceva decat schimbat scutece, dat mancare, culcat etc, bebe atunci du-te.
Eu cred ca as merge la un program scurt de lucru.Eu si asa abia astept sa fug un pic de acasa cateva ore, si plec la scoala,si asa de bine ma simt sa ies un pic in lume...
Acuma voi va intelegeti si va hotarati!
Parerea mea, hac

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

ramo, te-ntzeleg perfect; eu ma "doftoricesc" doar atunci cand m-ai am putin si m-aduna cu matura de pe jos.
Da' acum nu prea mai avem "loc de-ntors" ca altcineva e pe primul loc.

AncaB, eu dak-as fi in locul tau, as mai sta, macar pana la 1 an jumate (asta, dak vrei neparat sa te intorci la munca); acum, e adevarat ca depinde si de locul de munca, cat de "leger" e, si de sef, cat de "de treaba" este.

LauraI, off; cu lichidele e cam nasol; tre' s-o fortzezi putin (stiu, e un chin - nici a mea nu se dadea in vant dupa lichide); incearca cu ceai de menta (ca nu cred ca HIPP e indicat ).
Eu zic sa-i mai dai si azi regim si mai stai o zi cu lapte fara lactoza (care e apa chioar, stiu); dar poti sa-i faci mar copt - are alt gust.
printzesa!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Si eu m-am uitat chiar ieri pe cutia de Nan3 si nu am vazut nimic care sa sugereze ca ar fi cu arome.LalaD please spune-ne de unde stii?

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mie mi-a spus fina mea care l-a gustat ( ii dadea baietelului ei ) ca are si gust si miros de fructe...
Acum nu stiu daca scrie sau nu pe cutie ca noi folosim Humana.
Cred ca cel mai sigur e sa il gusti si sa vezi ce si cum .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fetelor, pampersul de peste noapte al Theei este uscat, uscat!!! Cred ca nu e niciun pipi in el ca miroase tot a aloe, ca nou!!!!! E drept ca ieri nu a prea baut, tre' s-o fortez cu seringa, nu?

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Laura nu-i bine ca a avut pampersul uscat . Eu as vorbi cu doctorul, sa nu fie deshidratata. Lapte a baut ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mie mi-a spus fina mea care l-a gustat ( ii dadea baietelului ei ) ca are si gust si miros de fructe...
Acum nu stiu daca scrie sau nu pe cutie ca noi folosim Humana.
Cred ca cel mai sigur e sa il gusti si sa vezi ce si cum .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Eu l-am gustat si mi s-a parut ca are gust de barium (nu stiu dak stiti; eu am baut cand eram copil pt o analiza la stomac; zici ca bei creta ); bine, mie nici NAN2 nu-mi place, dar pitik e innebunita dupa el; si asta e tot ce conteaza. Mai am din NAN2 cam de doua ori, si-o sa incep sa-i dau "3".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

intrebasem si eu la cap trecut ...

Buna seara!
Am o intrebare urgenta care ma framanta: la bebelusii vostri cutele de la fundulet sunt simetrice? la stefan au fost simetrice la inceput ca stiu ca m-am uitat dar am pierdut din vedere asta ulterior iar acum am remarcat ca nu mai sunt simetrice.
la control la 7 luni pediatra s-a uitat la picoruse daca sunt drepte, a zis ca-s ok dar de cute, sold n-a zis nimic.
stiu ca asimetria e semn de diplazie de sold si chiar sunt ingrijorata

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

La noi sunt simetrice. Acum nu cred ca in atatea luni nu ar fi observat doctorul o eventuala displazie.
Poate doar l-ai prins cu masuratoarea lor intr-o pozitie mai putin corecta.Asta se face doar cu copilul pus culcat pe burtica , picioarele lipite si drepte. Se observa prima cuta de la fundulet si apoi urmatoarele.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput