Ce vrea mai nou Ministerul Sanatatii
Raspunsuri - Pagina 10
ariel_7000 spune:
azi chiar am avut motiv de "dixtractie" !!! mi-am luat rezultatul de la exsudatul faringian, facut la babes de data asta!!! si nu a iesit piocIanicu'....de fapt n-a iesit NIMIC! mi-am luat o piatra de pe inima! ca ma gandeam cu groaza ca dupa ce am supt suzeta copilului pe care a scapat-o pe jos, m-am ales cu carcaiashi in gat!!!
apoi m-a lovit iar revelatia! TEO nu papa suzeta!!! papa numai tzitzi!!! si oricat ar fi mama ei de "lege a gravita#355;iei universale", dupa 2 sarcini si 2 alaptari, sanii mei nu au ajuns sa mature podeaua!!! si nici de alaptat in ureche nu am auzit, caci buburuzul meu acolo cica il are pe (P)IO ...
deci, eu sunt "curata"...am scapat de stresul ca mi-as fi imbolnavit copilul!!! iar Babesul e de stat, dar e tareeee fain si are si preturi ok si regim de urgenta la analize si dr. amabili...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ladyJ spune:
Inevitabilul...
cum o dai cum o sucesti se ajunge la spagi.
Spitalele nu au aparatura pentru ca MINISTERUL e condus cu spatele.IN acest caz,daca vrei sa stii si tu care ti-e baiu´cu capu te duci frumusel unde te trimite nea doctorul adica la privat,unde exista tomograf.(de exemplu).
Interesat e ca atunci in apogeul bolii,cand te duci la doctor, te doare la 7 metrii in spatele cotului daca doctorul ala mai e si la privat sau nu,daca ia spaga sau nu,daca sta 8 ore sau nu la munca.
Singura ta problema in acel moment este SA TE VINDECE,nu conteaza daca o face in propriul cabinet sau in Municipal,nu coteaza ca-i dai un milion sau o gasca indopata.Ba dimpotriva, chiar insisti,ca ESTI BOLNAV si ai nevoie de el.
Dupa ce te-ai vindecat,incepi sa-i dai in cap.Nu doar lui ci tuturor medicilor.
Lupul moralist,daca tot se vrea moralist, ar trebui sa vocifereze permanent la adresa spagii sau privatului,nu doar dupa ce s-a vazut cu ´´sacii in caruta´´.
Citesc si ma minunez...90 % din oameni dau spaga la doctor si tot 90% urla pe DC ca ce naspa-s doctorii ca iau spaga
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Inevitabilul... cum o dai cum o sucesti se ajunge la spagi. Spitalele nu au aparatura pentru ca MINISTERUL e condus cu spatele.IN acest caz,daca vrei sa stii si tu care ti-e baiu´cu capu te duci frumusel unde te trimite nea doctorul adica la privat,unde exista tomograf.(de exemplu). Interesat e ca atunci in apogeul bolii,cand te duci la doctor, te doare la 7 metrii in spatele cotului daca doctorul ala mai e si la privat sau nu,daca ia spaga sau nu,daca sta 8 ore sau nu la munca. Singura ta problema in acel moment este SA TE VINDECE,nu conteaza daca o face in propriul cabinet sau in Municipal,nu coteaza ca-i dai un milion sau o gasca indopata.Ba dimpotriva, chiar insisti,ca ESTI BOLNAV si ai nevoie de el. Dupa ce te-ai vindecat,incepi sa-i dai in cap.Nu doar lui ci tuturor medicilor. Lupul moralist,daca tot se vrea moralist, ar trebui sa vocifereze permanent la adresa spagii sau privatului,nu doar dupa ce s-a vazut cu ´´sacii in caruta´´. Citesc si ma minunez...90 % din oameni dau spaga la doctor si tot 90% urla pe DC ca ce naspa-s doctorii ca iau spaga |
Pai in momentul apogeului bolii esti intr-o pozitie "inferioara" fata de medic...asta e...Chestie care apoi, cand puterile revin, se transforma, normal, in ura si ranchiuna.
Acuma daca n-a iesit piocianicul la Teo (cum, sincer, speram si de fapt eram si convinsa) Babesul e spital model! Intamplator chiar e, intr-un fel, pentru ca are un manager bun. Doctori amabili sunt peste tot, Ariel, dar sigur, conteaza si decorul in care ii intalnesti, altfel sunt prea murdari de noroi necuratat cu mopul ca sa-i poti vedea...
P.S. Nu mi-e pofta sa te "mananc", sunt racita cobza si n-am pofta de mancare (de-aia si stau mult la calculator, cat mai la distanta de Iulia; dar mersi oricum pentru comparatia cu TATA!)
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Pai in momentul apogeului bolii esti intr-o pozitie "inferioara" fata de medic...asta e...Chestie care apoi, cand puterile revin, se transforma, normal, in ura si ranchiuna. Acuma daca n-a iesit piocianicul la Teo (cum, sincer, speram si de fapt eram si convinsa) Babesul e spital model! Intamplator chiar e, intr-un fel, pentru ca are un manager bun. Doctori amabili sunt peste tot, Ariel, dar sigur, conteaza si decorul in care ii intalnesti, altfel sunt prea murdari de noroi necuratat cu mopul ca sa-i poti vedea... P.S. Nu mi-e pofta sa te "mananc", sunt racita cobza si n-am pofta de mancare (de-aia si stau mult la calculator, cat mai la distanta de Iulia; dar mersi oricum pentru comparatia cu TATA!) |
naty, tu de fapt cui raspunzi aici? ca ai dat reply-quote lui ladyJ, ii spui de copilul meu, ma acuzi pe mine de ... ce anume de fapt??? eu una chiar nu mai pricep!!! ura si ranchiuna? fata de cine?
ce treaba era cu spaga in primul rand???
unde am zis eu ca NU i-a iesit lui Teo piocianicul??? si ca d-ASTA Babesul e spital model??? de noroi, de decor? si mai ales UNDE TE_AM COMPARAT CU TATA???? ALOOOOOO! azi ce ti-am mai facut??? pe bune ca nu te-am virusat eu!!!
deci, am zis ca mi-a iesit MIE analiza!!!nu lui TEO! lui teo ii iau rezultatul marti! sper si eu sa fie ok!
pana acum nu am avut treaba cu babesul, de care sa zic ca e ...nu stiu cum (gaseste tu cuvantul, ca tot iti place sa-mi atribui afirmatii!!)....aaaa, ba da!!! am avut treaba 1 sg data! in sarcina! cand aveam "o presupusa" infectie urinara cu E.coli. si dr mea m-a trimis la babes sa-mi refac analiza pe care o banuia "gresita" din cauza contaminarii in laboratorul lor, de la spit. judetean ilfov!!! am fost la babes si....wow!!! nu era nici urma de e.coli!!! mai sa vezi...si uite asa am inceput eu sa-mi dau seama ca acolo se fac analize pe bune...
acum, de teo, ziceam ca i-au gasit la analiza piocianic si ca sunt 2 banuieli: 1. ca s-ar fi contaminat in maternitate (la jud. ilfov) sau 2. ca s-a contaminat proba in laboratorul de la GR.ALEXANDRESCU!!!! de unde i s-a luat prima proba!!!
eu ca sa fiu SIGURA si IMPACATA am ales sa merg iar la BABES, pt ca sunt singurii in care am incredere...nici macar in privati nu am!!!
si daca tot am fost cu el, mi-am facut si eu exudatul faringian pt ca ma tot supara gatul de mult timp...mai exact de prin mai, cam dupa ce am nascut...mi-a fost teama, analizand situatia...deltfel, chiar tu mi-ai recomandat sa fac analiza! ma rog, eu am mai facut 3 exudate si au iesit negative, dar daca tot am fost la babes cu teo, am repetat si eu analiza...rezultatul meu a fost gata de azi, al lui va fi marti. e clar acum???
si care era treaba cu TATA??? unde te-am comparat eu cu el??? DOAMNE FERESTE!!! naty, te rog sa-mi arati unde am facut-o, ca deja incep sa cred ca nu mai am tinere de minte!!!
XIO spune:
Ariel , nu-mi esti antipatica , stai linistita.
Incearca sa mai citesti inca o data mesajul meu ca probabil vei intelege. Si daca nu intelegi , ti-am scris frumos ideile , punctat.
A , si admir faptul ca incerci sa fii hazlie cu mesajele tale, dar denota doar faptul ca sau nu vrei , sau nu ...vezi randurile de mai sus.
Kay , fa si tu acelasi lucru. ;)
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 e ca TATA, ca am vazut ca e peste tot:)) |
(OFF-TOPIC!!)
Pai aici de cine era vorba? Ca Guestus vorbea cu mine, eu asa am inteles si el nu m-a contrazis...
Am crezut ca a iesit deja negativa analiza lui Teo...Oricum va iesi! In rest, ai facut doar un melanj din cuvintele mele. Ai zis ca la Babes e dotare si ca dr sunt amabili, nu? Ei bine, eu ti-am raspuns ca doctori amabili sunt peste tot, doar ca daca decorul e urat nu-i mai vezi. Pana si la celebrul tau Judetean Ilfov unde managerul, indirect, putea sa te omoare, ai avut parte deo doctorita cu suflet care s-a luptat pentru tine si copilul tau.
Cu tine am vorbit in a doua parte a postarii...era cu alineat! In prima ii raspundeam intr-adevar lui ladyJ si acolo eram on-topic...
Uite, editez si separ ideile...acum e clar ce am scris?...
Naty
ariel_7000 spune:
draga mea, se pare ca azi intelegi totul aiurea...cred ca de la raceala.
era vorba de OPRESCU!!!! "esti oprescu sa lucrezi la 10 spitale si profesor la alte 10 universitati plus parlamentar ? "
ca oprescu e la servici, e profesor si PARLAMENTAR! TATA este la servici (ziarist ceva...), e profesor (era ca l-au dat afara...ca nu corespundea) si e si PARLAMENTAR! (era, ca l-au dat afara si de acolo...)
e CLAR acum??? repet: DOAMNE FERESTE sa te compar pe tine cu....TATA!!!
pai eu, pana sa nasc am laudat "celebrul meu" judetean ilfov, chiar ziceam ca la amterno fetala e dotat ca la privat, datorita dr.-lui PREDOI, care presat de "situatii nashpa" a placat de acolo, lasand balta toata munca...si s-a dus la privat, unde e apreciat la adevarata valoare!!! si pe dr mea!!! de manager habar nu aveam...daca stiam....FUGEAM!!! si inca laud "celebrul meu" judetean ilfov, care arata super fain fatza de alte maternitatzi, numai ca eu am avut nenorocul de a nu beneficia de noua sectie de neonatalogie, care s-a deschis oficial in saptamana urmatoare nasterii mele...inaugurarea, avand loc chiar in ziua "fatidica", in care managerul "indirect, a putut sa ma omoare"...si pe teo, de asta ai uitat sa amintesti...
am avut parte de o dr. dulce si amabila, care m-a ajutat, m-a spirijinit, dar a si recunoscut, cu toate ca eu nu am acuzat-o, ca a gresit! ca nu si-a dat seama ca pot face eclamsie, daca nu aveam proteine in urina, cu toate ca aveam tensiune mare, 16/10, eu fiind hipotensiva in general..., aveam edeme...asa ca la nastere am facut 20/12! la fel a recunoscut ca a gresit, cu toate ca eu tot nu o acuza pe ea de asta, ca nu mi-a facut echografie chiar inainte de nastere, ca sa observe ca teo al meu avea 4.600 kg si aveam acea indicatie pt cezariana pe care am cersit-o eu mereu!...cu toate ca putea sa mi-o faca in cele 24 de ore de spitalizare in care m-au fortzat sa nu nasc, sa nu stric inaugurarea...numai ca s-a bazat ca merge echograful din sectia de nasteri , aflata in alt corp al cladirii...
ceasu' rau...nu a mers! si uite asa povestea mea...si acum pa!
natynic spune:
Ok, o sa dorm linistita daca Oprescu seamana cu TATA si nu eu...Poate ma vindec si de raceala.
In alta ordine de idei, cam multe greseli grave pentru care nu o acuzi pe dulcea ta doctorita, desi altminteri esti prima care striga impotriva spagarilor de doctori...
Ce sa zic...ghinion (desi ai/ati avut un mare noroc pana la final) cu tot luxul din Judeteanul Ilfov care e ca un spital privat. Eu am nascut prematur cu preeclampsie in nenorocitul spital de stat Giulesti si nu s-au facut greseli nici cu mine nici cu fata mea. Asta ca sa vezi, culmea, ca uneori si la stat, in decor urat, poate iesi bine treaba. Fara spaga. Aaa, dar eu sunt doctorita, nu?...
Naty
catalina2307 spune:
Unde dai si unde crapa.
Io o sa ma relaxez citind urmatoarele 30 pagini (desi concluzia o stiu). Nimeni nu o sa mai discute de ce vrea ministeru', xio, natynic si din cand in cand stanescu si popescu or sa lupte cu forumitele si or sa incerce sa explice ca nu toti medicii sunt la fel, ariel o sa povesteasca de Teo ,probabil io o sa intervin sa mai pun doua paie pe foc , gabi o sa vina cu mistourile, moderatoru o sa inchida subiectul si toata lumea o sa astepte un topic nou in care o putem lua de la capat.
Dar de la mine aveti o floare pentru perseverenta .
catalina2307 spune:
Am uitat. Da io sunt fericita ca stiu cu cine seamana tatal lui natynic asa ca de sistemu medical nici ca mai imi pasa.