Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

felicitari si din partea mea Jasmine!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Ella,eco importante sunt deja planificate : programarile pe care le am (10 noiembrie si 15 decembrie)sunt facute de mult timp.Chiar si asa,atunci cand am sunat (acum mai bine de o luna) abia am gasit loc si a trebuit sa accept orele care mai erau libere.Va dati seama ca in jur de 5 septembrie eu abia am gasit un loc pt 15 decembrie?

D'aia zic ca acum probabilitatea sa mai gasesc vreun loc liber e egala cu zero.

Mai e clinica aia noua pe care a deschis-o dr Albu,dar acolo n-am apucat sa sun.

12+

Jas la dr.Albu iti cam piere cheful sa te mai duci si a doua oara ...e asa de sobru si necomunicativ ...in schimb e un dr. profesionist ...eu am nascut in Giulesti(dr.Sorin Puia),iar recomandarile lui pentru morfo fetala au fost ...nr.1 Pop ...nr.2 Herghelegiu ...si in ultima instanta Albu ...banuiesc ca alegerile lui au fost bazate pe experienta ,altfel m-ar fi trimis direct la Albu ,doar erau colegi

si sarcina usoara

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Jasmine, felicitari! Poate asternuturile LR or sa fie cu noroc si la mine. N-o am pe cea cu vacuta am alta, dar poate merge si cu aia...

In alta ordine de idei si mai on-topic, mi-a sosit si mie colet din 3 octombrie.
Am avut doar o www.laredoute.fr/vente-bottes-cuir-souple.aspx?productid=324146763&documentid=201208&single=false&categoryid=22907175" target="_blank">pereche de cizme gri care sunt dragute, imi vin foarte bine, desi nu sunt chiar asa dragute ca in poza de pe site. Parca botul e putin altfel dar sunt multumita de ele. Sunt singurele cizme pe care le am care imi vin fix pe pulpa, nici largi nici prea stramte. Parca le-as fi probat.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Jasmine,
foarte bine ca ai facut programarile din timp; poti totusi, daca doresti la un anumit dr, sa te treci pe lista de asteptare fiindca se fac confirmari pe programari si poate e cineva care renunta si intri tu.

imi aduci aminte de perioada in care eram si eu gravi; ce vremuri linistite; ma uit in urma si vad cat de naiva eram fiindca nu stiam ce ma asteapta; de cand am nascut parca sunt in priza

Nushu,
vreau sa te salut si sa te intreb ce face David; cand ne mai arati poze cu voi? ai slabit foarte mult; lasa , ca cele 10 kg le dai jos pana la vara, nici o grija sau daca zici ca e urlacios de colici poate chiar mai repede.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am fost si la Albu;intr-adevar n-a scos o vorba dar mi s-a parut foarte bun ca ecografist.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Va rog frumos, sa imi mai dati si mie codul minune, care da trench, fdp0 si -15E.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Va rog frumos, sa imi mai dati si mie codul minune, care da trench, fdp0 si -15E.

Iriss mami de

sunt mai multe variante de cod. le gasesti in capitolul trecut

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Eu pe astea le-am primit
Code offre spéciale
taille 38/40 28452
taille 42/44 28460
taille 46/48 28495
Da trench cadou, -15E, dar FDP e 2 E, nu 0.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Inca 2 coduri primite pe mail:

http://media.laredoute.fr/newsletters/2008/op_generales/sem39/asc5/popup.htm?nope=22152&omniturecode=001RP0314

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=email&nope=14729&omniturecode=001RP0028

Iriss mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Si la mine tot FDP 2euro ,trench cadou ,-15E la Prix rouge din ce am verificat eu
Code offre spéciale
taille 38/40 26646
taille 42/44 26654
taille 46/48 26662

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput