Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Am si eu o intrebare...cat de lunga e www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4858700&SizeCode=00034&Quantity=1&PersText=&ItemId=18&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">fusta...scrie ca are 62 cm, dar nu stiu daca sa ma incred in ce spun ei.

Multumesc anticipat.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Citat:
citat din mesajul lui alinam

citind in viteza am vazut "fostul meu sot" si deja ma gandeam ia uite de fost sot de gasca

nasol ar fi sa se lase cu divorturi pe-acilea!

Iosup e medic generalist + competenta eco; nu e ginecolog.
Nici eu nu mi-as mai face eco la el daca as mai fi graviduta.

Stiu de ex pe cineva care e gineco si se specializeaza in medicina fetala de 2 ani in strainatate. La acel cineva mi-as face eco dar nu s-a intors in tara.

n-am zis nicaieri ca e gineco, am zis doar ca are competente in eco; ca sunt multi ginecologi care fac pacientelor eco , asta e alta poveste...
Iosup de asta si este cautat, ca face eco numai la gravidute; cel putin la CMU, unde mi-am urmarit eu sarcina.

eco buni: Herghelegiu (dar tre sa faci programarea cu 2-3 luni inainte), Adela Dinu (tot la CMU, am facut si la ea 1 data), Chitescu (Medlife) si-mi scapa numele celui care e considerat cel mai bun, tot in Bucuresti, br! ce lapsus
toti enumeratii sunt ecografisti cu patalma .

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

"Long. 62 cm env." = longueur 62 cm environ, adica e aproximativa, probabil creste putin cu fiecare marime ascendenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

dr. Pop

Fusta o am eu, e pana la genunchi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

[quote]citat din mesajul lui alinam

citind in viteza am vazut "fostul meu sot" si deja ma gandeam ia uite de fost sot de gasca

nasol ar fi sa se lase cu divorturi pe-acilea!

Iosup e medic generalist + competenta eco; nu e ginecolog.
Nici eu nu mi-as mai face eco la el daca as mai fi graviduta.

Stiu de ex pe cineva care e gineco si se specializeaza in medicina fetala de 2 ani in strainatate. La acel cineva mi-as face eco dar nu s-a intors in tara.

n-am zis nicaieri ca e gineco, am zis doar ca are competente in eco; ca sunt multi ginecologi care fac pacientelor eco , asta e alta poveste...
Iosup de asta si este cautat, ca face eco numai la gravidute; cel putin la CMU, unde mi-am urmarit eu sarcina.

eco buni: Herghelegiu (dar tre sa faci programarea cu 2-3 luni inainte), Adela Dinu (tot la CMU, am facut si la ea 1 data), Chitescu (Medlife) si-mi scapa numele celui care e considerat cel mai bun, tot in Bucuresti, br! ce lapsus
toti enumeratii sunt ecografisti cu patalma .

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

ecografistul, considerat cel mai bun, eu stiu ca este dr. Pop Adrian. Il gasiti la clinica Diagnosis, dar trebuie sa faceti programare cu 2-3 luni inainte sau exista posibilitatea platii unei taxe de urgenta (2 mil din cate imi amintesc eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ce sa zic eu acum?Am programare la Iosup si pt eco de 16 sapt si pt cea de 21 sapt.Pt cea de 16 am si la Chitescu de la Medlife.La momentul asta nu am nici o sansa sa mai gasesc programare la altul (dintre cei buni).

La prima sarcina am fost tot la Iosup.Eu sper sa fie OK,ca nu degeaba se duc atatea tipe la el si dupa atatea sute de eco de sarcina facute eu cred ca e bun.

Mersi oricum de info.

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

dr. Pop

Fusta o am eu, e pana la genunchi.

da Clau, asta e, dr Pop; sarumana; mi-au murit toti neuronii de cand am nascut

BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Multumesc...deci pica, nu ma avantajeaza

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

ce sa zic eu acum?Am programare la Iosup si pt eco de 16 sapt si pt cea de 21 sapt.Pt cea de 16 am si la Chitescu de la Medlife.La momentul asta nu am nici o sansa sa mai gasesc programare la altul (dintre cei buni).

La prima sarcina am fost tot la Iosup.Eu sper sa fie OK,ca nu degeaba se duc atatea tipe la el si dupa atatea sute de eco de sarcina facute eu cred ca e bun.

Mersi oricum de info.

12+

Jasmine,
incearca sa-ti faci programare la Pop pentru cea morfo-fetala sau in orice caz, avand in vedere cat tre sa astepti, e bine sa-ti planifici de acum toate eco importante pe care tre sa le faci...
Bafta mare si sa ne spui daca e roz sau bleu!

Eu am stiut din ziua conceperii ca va fi baiat; mi-am dorit baiat, asa ca am asteptat sa se activeze testul de ovulatie dupa care, cel mai rapid spermatozoid (cf teoriei astia care dau sex de baiat sunt cei mai rapizi dar traiesc si cel mai putin asa ca trebuie "plasati" la momentul oportun) s-a intalnit cu frumoasa ovula si asa a rezultat argintul viu de Bob.

BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ella,eco importante sunt deja planificate : programarile pe care le am (10 noiembrie si 15 decembrie)sunt facute de mult timp.Chiar si asa,atunci cand am sunat (acum mai bine de o luna) abia am gasit loc si a trebuit sa accept orele care mai erau libere.Va dati seama ca in jur de 5 septembrie eu abia am gasit un loc pt 15 decembrie?

D'aia zic ca acum probabilitatea sa mai gasesc vreun loc liber e egala cu zero.

Mai e clinica aia noua pe care a deschis-o dr Albu,dar acolo n-am apucat sa sun.

12+

Mergi la inceput