Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)
Raspunsuri - Pagina 15
daniela6 spune:
eu am cumparat si de la promod. am impresia ca-s mai seriosi. mi-a venit repede coletul si nu prin posta ci prin curier.
mai stiu si de pimkie.tot un site frantuzesc care livreaza in Ro.
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela6 buna, fetelor si eu comand la ei, adica la LR. eu am 2 adrese pt ca locuiesc ... un sfat primesc? multumesc. |
Ambele raspunsuri sunt din categoria "generate automat". Primul iti indica unde anume sa postezi problema care o ai, iar cel de-al doilea iti comunica nr. de inregistrare al sesizarii. In curand vei primi raspunsul lor.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
daniela6 spune:
vrei sa spui ca in afara de astea 2 voi mai primi un alt raspuns personalizat?
din cate am citit eu aici nu sunt singura care am avut probleme cu ei. citem undeva pe alt site, cred ca al unui ziar, ca au fost si probleme care au ajuns la ambasada.
daca sunteti dragute sa-mi spuneti: ce vor face? imi trimit banii inapoi, imi vor trimite produsul?are rost sa lansez o alta comanda? sau sa astept pana se rezolva problema?
Dierna3 spune:
Daniela, raspunsurile generate automat de calculator inseamna doar ca plangerea ta a fost inregistrata. De obicei primesti raspuns cel tarziu a doua zi, insa cum e sfarsit de saptamana, s-ar putea sa trebuiasca sa astepti pana luni. Functie de suma pe care ai cheltuit-o, vei primi cec sau bon d'achat. Totusi ar fi bine sa mai verifici la posta, 16 zile nu e o intarziere foarte mare.
daniela6 spune:
nu stiu ce sa mai cred.
de ce prima data a venit in 12 zile si acum nu vine.
eu nu vreau banii, eu vreau bluza. nu era o suma f mare si sunt f tentata sa incerc o noua comanda, insa ma tem sa nu ii zapacesc si mai rau.
am pus totul pe seama celor 2 adrese;doar ca seamana numele si cardurile.
no. nu am ce face.
daniela6 spune:
a incercat cineva din Ro sa comande la http://www.3suisses.fr/FrontOfficePortail/3Suisses.portal
am vazut ca nu au tara noastra in lista, dar ma gandeam la un artificiu................
Dierna3 spune:
Nu se poate, noi suntem romani si vom avea parte de preturi speciale :http://3suisses.com.ro/
La Redoute poti comanda cu acelasi card pe mai multe conturi, n-are legatura. Daca ai fi frunzarit subiectul "LR", ai fi stiut ca e de evitat sa faci comenzi mici pentru ca se "volatizeaza" pe drum.
miki68 spune:
Daniela6, de fapt, de cand ai dat comanda nesosita? Eu am primit abia ieri comanda data pe 1 octombrie.
EDITEZ pentru a spune ca poti comanda cu acelasi card pe maxim 2 conturi (scrie si in ghidul de pe fiecare prima pagina a topicului pe care-ti recomand sa-l citesti cu atentie). Si da, nu se comanda doar un singur produs pentru ca exista riscul de a nu-l primi (bineinteles, cu exceptia, obiectelor destul de voluminoase incat sa reprezinte o trimitere decenta)
Si asta am spus-o de foarte multe ori.
Iti recomand, in masura in care dispui de timp liber, sa incerci sa citesti capitole din urma pentru ca deja ne-am cam plictisit sa spunem unul si acelasi lucru fiecarei nou-venite. Fara suparare!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
citat din mesajul lui daniela6 din cate am citit eu aici nu sunt singura care am avut probleme cu ei. citem undeva pe alt site, cred ca al unui ziar, ca au fost si probleme care au ajuns la ambasada. astept cuminte 16 zile dupa care merg la oficiul postal coletul nicaieri, ma trimit la colete internationale ,nimic. atunci am scris la LR. |
Da, noi am avut probleme cu ei si noi am fost cele care am scris la ambasada, la Strasbourg, Haga si la alte foruri europene.
In vara noi am asteptat si cate 1 luna si jumatate sa vina coletele... Deci nu e o regula sa-ti vina fix in 12 sau in 16 zile.
Si confirm ce ti-a scris miki, NICIODATA nu comanda 1 sg produs...se poate pierde ata de usor pe drum... Eu am comanadt la photophore...numa sa fie coletul voluminos si sa nu fie punga.
claujro spune:
citat din mesajul lui daniela6 mai stiu si de pimkie.tot un site frantuzesc care livreaza in Ro. |
pimkie NU LIVREAZA in Romania.