Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

no. fete chiar acum am gasit un al 3-lea msj pe mailul meu.
----------------
Bonjour Mme *****,

Vous vous interrogez au sujet de votre commande.

Je regrette la situation.

Il arrive effectivement que les délais de livraison soient plus longs que prévus.

Je vous conseille de vous présenter au service de distribution de votre ville
pour savoir si votre colis est en instance.

S'il ne s'y trouve pas, la livraison de vos achats ne devrait plus tarder.

Je vous remercie de patienter encore un peu.

Je reste à votre entière disposition.

Cordialement.
marie iréne,
Relation Client du site www.laredoute.fr
--------
eu inteleg din el ca regreta incidentul..............
voi? daca ati patit la fel cu una din comenzi va rog din suflet sa-mi spuneti ce urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Te mai intreb o data pentru ca observ ca ne citesti selectiv (sau nu ne citesti deloc, ci doar postezi): din ce data e comanda care nu a sosit?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

imi cer scuze. lucrez la ceva si nu sunt f atenta.
comanda am facut-o pe 27 septembrie.
nu stiam ca nu este bine sa comanzi doar un singur produs.
referitor la cele afirmate mai sus, adica sa citesc toate msj.....e cam mult. nici nu stiam ca exista un astfel de subiect pe acest forum. o colega m-a trimis aici.si mi s-a parut extraordinar sa am cu cine vorbi despre cumparaturi.
in "viata reala", ca sa ma exprim mai plastic, nu prea am cu cine vorbi. daca faci cumparaturi in alta tara esti privit...........
inca odata scuze daca am deranjat.

Mergi la inceput

Daniela6 nu am spus nicicum sa citesti toate mesajele, ci, macar, cele de la ultimele capitole. Eu zic sa mai astepti pentru ca e posibil ca coletul tau sa intarzie. Oricum, cei de la LR nu iau in considerare pentru despagubire neprimirea comenzii decat dupa minim o luna de la lansarea comenzii.

cristina d.

Mergi la inceput

ok ,am sa-mi fac timp sa citesc si ce ati scris voi. dar e altceva cand primesti un raspuns personalizat.
ma bucur ca am aflat ca nu e bine sa comanzi doar un produs;in pachetul meu chiar asa era!
la primul am avut 3 produse, dar aici doar 1.
-----
sunt curioasa ce urmeaza dupa acest ultim mail primit de la ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela6

sunt curioasa ce urmeaza dupa acest ultim mail primit de la ei.

Nimic. Pana la implinirea unei luni cand poti cere sa fii despagubita, nimic. Ma indoiesc ca e vina lor ca nu ai primit pachetul. Cine stie ce oficianta de la posta iti poarta bluza... Totusi, nu dispera. Insista la oficiul postal de care apartii. Spune-le ca LR ti-au spus ca au trimis pachetul ca si scrisoare voluminoasa. Nu stiu cum e organizarea la o.p.-ul tau, insa la al meu scris.voluminoase se ridica de la alt ghiseu decat cel de la care se ridica coletele (le ridic de la cel de unde iau si scrisorile recomandate - scrie ceva de genul "trimiteri recomandate").

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Buhuhu la ora tarzie in noapte!

Dragelor, aveti un mail de la mine pe contul comun, intrati sa va minunati ...

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

Buhuhu la ora tarzie in noapte!

Dragelor, aveti un mail de la mine pe contul comun, intrati sa va minunati ...

Mda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

April.... e o mare varza ce-am vazut
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Eu deja ma simt fizic rau, regret ca v-am stricat si voua seara, simteam nevoia sa ma jeluiesc cuiva care ma intelege...

Mergi la inceput