maternitatea Filantropia (I)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Eseea stii cumva si ce preturi sunt pentru rezerve? Sunt de mai multe feluri? Trebuie sa vb cu dr mea pentru rezerva? Sau se face programare dinainte cu ceva timp de a naste? Asa am auzit ca s-ar face la Municipal.

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 32+ cu Ioana Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

nu stiu alte amanunte, nici nu l-am intrebat inca pe dr. Mai e timp...la mine, cel putin. Sper ca dupa ce nasteti cele mai avansate, sa nu ne uitati.

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul!!!!

Madutza_bra si Dpn-ul meu este 25 dec, dar dr. Calciu m-a programat deja pe 24 dimineata...deci, poate o sa ne intalnim pe acolo!

O rezerva de un pat costa 300 Ron/noapte si nu se pot face rezervari, ca nu tin camerele goale in asteptare, asa mi s-a explicat. Se rezolva pe loc. Nici eu n-am reusit sa vad mai mult decat parterul unde se gaseste si camera de garda, pt ca nu-ti dau voie in cadrul spitalului. Din ce am tras cu ochiul, arata totul f bine, eu cel putin sunt multumita.

Asteptam impresii si scoruri de la fetele care nasc acolo in aceasta perioada... nici eu nu stiu in jurul caror sume ne vom invarti si sunt convinsa ca daca-l intreb pe dr, imi spune ca intai sa nastem si rezolvam dupa aia .

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadanik spune:

Salutari dragelor,
eu trec printr-o problema mai dificila... trebuia sa nasc zilele astea la Elias, dar s-a inchis ptr igienizare o saptamana.. cica maine ar trebui sa-i dea drumul (daca isi dau acordul cei de la SANEPID).. Nu stiu ce sa cred.. am inteles ca au avut probleme pe acolo.. neoficial, binenteles..
Am DPN pe 6 decembrie... dar, am mai multe problemute...
In fine, nu va scriu ca sa ma plang.. ci doar vroiam sa va rog daca ati putea sa imi dati si mie o recomandare de un doctor intelegator la Filantropia...

Multumim frumos,
Roxi si Junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Cataaaaaaaaaa,te-am prins!
deeci 500 euro e ultimul pret pt cezariana?si tre sa dau atat chiar daca sunt pacienta lui la cabinetul lui privat?vb despre peltecu...
MIRELA1 ai mai aflatceva?

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 29+Mihai Adrian

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

Cataaaaaaaaaa,te-am prins!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 29+Mihai Adrian

AMR 9 SAPTAMANI

Pfuiiii, ce m-ai speriat!!!

Deci, vii sau nu la nastere de Craciun?

dadanik eu merg la Viorel Calciu si de care sunt tare incantata, este f rabdator. Dar din cate am citit pe net, majoritatea dr de la Filantropia sunt oameni de treaba. Succes si nastere usoara! Mai ai un pic de tot!

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadanik spune:

Multumesc frumos, BillyBilly! Nastere usoara si bebita papacios si sanatos si tie, ca nu mai ai decat 4 saptamani.. Vad ca sunteti cateva fete la care e posibil sa vina Mos Craciun cu daruri frumoase cu ochisori... sa va traiasca si sa fie sanatosi...

Eu cred ca o sa ma las in voia sortii... mai devreme eram aproape deprimata (lucru care mi se intampla foarte rar) din cauza faptului ca am incercat sa iau legatura cu un doctor celebru de la municipal (cunostinta de a unei prietene care e prietena .. etc..), care a spus ca nu e treaba lui si ca ma sfatuieste sa astept sa se deschida Elias-ul. Cu alte cuvinte el nu m-a urmarit, deci sa bat la alte usi..

Evident ca m-am enervat.. si, prin urmare l-am agitat si pe bebe si mi s-a facut putin rau...
Asa ca ma relaxez... si cand mi se intampla.. ma prezint in usa la Filantropia, si poate oi gasi un sufletel bun sa ma ajute!! - ca doar nu ma dau afara!..
Sau poate se deschide Elias-ul.. si cu asta basta.. Bine, avand in vedere ca a fost inchis ma astept sa fie ceva agitatie!
Oricum o situatie ciudata, enervanta.. de care chiar am incercat sa ma feresc de la bun inceput; eu mi-am ales doctorul si spitalul dupa primele 3 incercari.. cand aveam doar 4 saptamani de sarcina.

Multumesc pentru sustinere,
Pupam burtici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Dadanik,
si eu am fost in situatia ta, am ajuns noaptea la 3 la camera de garda la Filantropia, le-am zis ca sunt trimisa de la Elias, si totul a mers fara probleme!
Daca vreti peridurala, trebuie sa aveti trusa de acasa!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzzu26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gologanii

Dadanik,
si eu am fost in situatia ta, am ajuns noaptea la 3 la camera de garda la Filantropia, le-am zis ca sunt trimisa de la Elias, si totul a mers fara probleme!
Daca vreti peridurala, trebuie sa aveti trusa de acasa!
Succes!

sandra

in ce consta trusa asta ? :) .mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Sandra, cum asa cu epidurala?! Ca dr de acolo zic ca au ei!

Mami de fetita si de baietel 23+

Mergi la inceput