maternitatea Filantropia (I)
Raspunsuri - Pagina 4
catisto spune:
Buna Eseea si iti multumesc pentru raspuns. Am intrebat despre epidurala pentru ca am inteles ca exista spitale cum ar fi Municipalul unde nu se poate face epidurala la cerere . Dr. la care am fost pana acum este la Municipal si mi-a spus ca a fost o perioada cand nu se mai faceau epidurale la cerere si ca acum sunt medici anestezisti care fac si care nu fac . Eu am nascut acum 4 ani la Giulesti normal si cu epiduarala si tot asa vreau sa nasc si acum pentru ca am avut o nastere usoara si fara probleme . Si despre bagajul pentru bebe am intrebat pentru ca la Giulesti nu iti dadea voie cu hainute de acasa , stiu ca am dus decat pampers si crema pentru fundulet .
Si ai dreptate poate ne povestec mai multe despre maternitate fetele care vor naste inaintea noastra . Abia astept sa aflu cat mai multe lucruri.
Va pup si sanatate multa!
30+
ariya spune:
Salutare tuturor...as fi vrut sa va rog si eu sa-mi spuneti tarifele de la filantropia...sunt pacienta dr Peltecu ,marg la cabinetul lui particular la control si nasc pe 02/02/2009,cezariana...ma ajutati si pe mine,va rog,cu un raspuns?multumesc mult
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 27+Mihai Adrian
Mirela_1 spune:
Ariya si eu sunt pacienta dr Peltecu. Inca n-am gasit pe cineva (pacient al dr Peltecu) care sa-mi spuna cat a dat. Daca aflu ceva iti spun si tie.
Catisto, referitor bagajul pt bebe am inteles ca trebuie doar: pampers, servetele umede si bepanthene.
Mirela 34+
catisto spune:
Buna!
Fetelor nu ati mai auzit intre timp lucruri noi despre Filantropia?
Eu sunt tare curioasa sa aflu cat mai multe.As vrea sa stiu daca trebuie sa cumperi dinainte trusa pentru epidurala sau au ei disponibila in maternitate? Eu am vorbit cu dr mea la ultimul control despre anestezie si nu am reusit sa aflu nimic. Dansa nu este de acord cu anestezia la nastere normala si tot incerca sa ma convinga ca o sa aiba ea grija sa nasc usor si fara . Dar eu vreau neaparat epidurala si nu stiu cum o sa fac. Pana la urma o faci pe raspunderea ta nu?
toate gravidutele si mamicile.
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 31+ cu Ioana Ruxandra
catisto spune:
Buna Porumbita! Din cate am auzit eu s-ar fi deschis aripa noua. Eu chiar trebuia sa ajung saptamana asta la Filantropia pentru o perfuzie dar se pare ca nu mai pot merge . Chiar eram curioasa cum este maternitatea dar nu o sa aflu curand. Poate sunt fete care au vesti noi si o sa ni le spuna si noua.
Si imi pare rau de ce ti s-a intamplat la Medlife cu Mirela Popa. Eu merg la Filantropia la d-na Maria Bari. Pana sa ajung la dansa am mers la Medlife la d-na Dincaref Luiza si nu prea am fost multumita. De asta am si schimbat-o . Te pup si sa ai grija de bebe .
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 31+ cu Ioana Ruxandra
Porumbita spune:
catisto merci frumos de raspuns;
poate sunt alte fete mai in tema si ne zic cum e acum cu filantropial...
de medlife chiar nu vreau sa mai aud.... mi-a creat atatia nervi in ultima vreme doctorita asta si eu ca bleaga am stat sa ma stresez aiurea...
Eseea spune:
Fetelor s-a deschis aripa noua!! Am fost eu joi la Filantropia, e drept ca doar la parter care arata supppeeeeeerrrrr!! Nu am intrat in maternitate, nu am avut acces ( si nici voi nu cred ca o sa aveti pana o sa nasteti)si nici treaba acolo, dar sunt sigura ca arata ff bine, stati linistite! Deja se naste acolo am inteles, oricum am vazut ca deja totul se desfasoara in aripa noua.
Mami de fetita si de baietel 22+
madutza_bra spune:
buna fetelor
Si eu voi naste la Filantropia. DPN-ul meu este 24 dec.
Calisto, dr meu mi-a spus ca nu este nevoie sa cumpar trusa pt epidurala pt ca exista in spital. Se face anestezie epidurala la nastere dar te atentioneaza ca trebuie sa colaborezi cu medicul si sa fi ascultatoare sa impingi la comanda ptr a naste repede si pentru a nu trebui sa foloseasca forcepsul.
Eu i-am spus ca voi fi cuminte, ca eu nu nasc fara anestezie.
...in rest aripa noua este frumoasa si curata, dar la ecografii este la fel de aglomeratie ca in partea veche. Au 2 ecografe bune (zic eu)dar sunt in aceeasi camera.
Daca mai aflu ceva va anunt.
va pup
Mada 35+ Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
AMR 4-5 SAPTAMANI