A fost cineva in INDIA?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am fost de 3 ori, in New Delhi, Jaipur, Agra (acolo e Taj-ul) si Hyderabad.

Mi-a placut mult ca experienta culturala, sa ii spunem... insa anul asta cand am fost ultima oara am jurat sa nu mai fac asta...Doamne, ce mizerie si ce inghesuiala!

Anyways, eu am facut vaccinuri de: hepatita A si B, antipolio, antitetanos, febra tifoida (sau galbena, nu mai stiu exact) si atat imi amintesc acum. Si am luat profilaxie pt malarie, toate recomandate de medicul de la CMU.

Am baut numai apa imbuteliata, m-am spalat pe dinti cu apa imbuteliata, am spalat fructele cu apa imbuteliata, in rest toata mancarea numai gatita. Nimic proaspat. Si am avut cu mine dezinfectant de maini pe care l-am folosit la greu!

Cumparaturi am facut numai de la malluri sau magazine lor de stat, dar am negociat la sange totul. Ce merita cu adevarat sa iei sunt perle si diamante sau alte pietre pretioase. Preturile nici nu se compara cu Europa!

Iar chestii de bumbac gasesti pe toate drumurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Desigur ca o sa povestesc, numai sa reusesc sa ajung acolo. Si cum imi doresc mult treaba asta, sper ca la anu' sa-mi implinesc dorinta! (initial trebuia anu' asta )
Caro, cam ce preturi erau la bijuterii? Nu stiu daca ma tenteaza mall-urile, am inteles ca preturile sunt ca la noi si produse standard ca sa zic asa, oare la vreun bazar merita mai mult financiar sa incerc pt textile de casa?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ai ajuns in India?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Care este pretul la cel mai scump hotel acolo?

incredibil de mare la hotelurile de 4-5 stele - chiar 200/300 dolari pe noapte pe camera

noroc ca sunt o multime de hoteluri cu 4 stele -fara renume-care ofera conditii excelente undeva peste 100 de dolari pe noapte

in ceea ce priveste cumparaturile neaparat negociere (bazare,piete)chiar si in mall la raioanele cu obiecte traditionale

pe perioada sederii merita inchirierea unei masini (cu sofer cu tot)-caci condusul/traficul e imposibil iar distante mici se strabat in ore caci mai o risca,mai un scuter,mai doua masini pe o linie,o capra,doua vaci etc.

in rest o experienta memorabila caci India este unica,magica,speciala iar cine a vazut si Taj Mahalul normal o amintire de neuitat

Mergi la inceput