Casnicute sexy (183)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
Cuscra vreau si eu tiramisu, dar pina ajunge ma multumesc cu o briosa linga ceasca cu cafea cu lapte. De ginerica nu mai soptesti nimic, in afara de faptul ca s-a speriat de artificii, ca asta cetii pe la vecine

Eiii...s-a speriat cand era mic...Acum,sa bubuie cat mai tare...si mai tare...

Hai,te astept la Tiramisu,ca vad ca doamna Musteata m-a refuzat. Nu vrea sa pacatuiasca. Sa-mi mai incerc oare norocul cu o placinta cu branza?

Mihaela,multumesc de cafeluta!

Alina,deci zici ca nu i-a cazut cucul...

Ionela,deci il vrei si tu pe Musteata...Vezi ca e cam zgarcita Georgica asta si nu prea-l da.

Mikiloantza ti s-a dezghetat nasul?

Pe mine ma dor toate oasele.Daca nu m-am hodorogit de tot e posibil sa ma pasca o raceala. Am avut eu pana acum fo 2 virusi in nas dar i-am tratat cu indiferenta.Acum vad ca se cam ingroasa treaba...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Sa-mi mai incerc oare norocul cu o placinta cu branza?

Mikiloantza ti s-a dezghetat nasul?

Pe mine ma dor toate oasele.Daca nu m-am hodorogit de tot e posibil sa ma pasca o raceala. Am avut eu pana acum fo 2 virusi in nas dar i-am tratat cu indiferenta.Acum vad ca se cam ingroasa treaba...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

placinta cu branza. mi s-a dezghetzat nasul. multa sanatate. si pe mine ma paste o raceala. am incercat s-o previn dar degeaba. mai rau e ca am o migrena de aseara

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello sexoaselor,
Daneluta, am incercat sa deschid capitol nou dar imi mergea netul greu, greu de tot
si ieri pliz sa-mi motivezi absenta am avut de facut niste choux a la creme(pentru un bazar umanitar) vreo 50 de bucati, plus ce-am mai facut pentru noi si sa impart...au mai papat si astia mici doar coji unse cu nutella in total vreo 70...azi noapte cand inchisesem ochii visatm coaja/crema/frisca/capacel, zahar pudra/cioco topita
mai nasol a fost ca amandoi au fost acasa(liber de la scoala/gradi) si am stat si cu ei...deci a fost vai mama mea
acum am o durere de spate de mor...dar ce sa fac...asta e...m-am babit vorba mihai
poftiti si voi la o Prajiturica sa ma iertati de absentza
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra am servit repede o felie de placinta, ca stiu ca-i cu brinza adevarata, de care aici nu gasesc Sanatate virusat-o si eu am pacalit boala pina acum, dar parca vad ca tura asta nu ma mai iarta

Monica imi plac visurile tale, coaja/crema/frisca/capacel , dar ea spune pe capacel ce-ai pus glazura din ciucalata alba ?

Miki eu m-am trezit cu o durere de cap, care nu mi-a trecut inca, si o starea de voma, sigur ma paste vreun virus, asa ca am bagat repede la inaintare un paracetamol.

am fost la cumparaturi , i-am cumparat o bluzita foarte sexy la sarbatorita, iar Isabellei o pereche de blugi ca are picioarele lungi si celelalte perechi i-au ramas scurte si i-am luat si o pijamaluta cu tot cu papucei de casa, dar astea sint cu doua numere mai mari, parca-i mos craciun, dar le-a pus repede pe ea si acum doarme
Mai stau vreo jumate de ora prin zona, apoi ma duc s-o trezesc ca sa ne pregatim de petrecere , doar cu conditia ca va minca tort, a fost de acord sa bage nasul in perna si sa doarma

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Danelutza si eu luai o pastiluta de si sper sa-mi treaca

pe capacele am pus zahar pudra si apoi am pus putina cioco amaruie topita ca mi se pareau prea inodore/incolore asa albicioase

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

am draci, nu pot sa zic

Doina Bita

Mergi la inceput

doina, ce-ai patit?
sper ca sunteti bine sanatosi...si ca din alta parte vin nervii

d-nelor pe unde-mi umblati

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA si MONICA,am la bunatatile voastre,uffffffff....placinta cu branza e cu foi cumparate Miha sau le-ai facut?...Moni,am reteta am si printat-o dar tot nu apuc sa fac...intr-o zi asa am sa ma mobilizez...inainte eram mai harnicuta acu' tare m-am puturosit

DANELUTZA,distractie placuta la petreceri!!!

DOINA,care-i baiul?

la toata gasca!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Suntem sanatosi, dar am draci din alte cauze.Vorbim pe privat despre asta caci nu stiu cine mai ....

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3273979/2/istockphoto_3273979_little_irish_capucino.jpg" target="_blank">Capucino, cafea, ceai lapte sau www.anti-aging-systeme.com/html-data/grafiken/img/Fructe.jpg" target="_blank">fructe la micul dejun.
Alina, niste vesti, sunteti bine?
Miha, Monica ce de bunatati .
Doina, sa-ti traca
Danelutza, a fost bine la petrecere, te-ai distrat?
Mirela,
Sa aveti o zi minunata.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput