Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danelutza Cuscra vreau si eu tiramisu, dar pina ajunge ma multumesc cu o briosa linga ceasca cu cafea cu lapte. De ginerica nu mai soptesti nimic, in afara de faptul ca s-a speriat de artificii, ca asta cetii pe la vecine ![]() |
Eiii...s-a speriat cand era mic...Acum,sa bubuie cat mai tare...si mai tare...
![](icon_smile_big.gif)
Hai,te astept la Tiramisu,ca vad ca doamna Musteata m-a refuzat.
![](zzzz.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mihaela,multumesc de cafeluta!
![](pupic.gif)
Alina,deci zici ca nu i-a cazut cucul...
![](icon_smile_big.gif)
Ionela,deci il vrei si tu pe Musteata...Vezi ca e cam zgarcita Georgica asta si nu prea-l da.
![](zzzz.gif)
Mikiloantza
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Pe mine ma dor toate oasele.Daca nu m-am hodorogit de tot e posibil sa ma pasca o raceala.
![](help.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](ups.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Sa-mi mai incerc oare norocul cu o placinta cu branza? ![]() Mikiloantza ![]() ![]() Pe mine ma dor toate oasele.Daca nu m-am hodorogit de tot e posibil sa ma pasca o raceala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
Miki
monica-elizabet spune:
hello sexoaselor,
Daneluta, am incercat sa deschid capitol nou dar imi mergea netul greu, greu de tot
si ieri pliz sa-mi motivezi absenta am avut de facut niste choux a la creme(pentru un bazar umanitar) vreo 50 de bucati, plus ce-am mai facut pentru noi si sa impart...au mai papat si astia mici doar coji unse cu nutella
in total vreo 70...azi noapte cand inchisesem ochii visatm coaja/crema/frisca/capacel, zahar pudra/cioco topita
mai nasol a fost ca amandoi au fost acasa(liber de la scoala/gradi) si am stat si cu ei...deci a fost vai mama mea
acum am o durere de spate de mor...dar ce sa fac...asta e...m-am babit vorba mihai
poftiti si voi la o Prajiturica sa ma iertati de absentza pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
Cuscra am servit repede o felie de placinta, ca stiu ca-i cu brinza adevarata, de care aici nu gasesc Sanatate virusat-o si eu am pacalit boala pina acum, dar parca vad ca tura asta nu ma mai iarta
Monica imi plac visurile tale, coaja/crema/frisca/capacel , dar ea spune pe capacel ce-ai pus glazura din ciucalata alba ?
Miki eu m-am trezit cu o durere de cap, care nu mi-a trecut inca, si o starea de voma, sigur ma paste vreun virus, asa ca am bagat repede la inaintare un paracetamol.
am fost la cumparaturi , i-am cumparat o bluzita foarte sexy la sarbatorita, iar Isabellei o pereche de blugi ca are picioarele lungi si celelalte perechi i-au ramas scurte si i-am luat si o pijamaluta cu tot cu papucei de casa, dar astea sint cu doua numere mai mari, parca-i mos craciun, dar le-a pus repede pe ea si acum doarme
Mai stau vreo jumate de ora prin zona, apoi ma duc s-o trezesc ca sa ne pregatim de petrecere , doar cu conditia ca va minca tort, a fost de acord sa bage nasul in perna si sa doarma
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
monica-elizabet spune:
Danelutza si eu luai o pastiluta de si sper sa-mi treaca
pe capacele am pus zahar pudra si apoi am pus putina cioco amaruie topita ca mi se pareau prea inodore/incolore asa albicioase
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
doina, ce-ai patit?
sper ca sunteti bine sanatosi...si ca din alta parte vin nervii
d-nelor pe unde-mi umblati
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
CRISMIR spune:
MIHA si MONICA,am la bunatatile voastre,uffffffff....placinta cu branza e cu foi cumparate Miha sau le-ai facut?...Moni,am reteta am si printat-o dar tot nu apuc sa fac
...intr-o zi asa am sa ma mobilizez...inainte eram mai harnicuta
acu' tare m-am puturosit
DANELUTZA,distractie placuta la petreceri!!!
DOINA,care-i baiul?
la toata gasca!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
doinabita spune:
Suntem sanatosi, dar am draci din alte cauze.Vorbim pe privat despre asta caci nu stiu cine mai ....
Doina Bita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mhldvrc/mhldvrc.jpg)
mhldvrc spune:
www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3273979/2/istockphoto_3273979_little_irish_capucino.jpg" target="_blank">Capucino, cafea, ceai lapte sau www.anti-aging-systeme.com/html-data/grafiken/img/Fructe.jpg" target="_blank">fructe la micul dejun.
Alina, niste vesti, sunteti bine?
Miha, Monica ce de bunatati .
Doina, sa-ti traca
Danelutza, a fost bine la petrecere, te-ai distrat?
Mirela,
Sa aveti o zi minunata. si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008