Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele !!!!

Si pe mine ma doare noada daca stau mai mult pe scaun !!

In rest, totul ok, luni ma duc si eu la control !!

19+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza burtici

iulia - baiatul meu(oooo ce bine suna) la 12sapt si 6 zile avea 6,46cm si 169bpm. pliun nucal la 14 saptamani si 6 zile avea 1,17.

la mine se vede burtik clar de acum, in sfarshit a inceput lumea sa ma intrebe daca ashtept un bb si sa-mi ureze de bine...sunt tare mandra. e adevarat ca sunt slaba de felul meu, am inceput sarcina cu 54 de kg...acum am cam ajuns la 57.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neata bebelici si burtici
mai fetelor si pe mine ma doare un sold de ma seaca. eu m-am trezit in 2 nopti cu senzatia ca mi-am prins nervul in articulatie, si chiar asa cred ca a fost. nu puteam sa ma misc de durere, si abia am facut cateva miscari care l-au eliberat de acolo- cel putin asa am simtit eu. ideea e ca raman cam o saptamana dupa, cu niste dureri care pleaca din coloana si coboara pana la nivelul pulpei de jos, dar mai nasol tot la sold se simte. am inceput sa fac ceva miscari de gimnastica pentru sold, sper sa nu fie probleme de gen sciatica.

felicitari pentru baietelul nou descoperit. o sa vezi ca si mamica de baietel este extraordinar, chiar daca orice femeie sunt convinsa ca si-ar dori si o fetita.

diana 14+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

dyana..eu te contarzic..niciodata nu mi-am dorit o fetita..adik..nu ca nu as vrea-o daca ar fi fetita, insa mereu mi-am dorit baieti:)

Bogdana
18+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

dyanna - din pacate cred ca nervul sciatic e de vina. ai grija la pozitia in care dormi si incearca sa te intinzi cat mai des in timpul zilei.

si noi am fost pe dos fata de regula, adica eu imi doream baiat si sotzul fata...cine sa ne inteleaga...oricum nu ma las, trebuie sa il fac si pe sotz pericit peste un an doi
hihihi ce viteaza sunt eu acuma. mai vedem ce zic dupa ce nasc

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

bogdana ai dreptate. daca stau sa ma gandesc bine, si eu stiu mamici care au vrut numai baieti. oricum mie mi se pare la fel de minunat sa cresti si baietei, pentru ca si ei sunt niste scumpi si pot sa te iubeasca la fel. chiar uneori fetitele trag mai mult la tati.
eu am ramas asa, pe ideea ca as vrea si fetita, probabil de dragul sa o fac ca o papusica, cu fundite si alte chestii.
ia spune-mi hainute "smechere" de baietei se gasesc??? eu din cate magazine am vizitat mi se pare ca astia fac hainutele frumoase numai pentru fetite- si eu am asa o presimtire ca in burtica am o putica

diana 14+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

problema cu soldurile o am si eu. mor de durere dimineata, ma simt anchilozata nici pozitie in pat nu-mi gasesc. seara cad ca si eroul pe la 21,30-22 si dimi la 5 ma trezesc si adio somn, incepe distractia cu durerea

Maria 20+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

ouo dyanna si inca cum. e plin de haine shmechere pt baietzi, parca chiar mai multe decat pt fete. si o sa mai ai un avantaj extraordinar: se imbraca cu ce ii dai tu, cel putin pana la adoleshcentza. fetele....pai tu le imbraci si pana sa ajungi la usha ea e sus in dormitor schimbandu-se...PENTRU A 4 OARA IN ZIUA RESPECTIVA! pe mine cred ca m-ar scoate din mintzi sa faca parada modei tot timpu...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

dyana se gasesc din plin hainute smechere..andrei al meu stiu ca la 1 an avea camasa...jeansi..de hip-hopper...
in ce priveste imbracatul..de multe ori face fitze..ca vrea cu ceva anume..asa k..nush care e diferenta intre baiat si fetita

Bogdana
18+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

la toate fetele...

am intrat sa va pup cu drag...

andreea bine ai venit

fetelor aseara m-a mancat undeva si mi-am facut comanda pe site la mothercare (oare am voie sa scriu?) pt ca ...sunt mai ieftine ca la noi...mi-am luat o pereche de blugi cu 9 lire...hihihih...cica vin in 10 zile..va anunt deznodamnatul cu nimeritul masurilor cand or veni..oricum daca tine smecheria as vrea sa iau haine si pt pt pici de la ei pt ca imi plac mult dar sunt atat de scumpe in magazin (aici in bucuresti)...eh, om vedea...

maine plec la sibiu in teambuilding-ul sotului hihihi...de-abia astept ca n-am fost niciodata acolo

aaaa...stiu ca ma intind, da are cineva masina de facut paine? ca asa ma tenteaza sa-mi iau una... (io sunt putin antitalent in bucatarie)...

pupicii multi

corina 20+ Robert Andrei

Mergi la inceput