Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ciresica, si la mine e burtica tare si umflatica.
la mine se cunoste ff bine.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

O intrebare catre mamicile de baieti.Ce lungime avea baiatul vostru la 12 saptamani si cate batai pe minut?

iulia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

iulia, botul meu de aur avea la 12 sapt. CRL 5.77 si bpm 167.
este foarte bine cum e bb al tau.
sA FITI sanatosi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ciresica,si eu sunt balonata,inca de la inceputul sarcinii, ziua nu am probleme dar noaptea si mai ales dimineata, dupa ce ma trezesc, simt ca explodez, chiar ma doare toata burta. Burtica se vede destul de bine!

Iulia, eu echografia am facut-o exact in ziua cand am implinit 13 saptamani, si atunci bebitul avea 7,5 cm si 156 batai ale inimioarei pe minut!

mihaela
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Aha, m-ati mai linistit fetelor ca nu sunt singura balonata...

Iulia, bebitul meu avea la 13 saptamani 7.3 cm si 176 batai pe minut!

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Madyn dr mi-a dat ovule Klion. Am citit pe net ca mai multe gravide au luat, deci m-am calmat. O sa incep sa le iau si eu de maine, 10 zile. Sper sa imi treaca.

M-am intors de la Cluj, sunt rupta. Se pare ca nu mai sunt asa rezistenta la condus. Pana acum faceam drumuri prin tara si nu simteam oboseala, dar se pare ca bebe dicteaza de acuma incolo. Saptamana viitoare planuiam un drum la Bucuresti la targul de turism, dar se pare ca nu mai rezist la asa drum lung, asa ca la anu..

17+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Seara buna, dupa ceva vreme de asteptare ma inscriu si eu pe listuta. Datele mele sunt:

UM: 11.07.2007, DPN: 17.04.2007 si data nasterii (mele) 28.06.1972

Pana acum am stat in umbra pentru ca bb1 imi ocupa mai tot timpul, nu prea am nici un moment de relaxare. Din pacate duminica am avut o hemoragie, am facut o echo si am descoperit un hematom. Acum sunt tintuita la pat si asa mi-am facut timp si curaj.
In listuta de la inceput de capitol am descoperit cu bucurie 2 vechi cunostinte, pe bubulina1 si pe ionica pe care le pup cu drag.
Sper ca pe parcursul Odiseei sa reusesc sa va cunosc si sa ma acomodez.

Maine o sa merg la echo la Iosup sa aflam si sexul lui bb, deci o sa va tin la curent.

Andreea in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna dimineata
Bun venit Andreea si sarcina usoara
Eu azi merg la medic..si ca de obicei..nu am mai avut somn..de abia astept sa stiu ca sunt bine bebeii

Bogdana
17+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neata fetelor...
Cocufan e normal sa te doara soldurile. Pt ca oasele bazinului se largesc. Si acum nu e inca nimic... prin trimestrul 3 e mai nasol

Cat despre translucenta nucala la noi la 13 saptamani si 3 zile a fost 1,5 mm. Din cate am citit e ok pana in 3,2 mm dar nici peste nu inseamna neaparat ca e o problema, doar ca poate fi ... si in acest caz se fac niste teste suplimentare.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Neata burtici
aseara am fost si noi la eco, bb e bine ii bate inimioara, a crescut atat m-a speriat dr cand ia masurat capusorul si a zis ca dimensiunile capusorului sunt cat pt.varsta de 16 sapt si 2 ..si gata mi-au aparut dracusorii in cap ca nu are capul destul de normal...
Sper ca data viit cand mai merg si cand voi face si 3d sa fie totul in regula....o disperata burtica
si nu am reusit sa-i vedem sexul...ne mai tine in suspans vreo luna pana mergem la 3d...astae, sanatos sa fie

17+

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput