Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

florinela e din venitul net..nu cel brut.

Bogdana
18+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

bun si asa..., cu 6 mil nu puteam sta cu bebe 2 ani.
Dar asa voi profita din plin .....
Nu stiu daca in cazul in care iti iei medical...se vor lua in calcul si aceste luni(cum este in cazul meu)?!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multumesc Maria K pentru raspuns si sugestie. Mi-e tare ciuda, pentru ca am ales aceasta clinica cu toata increderea: e privata, noua, dotata inclusiv cu laborator de analize iar medicul are o reputatie f. buna. Mi se parea si f. comod ca-mi ofera posibilitatea de a face toate investigatiile necesare intr-un singur loc. In fine, voi vedea.
La voi? Totul ok, sper.

Andreea bine ai venit!

15+
Baietel sau fetita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

totul ok ma dor putin soldurile dimineata. bebitza da din picioruse de zor
tare necajita sunt ca am luat deja 5 kg am pus poze noi cu elefantul AICI

Maria 20+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Maria_K nu te supara cu kg lasa ca esti slabuta si dupa ce vine bb avem noi timp sa le dam jos , sa fim sanatoase si noi si bb-ii ca in rest le aranjeaza DD de toate. Eu nu mai am baterie la cantar si de 1 luna nu m-am mai cantarit dar cred ca am pus ceva kg pe mine ca pap incontinuu
Ce frumoase sunt pozele cu burtica ta

Alina 13+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

bun si asa..., cu 6 mil nu puteam sta cu bebe 2 ani.
Dar asa voi profita din plin .....
Nu stiu daca in cazul in care iti iei medical...se vor lua in calcul si aceste luni(cum este in cazul meu)?!

fbruma

Este foarte buna decizia luata cu aceasta lege , normal ca 6mil nu ajung valoarea aceasta nu mai crescuse de vreo 3-4 ani. Eu am inteles ca se va face media veniturilor nete primite pe ultimile 12 luni , deci in cazul tau deduc ca vor calcula netul ce iti revine pe CM_pt lunile in care vei avea CM.
Oricum cred ca vom stii mai multe detalii cand vor publica legea in Monitorul Oficial.
Eu nu stiu daca voi sta acasa 2 ani dar totusi voi sta mai mult decat 3-4 luni decat imi propusesem .Ma gandesc ca daca stau 2 ani cred ca la birou ma vor inlocui...chiar stiti cum e legal sunt obligati sa te primeasca inapoi pe urma pe acelasi post?sau..

Alina 13+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

M-ati cam speriat cu miscatul de la 17s in fiecare zi. Eu maine fac 18 s si nu il simt, decat f f rar. Dr mi-a zis la 17 sapt ca peste 2-3 sapt o sa incep sa il simt clar

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Maria_K esti o graviduta tare frumusica si de kile nu-ti fa griji ca scapi de ele dupa sarcina, mai ales daca alaptezi (e unul din multele beneficii).

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

inapreda - e aberant sa faci eco dupa o saptamana...ce date introduc ei in calculator?? trebuia sa-i intrebi daca au si softul pentru interpretarea rezulatatelor. pliul nucal se masoara la morfofetala.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Buna fetelor!

M-ati cam speriat cu miscatul de la 17s in fiecare zi. Eu maine fac 18 s si nu il simt, decat f f rar. Dr mi-a zis la 17 sapt ca peste 2-3 sapt o sa incep sa il simt clar

17+

N-ai de ce sa te sperii, la prima sarcina deobicei nu misca copilul asa de repede. Sunt si exceptii normal dar cel mai adesea misca catre 20 de saptamani.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput