Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
MITITICA82 spune:
florinela79 eu merg pe 18 sapt si nu simt nici o miscare a lui bb, deci faza cu simtitul lui bb zilnic ...nu e...simt niste bolboroseli in burtica si atat. o fi bb nu o fi, cert e ca oricum nu le simt zilnic
maria k nu te inteleg deloc de ce te supi ca ai pus 5kg, esti slabuta sigur nu ramai cu ele dupa saricina, si cred ca 5 kg in 5 luni cat ai tu nu e deloc mult...eu sunt o plinuta de cand ma stiu iar acum am 17 sapt si deja am pus 7 kg..ce sa facem sa tinem regim si sa-l infometam pe bb? ne revenim noi incet incet dupa sarcina...nu mai fi trista da? uite iti dao o
si un 
17+
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
poohy spune:
Bine ai venit Andreea 
Suntem acum 5 gravidute cu acelasi DPN? La odiseea precedenta am fost singura ;) E mai bine sa fim mai multe ;)
Florinela, eu stiam ca sunt 85% din brut, dar vedem sa fie publicata in monitorul oficial (sa ajunga acolo) si dupa aia ce norme de aplicare sunt
Pisik, si eu m-am mirat de ce a zis doctorul, la mine la prima sarcina a miscat la 20-21 de saptamani, plus ca nu in fiecare zi pana la final. A fost tare cumintica
Anca
13+ & Manu
02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
petrean spune:
Intreba cineva dc sunt obligati sa-ti tina postul cat esti in maternitate...legea prevede sa-ti tina postul liber inca 6 luni dupa ce se termina concediul de maternitate. Eu m-am interesat ca la mine chiar era ciudat..ca intru dintr-un concediu in altul
Bogdana
18+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Timi07 asa de mult mai am de asteptat pana la 20 sapt ![]() Alina 13+Vine barza! ![]() |
Lasa ca trece iute uite deja ne apropiem de sapt 14. Daca o sa ai un copil activ cum a fost Sophie a mea o sa te rogi sa mai stea si-n loc. A mea se agita de ziceam ca-mi iese prin burta (asta mult mai tarziu cam pe la 30 de sapt) si tot ii ziceam ca nu-i acolo iesirea, ii zic io cand o sa ajungem la 40 de saptamani. Bucura-te de somnic pana atunci si odihneste-te ca sa ai bateriile incarcate

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
aris26 spune:
maria_k - sunt geloasa...ma uitam la pozele tale de la 17sapt+ si aveai burtik mai mare ca a mea..
nu te mai chinui cu gandul la kg...suntem fete tinere si cochete, nu ramanem noi asa, plus ca sunt convinsa ca trezitul din doua in doua ore la alaptat o sa ne ajute![]()
17+
aris26 spune:
alina.n - nu te mai necaji, ca trece atat de repede, eu imi aduc aminte de fetele care faceau triplu test si eu de abia aveam confirmarea la eco, mi se parea ca mai am o veshnicie...si acum m-am speriat cand mi-am dat seama ca saptamana viitoare o sa intru in 5 luni. eu cred ca il simt pe bb din cand in cand...dar mai ashtept si eu pana pe la 20 de saptamani ca sa primesc un shut adevarat. si atunci sa ma vezi, stii vorba aia cu ai grija ce iti doreshti...daca e pasare de noapte ca taica-su...vai de capul meu
17+
Dodo-pui spune:
Buna mamici cu samburei in burtici
.
Noi suntem ok ceea ce va dorim si voua.
Eu il simt pe BB2 ,am inceput sa vorbim
,mai ales pentru a se obisnui [Bogdi cu ideea
...Dar faza cu simtitul depinde si de stratul de grasie de la burta si de puterea lui BB.
Despre kg pana acum am luat 1kg /luna macar de as tineo tot asa.La prima sarcian am luat 20 kg si-n mai putin de un an am dat totul jos
,merg sa-l adorm pe Bogdi sper sa nu fie invers
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 inapreda - e aberant sa faci eco dupa o saptamana...ce date introduc ei in calculator?? trebuia sa-i intrebi daca au si softul pentru interpretarea rezulatatelor. pliul nucal se masoara la morfofetala. 17+![]() |
Asa siu si eu. La fel, mi s-a parut aberant ce turuia asistenta la tel. De aceea, l-am sunat pe dr care mi-a zis ca...daca se cunoaste virsta exacta a sarcinii, nu are importanta cind se face eco dar daca eu vreau sa fie totul ca la carte, atunci...le vom face in aceeasi zi.
Am programare joia viitoare dar nu prea stiu ce sa fac. Dr meu e cel mai bine cotat si e singurul care are aparatura "de ultima generatie"In fine, ma consult si cu sotul, poate mergem la Cluj.
15+Baietel sau fetita???