Ce fel de scaune de masa folosim?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Buuunnn, acuma, ca l-am testat si pe al doilea, sa imi dau cu parerea:
- scaunul cu picioroange are, de cele mai multe ori, salteluta aia mai moale. Cele care se pun pe scaun, nu. Daca vrei ca bebe sa stea ca pasa in fotoliu sau prevezi ca isi va petrece mult timp in scaunel, e ok cel cu picioroange.
- scaunul cu picioroange are, de cele mai multe ori, spatarul reglabil la diferite grade de inclinatie. Aceeasi observatie ca mai sus.

> De curatat, toate se curata la fel de usor, dupa parerea mea.
> Diverse nivele de inaltime au toate.
> Masuta cu jucarele au deja majoritatea, din ambele categorii.

Totusi, pana si pe barbatu-miu il scoteau din sarite picioroangele alea.
Nu strangeam niciodata scaunul cu picioroange, era mai mare daraua decat ocaua sa il tot pliez...
Fi-mea vroia cu noi la masa (de la o varsta) asa ca scaunul cu picioroange m-a incurcat inca de timpuriu, ocupandu-mi locul in dressing...
Nu e neaparat ca modelul scaunului sa fie in legatura cu dimensiunile bucatariei.
Jucarelele sunt o idee proasta daca le folosesti in timp ce copilul ar trebui sa manance.
La fel ca olitele cu jucarii, urechi sau melodii...

Asa ca am scapat rapid de scaunul cu picioroange si am optat pentru unul care se aseaza pe un scaun normal de masa. Masuta de bebelus se demonteaza iar scaunelul ramane ca inaltator pentru copilas, care va manca la masa cu toata familia. Pana una alta imi place, iar fi-mea cea mare este asa de incantata de scaunelul bebelusei incat de ieri nu se mai da jos din el...

Nu in ultimul rand, scaunelul de pus pe scaun este mai ieftin, iar copilul este in perfecta siguranta pe el.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Noi am cumparat Graco, dar daca ar fi sa cumpar acum unul, categoric as alege unul gen Stokke, care sa poate fi pus la masa adultilor.
Initial am zis ca luam Stokke, pe urma gasisem unul mai interesant, imi scapa acum, dar cum au aparut probleme de sanatate, nu ne-a mai ars de nimic, si am luat ce ne-a cazut la indemana, adica www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4110004&brid=" target="_blank">asta.
Acum il folosim fara masuta din fata, care este detasabila, si Andrei s-a imprietenit cu el. Inainte nu vroia sub nici o forma sa stea in el.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Si eu sunt pt. scaunelul care se ataseaza la masa adultilor...copilul sta la masa cu noi iar scaunelul nu ocupa nici un pic de spatiu in plus...am folosit acest gen de scaunel pt. ambii copii...noi avem unul asa (dar fara tavita si e pe albastru):
http://baby.become.com/baby-furniture/high-chairs/table-high-chairs--graco-travel-lite-table-chair-tango-in-the-tongo--211596207--
Am vazut si in Romania genul acesta de scaunele....in opinia mea sunt cele mai practice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

vad ca nu merge link-ul de dinainte...sper sa mearga asta:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?dest=9999999997&product_id=7964360&sourceid=1500000000000001827250

am gasit ceva asemanator si in Romania numai ca plasticul acela mi se pare un pic cam rigid..
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4213

Mergi la inceput