Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu mor de somn si sunt fara vlaga de cand a venit toamna

28+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

mi se face rau cand citesc comentarii la legea cu 58%. jumatate zic ca e pomana electorala, mamele care au salarii mici si o sa primeasca numai 600 de lei zic ca nu e corect ca celelalte sa ia peste (sa moara si capra lor), altii ca acuma o sa fie o afacere sa faci copii...

ce tampiti putem fi!!!

28+ cu T. Carol

Neatza, fetici cu bebici!
Comentarii vom tot citi, ba chiar ni se va spune si de la obraz, vetzi vedea!! k suntem pomanagioaice si k traim pe banii statului, k altele s-au dus la munca dupa 2 luni si noua nu ne mai ajunge...eheee...statzi sa vedetzi!! important sa nu ne pierdem cumpatul, k doar vedetzi cine e mai sanatos in tzara asta: ala care iti zambeste inocent in fatza in timp ce traieste bine-merci fara sa-i pese de comentarii - din pacate astia fiind tocmai aia care te si fura pe fatza, nu neaparat unii cinstitzzi...

Plus: tampitzi nu suntem noi, ci astia care, in loc sa-si vada de treaba, isi dau cu parerea - cum e colega uneia dintre voi, citeam mai inainte. Stiti care-i culmea?? am senzatia k nu atat barbatzii cat femeile sunt mai vehemente in problema asta, si nu numai in asta...vreau sa va spun k, daca au fost pacientzi care sa vocifereze k intram in cabinetul dr fam FIX LA ORA STABILITA TELEFONIC CU ZILE INTREGI INAINTE, tocmai k sa nu vin nici s astau nici sa ma ia dr peste rand, eh, alea au fost intotdeauna femei, niciodata barbatzi!

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

mi se face rau cand citesc comentarii la legea cu 58%. jumatate zic ca e pomana electorala, mamele care au salarii mici si o sa primeasca numai 600 de lei zic ca nu e corect ca celelalte sa ia peste (sa moara si capra lor), altii ca acuma o sa fie o afacere sa faci copii...

ce tampiti putem fi!!!

28+ cu T. Carol

In schimb era corect ca noi sa primim tot 6 cand castigam de nu stiu cate ori mai mult? Alea nu-s mamici care au spus asa ceva...sunt niste scorpii!!!

Justme 28+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pai la aia ma refeream si eu cand am zis ca suntem tampiti (nu la mine sau la voi )

si tocmai asta m-a socat - ca comenteaza barbatii as putea intelege ca ei nu au habar, dar femeile!!!

la noi toate colegele care nu au copii (ca unele au amanat tocmai ca au salariu mai mare ca sotii si rate pt apartamente, ca doar cati isi pot lua casa fara credit...) zic ca imediat ce se promulga se pun pe treaba - sa ii faca inainte sa apara vreun destept sa schimbe.

28+ cu T. Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Dalma, unde ti-e burtica?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200527+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, sa ne spui si noua ce ai vb. cu fetele de la HR.

Fata mea asculta Vivaldi de 15 minute si danseaza.

24+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Neatza!!!!!

Cristi, sa traiasca nasica cea mica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa.

Apropo de legea cu cei 85%, sunt de acord ca pentru mamicile care au 600lei este foarte greu pentru ca sunt prea mari chelt, fata de aceasta suma.Insa acele mamici care au salarii mai mari, in general au si rate mai multe si mai mari (pentru vreo casa, masina...etc).

Oricum cel mai important este sa fim sanatoase noi, si mai ales bebeii nostrii, ca banii.....NU ADUC SANATATEA.

24+cu CLARA

Cadia, pai ideea nu ar fi in primul rand ce rate am sau nu am !! nu dau nimanui socoteala ce fac cu banii pe care ii castig! ce stiu insa este k, pana sa raman insarcinata, am platit la buget muuuuuuuuuuuuuulte milioane impozit!! de ce? pt k am o profesie (relativ) bine platita - insa pt care am invatzat de-am crapat! iar diferentza dintre indemnizatia mea si a altei mamici tocmai de aici e. Nu mai discutam de situatia in care multe (actuale) mamici au pe catrea de munca un salariu, iar in mana iau mult mai mult, situatii sunt multe si variate...traiasca actele!!

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA
ca banii.....NU ADUC SANATATEA.

Mey, da' stii cat ajuta? Inclusiv la sanatate. O sa te convigi cum e treaba cu bebel bolnavior, fie ca e vorba de o simpla raceala.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200527+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Eu propun sa ii lasam sa vocifereze cand vor, cand li se usuca gura. Cand o sa aiba ei/ele copii si o sa vada ce implica asta, o sa taca.

Noi avem treburile noastre, preocuparile noastre cu bebeii nostri carora trebuie sa le asiguram tot ce este mai bun si mai sanatos. In definitiv, de la 22 ani muncesc de imi ies ochii, platesc la stat aproape jumatate din ce castig (mai ales inainte de 2004) si nu am avut nici o pretentie. La spital de stat nu merg, medicamente compensate nu se dau, apoi pt ce contribui?

Cadia, sa stapaniti sanatosi caruciorul si sa plimbati bebele in el plini de veselie si sanatate.

Azi sunt vehementa ca ma enerveaza toti astia de nu se mai satura.

Bee24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Neata fetelor,

Criss - e cam "ciudatica" cadita pt. bb - cum ii faci baie in ea daca bb nu sta in fundulet? eu una nu cred ca e cam incomod ..da na..e doar o parere
Miere - bravo, vino si la mine si fa cumparaturile ca eu in afara de ceva hainute nu am luat nik...ori sunt prea comoda..ori nu mi-a iesit inca..da mai am timp. Spor la teza si tin pumnii sa termini cu bine
Iris - hai ca e buna...cei de aici vor in Olanda si viceversa...eu vreau acasaaaaa .
Multam de incurajare da nu am putut dormi deloc de durere de spate si de burta- de la rinichi cred- oare cine mo fi blestemat in halul asta...ca eu bolnava nu am fost...si acu parca le culeg pe toate
Am stat acum vreo 2 ani (ca si insotitor)in spital cu cineva bolnav de cancer si facuse si infectie urinara urata de tot care parca seamana cu ce am eu acu...anul trecut am facut prima infectie urinara...e posibil sa fi luat microbul???? Voi ce parere aveti????
Andeea, Anculet, Dalma - tare ma bucur ca totul s-a rezolvat
Cristi - felicitari nasicai tale si fetita
Bee - daca iti amintesti eu deja am schimbat dr. si clinica si acu sunt la Edith Cavel...cica cea mai buna...pe naiba..eu sunt dezamagita...de personal - intradevar-
Naty - felicitari pt. vestile bune si fetita mea e mai micuta cu o saptamana da o sa recupereze ele
Cadia - felicitari pt. carut, sa il stapaneasca sanatos, cred ca si eu voi cumpara tot din ala.

Va sa aveti o zi frumoasa

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput