Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
cristi_2003 spune:
si noi am schimbat semnatura - deja suntem baieti mari
a nascut nasa mea o fetita de 3.900 kg prin cezariana in dimineata asta.
28+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
dalma spune:
Buna dimineata si de la noi ![]()
Vin si eu cu vesti bune.
Am fost si noi la control aseara si chistul a disparut si la noi complet asa ca suntem foarte fericiti.
Felicitari andre_ea, chiar ma gandeam aseara la tine, ca nu mai tineam minte daca ati fost sau nu la control.
Dr. a zis sa lasam in urma trecutul si problemele si sa ne bucuram de bebe.
Doamne ai grija de
Daria Maria
cristi_2003 spune:
andreea si dalma - ma bucur mult ca e totul bine, au plecat chisturile alea si sunteti linistite
tot asa pana la capat
28+ cu
T. Carol
lavini spune:
Si eu astept sa treaca legea, in cazul asta mai merg pana la Craciun la serviciu, apoi CO pe 2008 in toata luna ianuarie si apoi prenatal de la 1 feb...Dar mai intai sa treaca, sa fiu sigura...
Criss, cadita aia era interesanta, dar nu stiu dc e si practica.Unul la mana ca nu o poti folosi mult timp, doi ca nu stiu cum o sa stea acolo atata timp cat nu isi tine capul si trei e mai greu sa il speli acolo, e f. stramt, la poponet nici nu ajungi...si nu stiu dc o cadita duce la plansul copilului la baie, depinde si de copil, si de cum il manevrezi, si de cat de bine dispus sau infometat e atunci...sunt unii care urasc baita pur si simplu, contactul cu apa nu ii face fericiti...mi se pare mai practica o cadita normala.
Iris, dragut ca in Olanda se primeste cadouasul ala, mai ales ca e cu referire oarecum la mamica, aici asa cum ziceau si fetele se dau doar pt bebe si la ceva timp dupa nastere cand nu prea maipoti folosi mare parte din acele lucruri.
Andreea, Dalma, ma bucur pt voi, ce bine ca s-au rezolvat toate problemele!Felicitari, acum va puteti bucura in voie de bebeluse, desi stiu ca ati facut-o si pana acum.
Lavinia, 21+
si Andrei (11 iunie 2007)
cristi_2003 spune:
mi se face rau cand citesc comentarii la legea cu 58%. jumatate zic ca e pomana electorala, mamele care au salarii mici si o sa primeasca numai 600 de lei zic ca nu e corect ca celelalte sa ia peste (sa moara si capra lor), altii ca acuma o sa fie o afacere sa faci copii...
ce tampiti putem fi!!!
28+ cu
T. Carol
jasmi spune:
Neata!
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la medic! 
intreba cineva de yves rocher ... eu am un gel de dus de mandarine care miroase extraordinar si un parfum de pere
si sunt multumita. cand merg prin mall mai dau cate o tura acolo ca au lucruri interesante
Jasmi
22+ cu 
way to go, BB
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 mi se face rau cand citesc comentarii la legea cu 58%. jumatate zic ca e pomana electorala, mamele care au salarii mici si o sa primeasca numai 600 de lei zic ca nu e corect ca celelalte sa ia peste (sa moara si capra lor), altii ca acuma o sa fie o afacere sa faci copii... ce tampiti putem fi!!! 28+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
foarte bine punctat, cristi (faza cu capra
Eu sincer m-am mirat cand au zis ca doar 20% din femeile din romania castiga mai mult decat salariul minim pe economie. Aveam impresia ca suntem mult mai multe (probabil datorita mediului si oamenilor cu care intram in contact) etc ...
Jasmi
22+ cu 
way to go, BB
flowerbee spune:
Buna fetele, Sunt atat de somnoroasa incat nici nu vad bine tastatura.
Andreea si Dalma, felicitari pentru rezultatele bune la eco. Slava Domnului ca bebeii sunt bine!
Veronica, subscriu la faza cu mancarea in Belgia, cu o mica exceptie: scoicile, mai ales cele de la Cafe Leffe si cele de la malul marii, mai ales la Oostende. Si mai e bun, cand poti manca, choucroutte cu jambon de porc (mancare tradictionala francez si/sau belgiana).
Cat priveste medicii si sistemul sanitar belgian, cam lasa de dorit, inclusiv la privat. Au aparatura dar resursele umane...Si eu cand faceam o analiza ceva nu imi ziceau nimic, nici la analizele de sange sau secretie. Dadeam eu nu stiu cate telefoane. iar cand am facut tomografia la ochi, mi-au dat pozele intr-un plic sigilat pe care eu sa il dau medicului fara sa ma uit
. Ma rog, in orice tara e asa, depinde unde nimeresti, ca si dr, nu neaparat clinica.
Cristi, eu folosesc Yves Rocher, gama de liliac si bambou. Sunt foarte multumita. Au insa un parfum f puternic iar pana in luna a 4 a nu le-am prea folosit. Acum e ok.
Ingrid, colega ta e nebuna. Sa o vad eu cand o avea un copil sau doi si va trebui sa ii asigure toate cele cu 6 milioane.
Bee
24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
andre_ea spune:
Dalma, ce ma bucur!!!
Multumim pentru felicitari! Tare mult ma bucur ca am scapat si de asta.
Lavinia, chiar se dau produse? Nu bani? Ce mai faci cu lucruri de nou-nascut dupa 2 luni?
Si sa stii ca nu-mi place pesimismul tau. Think positive!![]()
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
27+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta