Clipul "Dar la teta es dar la vida"

Clipul "Dar la teta es dar la vida" | Autor: adra_bell

Link direct la acest mesaj

O melodie superba, cantata de Mercedes Sosa, clipul foarte frumos, pe youtube. Din nefericire nu mai este valabil. Am un blog in care exista si linkul spre clipul de youtube, eu teoretic trebuind sa salvez blogul (inclusiv clipurile), care ii este dedicat fiicei mele. N-am facut-o am tot amanat. Are cineva clipul? Mi-l poate trimite?

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - nu stiu clipul de care zici, da' cu ocazia asta am bagat nasul in blogul printesei crete (surioara geamana a Silviei)... e superb si povestesti ff frumos!

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Nu am vazut clipul, dar am inteles ca este despre alaptare. Dar cand incerc sa il accez pe youtube imi spune ca acest clip nu este accesibil in tara mea.

Daca incerc sa il accesez de pe alte site-uri spune ca nu e accesibil. Cum ar fi aici (unde mai e un clip despre alaptare):
http://zgz-propartonatural.blogspot.com/2008/03/dar-la-teta-es-dar-la-vida.html

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Abramburika
Sanzaiana, multumesc mult, din pacate este tot un link spre youtube. Am mai gasit clipul aici http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=340425 dar nu pot sa-l iau

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Imi pare rau ca nu il poti lua. Dar iti multumesc ca am reusit si eu sa il vad cu ocazia asta, ca muream de curiozitate.
E foarte dragut.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput