Aspirante cu vechime "medie" (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza gagics si de la mine

arde, iti cam inteleg sentimentele. Cam asta am trait si eu dupa nastere... nu e chiar acelasi lucru dar sentimentul este acelasi...

Oricum, de azi si eu am hotarat sa incep o noua viata, sa schimb cate ceva...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Monica , stiu ca nici macar nu se apropie ce am simtit eu de ceea ce trebuie sa fi simtit tu si te respect foarte mult pentru puterea pe care o ai.
Eu gandesc asa: daca eu nu imi dau singura curaj sa merg mai departe, cine sa mi-l dea? Ai fost o inspiratie pentru mine la vremea respectiva si esti si acum. Pup fata curajoasa.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Monica

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor ce limbarnita aveti sambata e dimineata , si sotul s.a trezit la 8.30 si m.a trezit si pe mine , offff

Ma bucur sa va vad pe toate aici.

Arde ai luat o super decizie, sa vezi ca bebe nu va intarzia sa apara ; www.ildivo.com

Va pup si weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Trebuie sa mergem mai departe pentru ca nu avem ce face. Nimeni nu ne ajuta decat noi insine. Viata e plina de suisuri si coborasuri si pe mine aceasta palma primita de la viata m-a ambitionat sa fiu si mai optimista si sa incerc sa mi-o fac si mai frumoasa. Nu voi abandona NICIODATA lupta pentru bebe, nu o sa parasesc forumul pentru ca aici am gasit multa intelegere si PRIETENE foarte dragi. Si eu cred ca mai devreme sau mai tarziu vom reusi sa ne implinim visul. Atunci cand o vrea DUmnezeu.
SI sa stiti ca eu consider ca pierderea unui copil este la fel de dureroasa ca si pierderea unei sarcini sau ca si neputinta de a face unul.

Eu sper ca de acum in colo sa venim numai cu vesti bune, sa ne strangem incet incet in formula completa (Dana, ma bucur mult ca ai revenit printre noi ), sa ne mutam la odisee si sa sfarsim prin a ne intalni prin parc cu carucioarele

Peste un an de acum in colo sa ne plangem de colici si de scutece.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Blanche
Eu am o groaza de treaba de facut si lene cat cuprinde. Noroc ca masina de spalat e mai harnica.

oana

Mergi la inceput

Blanche25

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

E sarbatoare mare azi,lasati masina aia de spalat in pace

POZNICI CU NOI

Mergi la inceput

Sa fie precum spui tu Monica. Eu sper sa fim din nou colege la Odiseea Septembrie-Octombrie 2009. Si acolo sa vina toate fetele. Iar Odiseea va avea subtitlul Zuze prietene - cum spunea Arde.

oana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Trebuie sa mergem mai departe pentru ca nu avem ce face. Nimeni nu ne ajuta decat noi insine. Viata e plina de suisuri si coborasuri si pe mine aceasta palma primita de la viata m-a ambitionat sa fiu si mai optimista si sa incerc sa mi-o fac si mai frumoasa. Nu voi abandona NICIODATA lupta pentru bebe, nu o sa parasesc forumul pentru ca aici am gasit multa intelegere si PRIETENE foarte dragi. Si eu cred ca mai devreme sau mai tarziu vom reusi sa ne implinim visul. Atunci cand o vrea DUmnezeu.
SI sa stiti ca eu consider ca pierderea unui copil este la fel de dureroasa ca si pierderea unei sarcini sau ca si neputinta de a face unul.

Eu sper ca de acum in colo sa venim numai cu vesti bune, sa ne strangem incet incet in formula completa (Dana, ma bucur mult ca ai revenit printre noi ), sa ne mutam la odisee si sa sfarsim prin a ne intalni prin parc cu carucioarele

Peste un an de acum in colo sa ne plangem de colici si de scutece.

POZNICI CU NOI

Mi se zburleste pielea pe mine si cum ar zice sotul meu "mi se strange pielea in genunchi" cand te aud vorbind asa. Sa stii ca imi dai foarte mult optimism si putere. Nu am renuntat niciodata la ideea de a avea un bebe, doar ca refuz sa las viata sa mai treaca pe langa mine in timp ce il astept. De asta am luat pauza, ca sa imi mai amintesc si de ceea ce e deja in viata mea si sa imi repar relatia cu Dumnezeu, pe care il il intelegeam din ce in ce mai putin. Acum lucrurile imi sunt mult mai clare si nu mai simt nevoia sa mi se explice DE CE EU NU. Pur si simplu astept sa se intample - fara invidie, fara revolta, fara disperare.

Lili

Mergi la inceput

Bravo Arde. Imi place cum gandesti. Si eu am renuntat la incrancenare si la intrebari de genul : de ce mi se intampla mie asta? Acum stiu ca pot ramane gravi si mai stiu ca Dumnezeu ma va ajuta sa am si eu un bebelus. La fel ca si voi.

oana

Mergi la inceput