Aspirante cu vechime "medie" (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Eram sigura 100% ca asta o sa-mi spui.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Gagicile astea sunt disparute. Vin, striga dupa tine si apoi...

oana

Mergi la inceput

Care mai e viata ta? Citisem pe aici ca ti-ai luat 2 joburi. Ticker vad ca nu mai ai. La ce doctor mai mergi? Tot la Tanasescu? Mai vrei si alte intrebari ca mai am?

oana

Mergi la inceput

Am visat eu sau ti-ai schimbat culoarea la nume?

oana

Mergi la inceput

pai sa incepem: incepand cu sept., am 2 joburi care sunt frumoase din afara, dar dinauntru sunt mancatoare de viata. Nu conteaza, vin banii si tre sa suportam. dar de aia nu mai apuc sa intru pe aici decat uneori.
Tot din sept. am renuntat la a mai merge la dr. din lipsa de timp dar si din motive psihice - disperare, jelit, ciuda pe gravide si pe mamici - care nu erau normale si trebuiau eliminate. Si astfel am descoperit ce bine e sa te iubesti cu barbatul tau fara sa cauti perna s-o pui sub fund, fara sa ameninti ca esti in perioada fertila si sa dea naiba sa intarzie azi acasa sau sa bea vreo bere cu baietii.
cu aceasta ocazie mi s-au rarit bubele care imi tot apareau din cauza hormonilor pe care ii bagam in mine si sincer pot din nou sa ma bucur sa vad un bebe fara sa ma gandesc imediat ca eu nu sunt in stare sa am unul; rugaciunile mele (cam rare, ce e drept) sunt mai mult de multumire pentru ceea ce am deja in viata mea si mai putin pentru ceea ce imi doresc si nu am inca etc.
pe scurt: mi-e tare bine asa, exceptand oboseala si daca se intampla sa raman gravida natural in perioada asta de pauza bine, daca nu din primavara o luam de la capat cu calculelele, cu forte proaspete si fara disperare.
La Tanaseasca nu am mai fost de cativa ani, eu stimularile le-am facut cu dr. Ionescu de la Incamed si am fost tare multumita de ea. Doar ca nu a fost sa fie...

Lili

Mergi la inceput

Citat:

Am visat eu sau ti-ai schimbat culoarea la nume?

oana

nu ai visat, inainte eram galbena (poate de ciuda )

Lili

Mergi la inceput

Citat:

Gagicile astea sunt disparute. Vin, striga dupa tine si apoi...

oana

Aveam prin frigider un pui cu programare la solar si tipa dupa mine ca sa nu mai mint poporu` cu calculatoru`

Lili

Mergi la inceput

Bai fetelor, ascultati mai vreuna IL DIVO? Ca pe la mine pe aici nu stie nimeni cine sunt astia si ma oftic rau.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza gagics si de la mine

arde, iti cam inteleg sentimentele. Cam asta am trait si eu dupa nastere... nu e chiar acelasi lucru dar sentimentul este acelasi...

Oricum, de azi si eu am hotarat sa incep o noua viata, sa schimb cate ceva...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Frumusei baietii. Muzica cam de inima albastra.
Si eu tot la dr Ionescu am mers la monitorizari si controale. Draguta, calma dar la mine nu stiu ce s-a intamplat ca la ultima sarcina a vazut-o in uter, iar la Bucuresti surpriza: sarcina extrauterina.

oana

Mergi la inceput