Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

fetelor incep serv de luni gata vacanta, am gasit si bona la baiat cat credeti ca ii dau................1300 ron , ore supl platite si o pot lua si in conc cu noi , baiatul s-a acomodat cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Melly, ai fost la inaltime! Multumesc pt amintirea asta superba!

Laurita, da, maine tre sa mearga Stef din nou la starea civila si sa ia un alt certificat de nastere cu un CNP corect.
Ref la lege, nu ma deranjeaza sa fie din net daca e media pe venituri si nu pe salarii. Om vedea, oricum e mai bine nu mai rau.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

am luat hotararea de a ma duce la servici pt ca baitul oricum creste si acum am oportunitatea sa promovez si eu pe o functie mai mare cu un salariu baban
n voi mai avea timp sa stau cu voi asa ca pt o perioada voi intra mai rar.
Duminica implineste asta micu al meu 4 luni deci e deja baiat mare, nu vreau sa stae dupa fusta mea, vreau sa fie independent de mic.
Acum va las vinbe soramea pe la mine tocmai de la Brasov
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

am luat hotararea de a ma duce la servici pt ca baitul oricum creste si acum am oportunitatea sa promovez si eu pe o functie mai mare cu un salariu baban
n voi mai avea timp sa stau cu voi asa ca pt o perioada voi intra mai rar.
Duminica implineste asta micu al meu 4 luni deci e deja baiat mare, nu vreau sa stae dupa fusta mea, vreau sa fie independent de mic.
Acum va las vinbe soramea pe la mine tocmai de la Brasov
Va pup

felicitari! sa fie intr-un ceas bun.

Cum zboara timpu...4 luni? ce barbat!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Felicitari Magnetism pt promovare!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Melly multumim muuuult !
Multumim mult si la fetele care ne-au laudat ca asa ne-a crescut inima de bucurie!!!!!Eu parca am inebunit imi vina sa pup tot bebeii, cand vad pe strada cate o mamica ma uit imediat la bebelusul ei!
Astazi a papat 100 ml de supica dar a cam strambat din nas la ea! Adevarul e ca parca nu avea nici un gust, nu am nimerit niste morcovi prea buni! Voi ce puneti in ea: eu am pus dovlecel morcov pastarnac cartof si telina. Nu stiu ce sa mai pun sa ii dea gust. Carnita de cate luni avem voie?

Mergi la inceput

Andrada, eu i-am pus asa: morocv, cartof, dovlecel, pastarnac, o rosie, ceapa. Am pasat doar cartof, dovlecel, morcov. O sa incerc maine sa-i fac doua feluri supica simpla si felul 2 piure de cartof cu morcovel si carnita. Carne e voie de la 5 luni jumate, branzica de la 6, cel putin asa mi-a spus mie dr.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Melly, foarte frumos filmulet !!! Multumim !!!

Am reusit sa fac si eu unul a nostru www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=728ac8d520dfa2053f8874&source=category&category_id=all" target="_blank">aici

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Alish, ce incurcatura !!!

Magne, felicitari pt bona, servici, etc...

La multi ani pt ieri :

analisa - ANDREI RAZVAN
ralu_t - TUDOR
chinabulina - TEODORA MARIA
reallaura - MIRCEA IOAN
piggy - ILINCA

si pentru astazi:

Andreap - SARA ELENA
Nicole1980 - DAVID ADRIAN

===============

Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Ce e albitura ?????

Eu i pun la supita : morcov, cartof, pastarnac, carnita, ceapa, telina, sfecla rosie si gulie... i pasez doar morcovul, cartoful telina, pastarnacul, carnita....
Fructe i pun doar para, mar, piersica sau nectarina... tre sa mai introduc mai multe..a si pruna uneori... dupa aceea i dau sa bea sucul/supica ce ramane (eu fierb deocamdata si fructele...) seara i dau lapte cu cereale... ma gandesc sai pun si dimi la fructe cereale, mi se pare ca nu prea se satura... maine mergem la cumparaturi si ma gandesc sai tin ziua la jumatica mea de an sambata.... ca e si ziua lu soacra, a fost si ziua lui fratiorul meu, a si La Multi Ani pt fratiorul meu ieri !!! Sa traiesti fericit pe acest pamant fratiorul meu drag !!!!! Te iubesc mult !!! (vam mai pove eu de fratiorul meu paralizat.....)

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput