Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Getutza81

Ce e albitura ?????

Eu i pun la supita : morcov, cartof, pastarnac, carnita, ceapa, telina, sfecla rosie si gulie... i pasez doar morcovul, cartoful telina, pastarnacul, carnita....
Fructe i pun doar para, mar, piersica sau nectarina... tre sa mai introduc mai multe..a si pruna uneori... dupa aceea i dau sa bea sucul/supica ce ramane (eu fierb deocamdata si fructele...) seara i dau lapte cu cereale... ma gandesc sai pun si dimi la fructe cereale, mi se pare ca nu prea se satura... maine mergem la cumparaturi si ma gandesc sai tin ziua la jumatica mea de an sambata.... ca e si ziua lu soacra, a fost si ziua lui fratiorul meu, a si La Multi Ani pt fratiorul meu ieri !!! Sa traiesti fericit pe acest pamant fratiorul meu drag !!!!! Te iubesc mult !!! (vam mai pove eu de fratiorul meu paralizat.....)

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

getutza, albitura=radacina de pastrarnac, patrunjel, telina, chestii albe :) nu portocalii ca morcovu.
cat despre fructe, o idee e sa ii dai cu branzica calcica, dar asta iti zice dr cand sa o introduci, si le poti amesteca.

La multi multi ani fratiorului tau! Sanatate si sa ai pe cei dragi alaturi!!.Si multa putere mamei tale ce are grija de el.

Azi a mancat fiica mea primu suc de morcovi. Si s-a murdarit.... lasa ca stiti voi cat!! Si cine nu stie, AFLA!!! Ei, si efectul sucului de morcov, s-a vazutr in nici 3 ore: un kk.Sper sa faca zilnic, regulamentar de acu, fara supozitor

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Magnetism, succes cu jobul
Getuta, imi pare rau sa aud ca i un fratior cu probleme...La multi ani pt el!
Nicole, Iusti a fost cel mai mic far s-a nascut cel mai baban (4.310kg si 54 cm)
io de munca nu ma apuc inca dar ma apuc de scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

fetelor incep serv de luni gata vacanta, am gasit si bona la baiat cat credeti ca ii dau................1300 ron , ore supl platite si o pot lua si in conc cu noi , baiatul s-a acomodat cu ea

caaaaaaaaaaaaaatttt?????
scuza-ma dar cat castigi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

laura cred ca ne-am intersectat prin parc...si eu tot vreo 3 ore am stat
nu ai auzit un bebelus urland ca din gura de sarpe?...era ilinca...nu-s ce are dar de cate ori mergem in IOR urla de mama focului...hm...poate ne vedem data viitoare

multumim pentru urari pentru ziua de ieri dragele noastre

tre sa facem si noi vaccinul de 4 luni. pe primul l-am facut la 2 luni jumate...aveti idee dc pe al doilea tre sa il fac fix dupa 2 luni sau merge si mai devreme?

http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Magnetism sa fie intr-un ceas bun! Felicitari pentru baiat independent!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

piggy de la primul vaccin trebuie sa treaca minim 6 saptamani, cel putin asa mi-a zis dr. mea.

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

dflavia multam fain...atunci merge sapt viitoare ca se fac 7 saptamani...imi e asa mila de ea ca plange de ti se rupe sufletul la vaccin , noroc cu sotul meu ca e mai curajos si o tine el...of

http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am uitat pe csid.ro la inregistrarea emisiunii de dimineata si am vazut-o pe Alexutza cu fetele. Subiectul emisiunii este despre cosmeticele de bebelusi, e interesant.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

cleo cu cat suc de morcovi ai inceput?
Nu i-ai facut poze Marei dupa ce s-a portocalit?

melly e super montajul

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

cleo cu cat suc de morcovi ai inceput?
Nu i-ai facut poze Marei dupa ce s-a portocalit?

melly e super montajul

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

nu, aparatu foto era in deplasare.
Pai am incercat sa ii dau o linguritsa. Care a fo scuipata. Si am mai insistat cu inca vreo 3-4, care tot scuipate o fo. Nu cred ca a inghitsit ceva.....

VOM PERSEVERA!!! Mai avem neshte morcovi! Am luat 2 kg miercuri....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput