Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Musette. Super site-ul. M-am uitat on line cu Simo si cred ca tragem o fuga pana acolo.

Delphinas daca nici ei nu indraznesc sa va propuna? Mai bine o intrebi direct daca si-au gasit nasi ca voua v-ar place mare placere si gata! Eu asa zic. Si asteptam vesti despre test

Klemi, Nikolici
bine ati revenit acasa! Va asteptam cu povesti despre puiutii vostri.

Aly poate totusi e diagnosticul gresit! Cand aflati mai multe? mamica ingrijorata si tinem pumnii!

Felicic da ce ii place lu' bb in burtica, bravo lui! Sa stea el cumintel desi colul ii arata drumul de atata timp...Da' eu auzisem de la o moasa din Elias ca nu mai e nebunie cu nasterile, ca a trecut potopul din august-septembrie...

Fi-mea s-a luat de mana cu Maria lui kid, m-a innebunit si azi cu colicii ei, am luat prima doza de colief si dupa in sfarsit a papat bine si fara tsukahara la san. Acum doarme la ea in patut, asa ca voi continua sa ii dau, ieri a urlat de la 3 la 9 seara si a mancat ca o pasarica pana azi de dimineata. Muls cu mana in recipient steril si dat cu seringa e treaba de 30 sec cu totul, mai simplu decat imi imaginam... Va tin la curent cu evolutia...A, mai nou Mara se trezeste din somn si se sperie de propriile partzuri ( sau fltulentza pentru rusinosi )Mi-e mila de ea dar ma bufneste si rasul, nu ma pot abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

va citesc si eu dar nu prea pot sa scriu ca al meu toata ziua face crize...spuneti-mi si mie despre ce Colief vorbiti? este impotriva colicilor? se gaseste in Romania?
multumesc

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

si noi sintem acasa.
ania e f cuminte, a dormit, a papat tzitzi si acum iar doarme de vreo ora.

am citit un pic de unde lasasem forumul si m-am emotionat f f tare cind am vazut incurajarile voastre si cuvintele frumoase. va multumesc mult de tot.

o sa mai scriu cind ne mai asezam, deocamdata ma cam doare operatia si sint un pic buimaca.

dar f f fericita. imi dau lacrimile de bucurie de cite ori ma uit la Ania.

tzin pumnii tuturor viitoarelor mamici.
revenim curind cu poze

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ce invazie de fetite frumoase!!! Kllemi , Nikolici si Nausica Bine ati venit acasa cu printesele fetelor! Asteptam sa ne povestiti tot-tot despre nastere si binenteles sa vedem poze cu bobocelele! Dormiti cat mai mult astea doua saptamani! Ca acum sunt cuminti tare, papa si dorm! Dar uite niste poate totusi nu fac deloc colici si raman asa senine si fericite ca acum!

Andy_galro Colief nu se gaseste aici, in UK, dar pe site cica poti sa il comanzi si pt Romania, costa aproape 17 lire cu tot cu transport...sau daca ai pe cineva in UK sa ti-l trimita. Si eu sunt curioasa...sa vedem, incercam orice, si a mea face crize ziua. Noaptea mai e cum mai e, dar ziua e horror. Tzukahara la tzatza cum zice Nadina, plange si inainte de supt si in timp si dupa...uff, mai avem putin, sper sa nu tina mai mult de 3 luni ca astia asa zic, ca dupa 3 luni se potolesc... Ai incercat Colic Baby sau Clama Baby de la ErbaVita? Sa stii ca la noi a dat rezultate, pe termen scurt, e drept, dar totusi, doua-trei saptamani te mai lasa...acum mi se pare ca nici asta nu mai are efect, s-o fi invatat cu el??? Nu mai zic de restul (astea pe baza de simeticona, care se dau cu picaturile) nu fac fatza...si eu sunt un pic dispe...

Acum doarme, in sfarsit, sor-sa bate toba si la xilofon langa ea si totusi doarme...saracul copil. La primul mergeam in varful deshtelor cand dormea si tot plangea, asta mica e mai amarata, ea nu are asa viata buna. Nu mai zic ca daca plange si am treaba cu Alex o las sa planga...I-au aparut si lacrimile si o gasesc plansa toata si cu ochii roshii

Mergi la inceput

ah, site-ul este www.colief.com" target="_blank"> www.colief.com sper sa nu fie si asta reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

va citesc si eu dar nu prea pot sa scriu ca al meu toata ziua face crize...spuneti-mi si mie despre ce Colief vorbiti? este impotriva colicilor? se gaseste in Romania?
multumesc

Poze:

uite detalii aici www.colief.com dar nu se gaseste in ro. Noi le-am luat din anglia, probabil sa fie si in alte tari. Este o enzima care ajuta la digestia lactozei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

kid, simodina multumesc mult pentru raspunsuri....exact asa cum ziceti voi...face niste crize la san de nici nu mai poate sa suga...o sa-l comand ...dar oare in cat timp ajunge?...offf doamne sper sa scape odata ca asa se chinuie copilasii nostri dragi
LE: am mai auzit pe la alte mamici ca au luat lactuloza sau duphalac...despre astea stiti ceva???

Poze:

Mergi la inceput

eu stiu ca lactuloza se ia la constipatie...adica sa nu dai in vreo diaree ceva...nu stiu, ar fi de intrebat un farmacist...daca merge, luam orice

Maria mea a facut kk si acum doarme ca un ingeras, fac 13-14 pe langa ea sa se trezeasca sa purcedem la baie ca am chef de un somn bun... fetele si noapte buna si linistita pentru mamici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ocupate si mamicile si burticile.

Noi facem crize de dimineata, de la 7 pana cand o aducem pe mami la disperare (ca tati se dispera dupa 10 minute). Scapam de probleme cu ceai Baby Calm, numai ca trebuie sa papam si laptik nu numai ceiutz toata ziua, asa ca tot ajungem la partzuiala.

Eva te admir mult pentru ca reusesti sa ai un program asa de stabil si esti asa de bine organizata.

Eu pur si simplu sunt zapacita de tot, bebelina imi seamana asa ca avem amandoua un program haotic. Azi a mancat non stop si s-a tot trezit si a mancat si iar adormea si iar se trezea si tot asa...
Singurul program constant e noaptea, cand se trezeste o data foarte scurt si apoi la 7 dimineata.

Ma duc la culcare, poate prind si eu un somn cat de cat decent.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Delphinas sa ne dai vesti despre test.
Si speram sa fii nasica asa cum iti doresti.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput