Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor ieri am ajuns si noi acasa si suntem atat de fericiti, haide-ti sa va dam si noi datele: nastere normala cu epidurala, 3200 gr, 49 cm, apgar 9 si cam atat cred nu mai stiu ce sa va mai zic, in schimb am si eu o intrebare la voi, nu stiu daca si voua vi sa intamplat, azi (deci, dupa sarcina si nastere) mi sau umflat picioarele ata de tare ca mam si speriat nu mi sa mai intamplat asa ceva niciodata, dela ce este sau de ce sa intamplat chestia asta tocmai acum??????

40 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

am fost la medicul de familie azi sa inscriu moaca si sa vedem cum stam dupa o luna de viata. bilantul spune asa: 4800g daca scadem pampersul si hainele raman 4600 cum mi-a iesit si mie cand am cantarit-o, 56 cm. deci fix intr-o luna a luat 1 kil 300 numai cu lapte de mama pupici!

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Klemmi, bine ati ajuns acasa si sa va bucurati unii de altii.
Si eu am patit cu picioarele care erau ca niste butuci cateva zile dupa, poate chiar o saptamana.Nici eu nu am avut deloc probleme cu umflarea picioarelor in sarcina, dar s-a intamplat dupa.Nu stiu de ce s-au umflat, dar nu esti singura

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sabinel,uau.Bravo si la mai mare!Cred ca fetitele cresc mai repede ca am o prietena cu o fetita de 7 saptamani care a luat pana acum 2400gr....ceea ce mie mi se pare imens
Lasa ca va ajungem noi din urma

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Sabinelu super bine a luat in greutate bebelina ta. Pe noi ne cantareste tanti doctorita la nudul gol si in semn de protest era sa udam cantarul data trecuta.

Codruta trebuie sa fie delicioase degetutele alea.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Salutare fetele

Multumim pt urari si incurajari, au prins bine

Felicitari Kllemi pt Amalia Andreea, Maryb pt Mario Gabriel, Nikolici pt Karina Alessia, Nausica pt Ania. Sa va traiasa blusii, sa fie sanatosi si refacere rapida.

Noi suntem acasa de marti, papam multa tzitzi, dormim si facem caca, zambim in somn, acum scriu cu mandra in brate. Tati o adora, poze cu Crina la contul bobocei2008 gasiti.

Nu am apucat sa citesc...sper sa ne revenm la un program.

Pupici multi la toate fetele, mamicile si bbii

40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

tzitziri, femeile in general au mai mult strat adipos decat barbatii. al tau e numai fibra
irina trebuia s-o lasi sa facaplina de personalitate pitica ta

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ooo codruta ce flacau mumos ai. mi se pare adorabila poza in care doarme cu tati. seamana leit unul cu celalalt.
multumesc de urari
klemi bun venit acasa.
eu am fost azi la bimbocel dar nu am avut voie sa intru...control de la minister si sanipid. am zis "Doamne sa fie control in fiecare zi ca sa fie curat in spital" sa vedeti cum puneau sigilii pe usile de la lift cu "oprit" ca sa nu vada ministerul ca se circula cu asemenea lifturi execraile. sa te fereasca Dumnezeu ce ti-e si cu spitalele astea. deci nu va pot pune poze cu grasunu.
nu am indraznit sa intreb direct daca vor sa il nasim, asteptm. daca va fi sa fie, daca nu, alta data.
rusii nu s-au instalat. sanii ma dor mai putin, uneori chiar deloc. mici intepaturi prin burtica, hai mai rarut unele chiar usor dureroase. dimineata am zis "gata!!!vin rusii" eram oarecum impacata cu situatia. nimic.
nici nu am curaj sa fac test. mai astept ziua de 18, poate vin cum au venit acum 2 luni in urma. nu am mai poenit organism asa de dezorganizat ca al meu. nu tu cm regulat, nu cu ovulatie normala ca oamenii, cand slabesc brusc, cand pun pe mine repejor. de fapt...sunt balanta mereu dezechilibrata.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna fetele,

Finally acasa...nu credeam ca pot fi atat de fericita ca am ajuns acasa.
Raportam suntem bine si super fericite amandoua.
Revenim cu vesti cand mammy va putea sa stea in funduletz.."he he he EU POTTTT" zise Karina.

Va pupam si vom reveni cat de curand cu povesti,poze si poznici.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

noi doua

Mergi la inceput

nikolici bun venit acasa. asteptam pozne si povesti

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput