Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 21
Ioanact spune:
...cu Domn' inginer Serban Andrei.Scuze Monica l-am botezat pe Serban.
Sunt ffff obosita, ma duc sa ma culc.
O noapte linistita va doresc. Noapte buna.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Miutza spune:
la multi ani pt clopoteii sarbatoriti ieri si azi Eva, Alexandru, Isabella, Bianca, Serban si Sara sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Laura Ioana spune:
Salutare, dragelor
Stoisor
ai mare dreptate, nu trebuia sa o las sa planga
Zau ca ma lasasera nervii....
A adormit mai usor acum , dar biberonul de seara tot in seringa a ajuns
Azi n-a facut kk deloc, oare o da in partea cealalta? O fi ceva nasol?
Shose
esti o draguta ca vrei sa ma scuzi, dar mi se pare ca ma port tare urat cu micuta mea...trebuie sa ma controlez mai bine, daca nu, ma duc sa ma controlez la cap
Acu stau si ma invart sa dau o comanda pe Laredoute si fug la somn
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
miky_mamica spune:
Ema daca de noi era vorba atunci cu mare placere am vizita Cismigiul..... in general dupa amiaza dupa ora 15 -15: 30 suntem disponibili si cred ca si Simomika si Sara, dar si Mary si Daria ar veni la o intalneala cu frumosul Milan .... sau cu cine vrea sa vina sa ne vada.
Noi azi am iesit in parc si ne-am simtit f f bine, copii au mers sau au incercat sa mearga pe jos, au mancat si au adormit pe rand si ne-au lasat si pe noi mamicile sa mai stam de vorba ..... oricum a fost frumos si afara si am stat in parc pana la ora 19 si parca nu ne venea sa mai plecam acasa.
Poate reuseste Mary sa ne puna niste poze pt ca Simonei nu ii merge lap-ul momentan si de aia lipseste de pe aici....
ancasoare spune:
Buna seara!
Am o intrebare urgenta care ma framanta: la bebelusii vostri cutele de la fundulet sunt simetrice? la stefan au fost simetrice la inceput ca stiu ca m-am uitat dar am pierdut din vedere asta ulterior iar acum am remarcat ca nu mai sunt simetrice.
la control la 7 luni pediatra s-a uitat la picoruse daca sunt drepte, a zis ca-s ok dar de cute, sold n-a zis nimic.
stiu ca asimetria e semn de diplazie de sold si chiar sunt ingrijorata
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Dam si noi raportul de 10 luni fara o zi: 10 kg si 200 gr 77 cm Sanatoasa tun! Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea -->NOU!!! Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Felicitari !!!! Si noi aveam 9.800 gr la 8 luni, dar pana la 9 luni a scazut 400 gr,
din cauza racelii, n-a mancat mai nimic. Da' recuperAM. MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
LaLa_20 spune:
Multumim tuturor zuzicilor pentru urari...

Irlandeza lasa ca recuperati voi...De raceala a-ti scapat sunteti bine?Poze nu ne mai puneti?
Hai ca ma bag si la un capitol nou...sa fie la cafea!![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!