Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 8
cherieactiv spune:
vai, ca daca se pune sa isi faca cafea si macare in timp ce alta urla in spital...canfd ajunge il caftesc de-i sare borandaul ...al meu e in stare...ieri am facut criza nervoasa!io cu aspiratorul pe covor...tragand si impingand si transpirand..el..pe canapea, se uita la mine...in secunda urmatoare am luat aspiratorul si l-am aruncat de la terasa ...praf s-a facut...si asa tare am tipat la el ca sunt inca ragusita..l-am mai caftit io anu trecut...i frica de mineeee...stie ca daca inceep sa urlu, nu se mai spala cu tot muresul..dar na,tot al meu e, asa prostovan...
bebecris, waw...fain fain..
Cherie
32+
Sasha...
Mirtha spune:
Nu , nu ma supar. Mediul din Craiova in Spitalul nr. 1 este infect iar aici nu ma refer numai la cladire si dotari care apropae lipsesc cu desavirsire - scaune lipsa , pipi la galeata in sala de nasteri , paturi ruginite etc.
Acolo nu au cum sa decurga lucrurile bine chiar daca in final nasterea va fi una fara probleme majore. Iesi din spital gata buna de dus la Psihiatrie datorita mitocanismului si mirlanismului a 99 % din personal. Ei bine eu nu vreau sa am de-a face cu asa ceva .
Nu am chef de depresii postanatale provocate de medici mitocani care ti se adreseaza cu "cu fa scoala-te si hai pe masa!" si nici de asistente imbecile care iti vorbesc la per tu si te trateaza ca pe un gunoi.
Eli a confirmat ceea ce iti povestesc eu acum , dar ea nu are alta alternativa decit medicii imbuibati cu alcool din urgentele spitatelor Gorj .Si decit aia mai bine astia din Craiova.
Si poate sa iti confirme oricine e cu capul pe umeri si nu se ascunde in spatele unei prostesti mandrii oltenesti - care oricum nu are ce cauta pt. ca de fapt aceasta zona a sudului mai degraba pute decit are ceva bun.
Asa ca efortul pe care il fac tot pentru bebe si pentru mine este.Ca se isca oarece frustrari , asta e . Daca am in vedere alternativele Bucuresti si Filantropia par o alegere mai buna decit mofturile casutei mele calde...de care e drept o sa imi fie dor.
Da" si daca adopta astia legea imi scot pirleala doi ani pentru toti cei 8 ani de naveta in care mi-am vazut casa ca un semi-musafir !
Acum ma doare foarte tyare capul , rau de tot. Beau un ceai cu lamaie si am chemat o prietena doctor cu un tensiometru. Daca tensiunea nu e buna si durerea de cap nu ma lsa , aterizezx prin urgenta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv mai mirtha...are taica-tu telefon,mobil, ceva...da-l incoa sa-l sun oleaca...ca parca el era cu faza...mama vitrega!??mai lasa numerele alea si zilele si secundele ...si bucurestiu si nu mai stiu ce!pt ce te stresesi asa??acuma serios...pai eva nu e demna de craiova ,scuze me??cum imi repeta socru meu asta,cand ti-or veni durerile...ai vrea sa nasti si cu mine, daca as fi acolo..asta pt ca si io boceam ...ca io nu vreau la spitalu asta vechi..ca io vreau la treviso la nu stiu ce spital modern , nou...allora???import e sa decurga totul bine...de ce tre sa mergi sa nasti la bucuresti?e un moft, e o moda??ai gemeni?ai complicatii??nu...eu una, as sta in casuta mea noua,cu ying si yang,si as astepta momentul ...si cea mai mare preocuparea ar fi...sa nu vars ceva sa patez canapeaua crem in timp ce ma uit la tv..cu ceva de mancat in mana... hohooooooo...ca nu vreau sa te supar sa iti vina ceva contractie acuma,dar ..io asa as face...m-as calma ...jos cu stresul!! Cherie 32+ Sasha... |
Mirtha
38 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Ahh.... te urasc....Nu serios da" te apropii.![]()
| citat din mesajul lui alra ma dau rotunda: am vorbit cu tipa de la personal care a verificat cu asigurarea suplimentara de spital pe care o avem si cica imi acopera camera de lux cu chicineta cu microunde si filtru de cafea, tv plat, pat pliant pt amaratu si ...(cireasa de pe tort) calculator cu internet Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha
38 +
AMR 2 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Bine ai venit !
Inca 9 mesaje si vei posta in timp real mesajele !
| citat din mesajul lui nglcarmen1 Se pare ca bebei sunt mai hotarati decat mamicile, desi erau programate toate 3 ptr cezariana, au nascut normal cu 35+....![]() ![]() |
Mirtha
38 +
AMR 2 SAPTAMANI
cherieactiv spune:
aha, am inteles....atunci...da...ca nici io n-as suporta chestii de astea...ia fa si ridica curu pe masa...no way...da serios ca nu stiam ca..e chiar asa rau...
Cherie
32+
Sasha...
Mirtha spune:
Da , da si ti-am facut asa un rezumat scurt. Daca vrea cineva povesti din casa groazei ii recomand Spitalul nr.1 din Craiova - in special sectia OBG. Iese garantat , pe casuta pun pariu , best seller din tipografie.
| citat din mesajul lui cherieactiv aha, am inteles....atunci...da...ca nici io n-as suporta chestii de astea...ia fa si ridica curu pe masa...no way...da serios ca nu stiam ca..e chiar asa rau... Cherie 32+ Sasha... |
Mirtha
38 +
AMR 2 SAPTAMANI
mav spune:
cherie
te cred si te inteleg! astept pozeleeeeeee! pt tine:
38+
Antonio-GabrielMami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Z_IULIA spune:
Carmen scrie repede cam 10 mesaje sa nu mai fi monitorizata si sa putem vedea mesajele tale in timp real! Bine ai venit printre noi si nastere la termen!
| citat din mesajul lui nglcarmen1 Buna burtici! Sunt o membra noua a acestui forum si as dori sa va spun k sunt cu 35+. Va urmaresc de la inceput, fetita mea a insistat sa intru si eu si hopa! astazi mi-a zis ca mi s-a activat adresa. Am 2 copii fetita mea fiind de 14 ani si baietelul meu de 12 ani, urmeaza sa soseasca si cea de a treia minune a mea. cu un 35+ |
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
carmendu spune:
mav- ce burtica de 38 de sapt. ai.
alra. cherie- eu n-am avut pofte sarcina asta. oricum asta mi se pare un mit. dar......as bea
....vin, vodka si sampanie.
duminica obisnuiesc sa ma duc cu sotul meu la brunch. si acolo avem sampanie....si ce face doamna?.....bea un paharel de sampanie. mmmmmmh.
cherie- si eu sunt la fel. cand vad cum altii isi fac spritz, mii o ciuda. cand am hotarat sa le spunem rudelor ca sunt
am desfacut o sticla de sampanie vaduva lui clicqot. bai... au lasat-o in pahare.... daca le dadeam o sticla de angeli de piersici, ar fi lins-o. da' ii inteleg ca sunt gusturi si gusturi. asta e.
mirtha- eu am auzit de la o prietena care a nascut in bucuresti acum 3 ani cum i-a zis o asistenta in timp ce era in travaliu si o durea cumplit "da' cand te-ai f......ti-a placut, acum de ce urli!"
daca genul asta de replici se spun in bucuresti, imi imaginez ce poate sa fie la slatina sau la tg jiu. asta e frate, "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!"
mirtha- ai PM
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
Mirtha spune:
Carmen multumesc pentru PM.
Da , printre altele si genul ala de atitudine il gasesti prin Spitalul din Craiova. In schimb la Filantropia am auzit ca este un personal civilizat si medici si asistente , moase , infirmiere. Sper sa fie asa. Nu cred ca cer prea mult pretinzind un comportamant civilizat.
Mirtha
38 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI