Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mav ce burtica mare si frumoasa ai. A mea e micuta, e jumate din a ta. Sigur vei avea un bebe grasun.
Si eu vreau sa mai stea bebe in burtica, ca sa mai creasca un pic. Macar de 3 kg sa fie si sunt multumita.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura de azi ... ca maine nu mai am cum... macar sa vad si eu nitel acolo 34+, ca prea l-am asteptat mult...

Mav, vazut burtica de 38+.... no comment.
Ce zici tu? 3,8 kg? eu inca de la inceput am zis ca ma multumesc si cu 2,5 da' sa aiba mai multe saptamani.. Masuratorile de azi au iesit mai mici decat alea de acum o sapt jumate, dar sunt facute pe un alt eco... nici nu mai stiu ce sa cred, nu ma mai iau dupa ele, raman cu UM, e mai sigur... am introdus in programelul de pe prima pag cu calcularea greutatii si a iesit o medie de 1940 gr... ar fi suficient din punctul meu de vedere.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
34+
AMR cel mult 6 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

acum m-am trezit si eu....am dormit nu gluma...

raportez: 82.6 kg...am luat pana acum 23,6 kg.....circumferinta nu am masurat-o inca....

Cristinain asteptarea 35+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

mai mirtha...are taica-tu telefon,mobil, ceva...da-l incoa sa-l sun oleaca...ca parca el era cu faza...mama vitrega!??mai lasa numerele alea si zilele si secundele ...si bucurestiu si nu mai stiu ce!pt ce te stresesi asa??acuma serios...pai eva nu e demna de craiova ,scuze me??cum imi repeta socru meu asta,cand ti-or veni durerile...ai vrea sa nasti si cu mine, daca as fi acolo..asta pt ca si io boceam ...ca io nu vreau la spitalu asta vechi..ca io vreau la treviso la nu stiu ce spital modern , nou...allora???import e sa decurga totul bine...de ce tre sa mergi sa nasti la bucuresti?e un moft, e o moda??ai gemeni?ai complicatii??nu...eu una, as sta in casuta mea noua,cu ying si yang,si as astepta momentul ...si cea mai mare preocuparea ar fi...sa nu vars ceva sa patez canapeaua crem in timp ce ma uit la tv..cu ceva de mancat in mana...

hohooooooo...ca nu vreau sa te supar sa iti vina ceva contractie acuma,dar ..io asa as face...m-as calma ...jos cu stresul!!

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Am uitat sa va zic ceva important.... Dupa mai multe consilii de familie... se pare ca BB va fi Mihai. A fost prima optiune a sotzului, imi place si mie, ma gandeam ca poate e timpul sa il las si pe el sa aleaga... o avea mai mult noroc. Am avut multe nume dragute pe lista, dar parca nu mergeau cu numele de familie. Inca nu il pun la semnatura, dar are mari sanse sa ramana asa.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
34+
AMR cel mult 6 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mav chiar ca ai burta mareeeeeeeeeeee....si eu o am destul de mare...mie mi se pare imensa a mea....dar eu vreau bb de 3200-3500!
Bebecris las ca nu ai intrecut-o pe Luciu sau Prodanca la kg...ca nu ai luat peste 30!
Eu am niste arsuri misto si mi-e frica sa nu ma ia raceala..de afara sau de la sot care e racit de citeva zile!

Bianca Andreea
Larisa Elena36+
A M R numai 4 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

alra...seaca si cu perlage fin si persistent...te-am citiiit...te-am mirosiit io...nici nu ai mofturi....cand nasti..dau io la fete un pahar de ..kristal..

iulia...ce sa zic, mda, bine nu e,insa...din auzite si vazute...e cum descrii tu...nu se aplica la toata lumea, am si un caz mai ...amarat...sunt 2 fetite langa mine,care au inceput sa meraga anu asta la scoala si numai s-a descoperit ca au astm...la 7 ani...merg cu pompita la scoala.....din cauza mamei fumatoare..crizele de astm pot aparea si la 20 ani..
bag azi o rugaciune la DD

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@
mi-e frica sa nu ma ia raceala..de afara sau de la sot care e racit de citeva zile!

Vad ca si eu am reinceput sa tusesc si nu mai vreau sa ma gandesc la racealaaaaaa.......cred ca reincep ceaiurile..nu am fost niciodata asa sensibila!
Am dormit ceva...de pe la 15:30 si pana acum: am ascultat sfatul unei prietene care-mi spunea sa ma odihnesc acum cat pot ,ca dupa ce nasc gata cu ...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ba, io cred ca faza cu lucia si 30 de kg e numa asa oficiala de mass media. cred ca adevarul e mult mai trist. citisem undeva ca numa in 10 zile la nisa a luat fo 10 kile.

ma dau rotunda: am vorbit cu tipa de la personal care a verificat cu asigurarea suplimentara de spital pe care o avem si cica imi acopera camera de lux cu chicineta cu microunde si filtru de cafea, tv plat, pat pliant pt amaratu si ...(cireasa de pe tort) calculator cu internet

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

alra...seaca si cu perlage fin si persistent...te-am citiiit...te-am mirosiit io...nici nu ai mofturi....cand nasti..dau io la fete un pahar de ..kristal..

Cherie 32+ Sasha...

ieeexact! sa fie cat se poate de seaca si sa nu faca bule mari si rare, mai degraba mici de tot si dese. ne-au adus niste prieteni una demiseaca de revelion si (vai de mine ce sclifosita sunt) mi se parea posirca.
da nu cred ma ca sunt mofturoasa, doar sensibila: alea nefinele imi fac rau la stomac (p'aia cu printesa si mazarea o stii?)

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput