Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 5
ireen spune:
Ramo2007analiza streptococ grup B se face la medlife te poti uita pe site-ul lor costa 40 ron am facut-o si eu .
bebecris trebuie sa te mai linistesti mai ales pentru bebe mai ai un pic si scapi
Eu m-am lasat de fumat pentru ca nu am suportat gandul ca supun o fiinta atat de mica la un moft de-al meu.
38
DARIA +
Eduard Alexandru(9.Aug.2005)
AMR 7 ZILE 
alra spune:
mai, io i-am facut baie fi-mii zilnic. motivul principal fiind ca e foarte transpiracioasa de mica de tot si devine lipicioasa si miroase a acru. da nu am frecat la ea, un pic de tot de gel de dus si atat. de cand s-a mai marit pun cateva picaturi de gel de dus in cadita si face spuma si o las acolo sa se joace, nu o spal cu burete sapunit ci cu apa aia.
alte motive de baie ar mai fi - iritatia care tot ii apare la poponeata, faptul ca dupa baie e mai relaxata si se simte mai bine, baia e parte din ritualul de somn.
cred ca pot numara pe degete datile in care nu i-am facut baie in 2 ani si 8 luni.
alta problema e ca fi-mea e foarte tipicara: daca stie ea ca un lucru se face intr-un fel apai asa trebuie facut ca e foc (o mosteneste pe bunica-mea, da' macar aia are 80 de ani!) am incercat odata sa nu ii facem baie cand eram bolnavi amandoi si a inceput sa tipe, a plecat din camera s-a dus ghiulea in baie si urla langa cada. a fost mult mai usor sa facem chefu nebunii si sa o spalam ca sa scapam de ea ...
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Ramo vad ca ti s-a rasuns deja in legaura cu analiza 
Eli stiu care-i treaba cu nasii, dar cu mosii??? La ce sunt buni? ![]()
Z_Iulia
eu sunt una din fetele care au inceput sarcina cu 41 de kg 
Isabela
fericita 34+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 5 SAPT

madutza_bra spune:
Fetelor, eu ma duc sa ma intind putin in pat.
Intru mai pe seara
Mada
29+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
loren@ spune:
Bebecris si Ramo nici eu nu stau chiar linistita....la ultima eco, la inceputul masuratorilor capul lui bb am vazut ca era cam cu 2 sapt. in urma...apoi doc. a masurat iar si mi se pare ca a pus cam din burta ca e in grafic...mai ales ca am corelat asta cu ultima eco morfo de la Iosup unde clar era mai mic capul, ca masuratori, decit sap.t in care eram eu.
Daca si luni cind ma duc, vad iar ceva suspect am sa il intreb ca si eu sunt destul de ingrijorata...Aveti idee ce inseamna daca are craniul mai mic? va tin pumnii si voua sa fie bine bb!
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini 
kitzy spune:
S-a dat startul la nasteri? Ca io vin cu agitatele 

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Ramo2007 spune:
Ireen, merci de raspuns.
Loren, Doamne ajuta ca toti puiutii nostri sa fie bine si sa fie grasunei!
Am pus ciorbita la facut si am uat o pauza...felul 2 il fac mai tarziu.
Fetelor eu as bea lamaie incontinuu, imi fac cate 2-3 limonade pe zi

Ramo
31+ 
Puiutul meu scump
simona_1402 spune:
Mirtha, Mamiseli, problema e cam asa: doctora mea urmarea mai demult post in Buc, asta o stiam. Barbatul ii sta in Buc si ea cu copilul la Slatina, cu parintii. Va dati seama ca le era tare greu. Numai ca s-a intamplat taman acuma - s-a dus sa-si dea primariatul si a gasit si post, a mai dat un examen si gata... a rezolvat problema. Nu pot sa zic ca nu o inteleg...
Am discutat deja posibilitatile. Prima recomandare a ei este sa raman aici, din cauza transportului. Deja mi-a recomandat pe cineva - tot o doctora - si maine internarea va fi pe numele acesteia. Mi-a zis ca daca eu vreau neaparat nu e problema sa ma ia cu ea, dar e treaba asta nasoala cu transportul - ma apuca contractiile si in pat, intinsa, daca se zgaltaie nitel (mai sare Radu pe langa mine si se mai foieste, saracul de el il gonesc mereu...) Pe de alta parte eu la capitolul incredere in medici stau ffff rau. Ma gandeam sa vad cum decurge saptamana asta si sa ma mai gandesc... Vecina mea, asistenta cu vechime in OBG, zice ca ar fi OK si doca astalalta...
Si vreau si eu sapt asta vesti de la voi... cand se mai intampla cate ceva, macar un SMS. Mirtha, te sun sa vad daca ramai sau la Buc
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
mav spune:
Simona... chiar nu stiu cum as proceda daca as fi in locul tau... Si totusi, pare intelept sa ramai acolo unde esti si sa mergi pe recomandarea dr tale, vreau sa cred ca te lasa pe maini bune.
Parca tu ziceai ca o sa am si poze 38+, www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">uite ca am!
...Dar... nu cred ca nasc saptamana asta... Vorba lui Eli, vreau bb grasun!!!! De vreo 3,8kg... asa mi-am propus...![]()
Ma rog, ma declar multumita si cu 3,6kg, da' sa fie mai dodolotz decat fra-su!![]()
Hai, curaj, ca vei reusi si tu!!!!!!!!
Malinas, nu am comandat produsul respectiv pt ca n-a vrut sa-ti spuna ce continut are. Adica n-am nevoie de retetar, dar am pretentia sa stiu ce ingrediente are alifia respectiva, mai ales in ipoteza ca as folosi-o in situatia de gravidenie/alaptare.
Eu prefer sa merg pe drumul lung dar sigur...
Corina, ti-e dor de mare? Pana sambata, cand se va raci iar, vor fi zile superbe, insorite, la Cta. A fost minunata plimbarea de azi, pe faleza....![]()
38+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loren@ Bebecris si Ramo nici eu nu stau chiar linistita....la ultima eco, la inceputul masuratorilor capul lui bb am vazut ca era cam cu 2 sapt. in urma...apoi doc. a masurat iar si mi se pare ca a pus cam din burta ca e in grafic...mai ales ca am corelat asta cu ultima eco morfo de la Iosup unde clar era mai mic capul, ca masuratori, decit sap.t in care eram eu. Daca si luni cind ma duc, vad iar ceva suspect am sa il intreb ca si eu sunt destul de ingrijorata...Aveti idee ce inseamna daca are craniul mai mic? va tin pumnii si voua sa fie bine bb!![]() Bianca Andreea Larisa Elena 36+ A M R numai 4 saptamini ![]() |
e normal ca dimensiunile la eco pe diverse sa nu arate aceeasi saptamana. la mine e o diferenta de 10 zile intre cap si stomac, la otilia cam la fel insa in sens invers (eu fac capatanoase si otilia burticoase - ca si fetele noastre mai mari urmeaza acelasi tipar)
parerea mea este ca nu ai nici un motiv sa fii ingrijorata, mai ales daca doctorul nu a zis nimic de rau. unii oameni au capul mai mare, altii mai mic, nu suntem cu totii decupati din carti.
Vacanta cu Laura in Romania