Timisoara, Impreuna! ( 123 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

si felicitarile mele.

la zabauce.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna seara! Ce se sarbatoreste?
Eu nu sunt intr-o stare prea buna, la mine la lucru e o atmosfera jalnica, avem o colega noua careia i se fac zile fripte pentru a fi data afara.
Scarba aia de baba a facut azi o gluma pe seama mea,de fata cu ingrijitoarele, ca la nivelul respectiv se afla. Nu stiu cum s-o pun la punct, ca ma scoate din sarite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna dragelor!

Mai apar si eu pe firmament din cand in cand asta ca sa nu ma uitati.
Duminica am facut mancare,prajitura si cand sa mai mananc la amiaz mo luat iar durerea de spinare de am zacut in pat pana a doua zi,nici nu m-am putut misca.Am c-am exagerat eu cu mancarurile....supa,salata de boeuf,sos de gulii,piure de cartofi,friptura la cuptor si placinta cu mere .....am inceupt sa iau acum ketonal tb pe gura da iar incepe sa ma supere stomacul numai ca,vad ca asta e singurul care imi alina cat de cat durerea
Azi am facut iar o tava de placinta cu mere si acum seara mama m-o asteptat cu aluatul gata facut pt pizza si cu compozitia de pus deasupra eu numa sa o fac faina "vizual" tocmai ce mancaram o tava si mai am inca una la cuptor

Va rog maine dimineata sa-mi tineti pumnii sa-mi spuna dr ala numa de bine.....macar sa trebuiasca sa iau pastile numa sa nu ma opereze la coloana,va rog eu sa nu ma uitati poate puneti o vorba buna in seara asta la DD si pentru mine.
Merg sa mai halesc putin apoi ma pun la ca dimineata la 8 tre sa fiu la Judeteana.

Noapte buna!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

multumesc andule. o duamna, ca-ntotdeauna

+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Laurelu, tinem pumnii stransi. Sigur o sa fie bine.

Maria, super, felicitari .. si io zic ca-i buna alegerea. Iese soarele el si pe srada ta. Tin pumnii sa se rezolve cu bine si dorinta cu adoptia

Dorisake, dau de baut, cum nu, numai sa iasa bine, ca am mari emotii cu prima transmisiune. Stii cum e? parca as fi condus toata viata o Dacie si stiu sa fac si slalom cu ea dar acu trebuie sa merg cu un Ferrari. principiul e acelasi, numa difera vitezele si panoul de bord.

Claudelu, am si io o pasta de conopida cu usturoi la frigider, da nu apuc sa mananc din ea

Ela, da-i ignore, asta sigur o scoate din sarite....si nici tu nu-ti consumi neuronii.

Varza-s de oboseala, cursuri peste cursuri, sumare, pregatirea primului jurnal, vajaie adrenalina prin mine pana pic ca secerata. de atata agitatie nici nu ma mai doare nimik, azi am amanat ligaturarea ca nu faceam fata si la discomfortul de dupa ea ...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Ia sa vedem pot?Poate iar se blocheaza...Scriu scurt
Mariaa felicitari sa fie intr-un ceas bun(nu gasesc iconu de floare)
Ela mi-ai scris mai de mult sa iesim la un suc.Cu cel mai mare drag,stabilim o zi si iesim.
Danitin mult succes lasa ca se transforma Dacia in Ferrari incet incet
Claudia distractie la toate festurile si spor cu unghiile mi-am gasit esarfe din alea in Brancoveanu
Silvana cum merge cu engleza?
Gonghy tinem pumnii maine sa ne scrii ce ai rezolvatFii tare!
Katik,Ana,Lore,Lormi,Mihi si restul trupei va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria, ma bucur mult pentru voi
Laura, nu stiu cum e mai bine, cu pastile sau cu operatie? Cat crezi ca vei putea lua pastile si gandeste-te ca durerea aia nu dispare. Ti-am zis ca si eu am mari probleme cu coloana, dar daca mai face multe figuri, optez pentru operatie pentru ca n-am de gand sa ma chinuie durerea o viata intreaga. Tin pumnii maine sa fie bine
Ela, vorba Danei, da-i ignore.
Anda, votat Mio.

Va tzuc pe toate

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...la marinaresele mele...

Maria, beau in cinstea ta, si a realizarilor tale...

Laurelu, ma rog diseara pentru sanatatea ta...tin pumnii maine...

Ela, tu ai pe acasa vreo rama ? ca daca n-ai, iti dau eu una...turteste-i moaca individei, fa-o draga afis sau tablou si ai rezolvat problema...apoi pune-i moaca turtita pe afisier...ce zici?

Andule, draghe, m-am procopsit cu neste poze cu un frumos, tzucaia-s guritza lui...sa se faca bine...cand le vrei tzipa...

No, azi am petrecut o dupa amiaza de vis cu fiica-mea...
Radu la job, Mamanu cu Buni s-au dus la medic, asa ca daca nu or fost pisicile prin zona, noi ne-am dezmatzat ca soarecii pe mese...
Am imbracat-o cu rochiile mele, cu tocurile lu Iulia, am pus muzica in boxe la maxim, sa aiba si fata odata satisfactie...ca deranjeaza babele...apoi ne-am facut tiganci, am dansat, am cantat, ne-am prostit sub toate formele posibile si imposibile...

Psihic mi-am incarcat bateriile cu ea, dar recunosc ca-s varza de obosita...

Mai pendulez pe-aici...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dana, o vorba sa-ti mai zic...

Si io caut un Ferrari in viatza mea... cu toate ca-mi place Dacia asta cu care stiu cel mai bine sa conduc... numa ca nu-mi apare Ferrari-ul asta in fata nicidecum... ca daca ar aparea, n-as sta o clipa sa ma mai gandesc...

daca intelegi ce-am vrut sa spun, la ora asta...

Deya, tie cum iti mai sta freza?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Anda parca tu ai cerut reteta la salata de conopida...pai iti spun eu ca e foarte usor de facut.
Iei o conopida potrivita si o pui in apa cu sare la fiert asa buchetele,buchetzele...na cand e gata fiarta o pui sa se scurga intr-o strecuratoare.Separat faci o maioneza tzapanoasa si pui si fo 2 linguri de smantana la sfarsit in maioneza (eu pun ca ne place asa si iasa mai gustoasa) na acum iei conopida si o pisezi bine bine cu furculita(eu asa fac) si o mai apesi inca odata printr-o sita/strecuratoare deasa ca sa nu ramana zeama si amesteci apoi cu maioneza.Eu pun si 2 catzei de usturoi si o ceapa mica,mica tocata marunt.
Asta e SALATA DE CONOPIDA sper sa-ti iasa bine

Am plecat la nanica

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput