FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna fetelor,

Am o informatie pentru acelea dintre voi care veti avea de transportat "probe biologice" - asa se numesc - adica sperma, embrioni, etc in stare crioconservata

o companie care se ocupa de astfel de transporturi speciale este TEEN TRANS (http://www.teentrans.com/index-en.html)
Ei au avantajul ca se ocupa inclusiv de tot ce e necesar pt transport (nitrogen lichid/ gheata cabonica + cutie polistiren etans) si eprubeta speciala (sticla se sparge la minus 70 de grade)

Cand voi sti preturile va spun si voua

Pe cont propriu, Lide Gaz (http://www.linde-gaz.ro/international/web/lg/ro/like35lgro.nsf/docbyalias/prod_gheata) vinde gheata carbonica (11 eur/kg) insa trebuie sa va descurcati sa puneti gheata in recipient, sa gasiti recipient special care sa reziste, etc

Va tin la curent

De hepilica stie cineva ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

A si uitam sa iti spun lavinuta ca am 12 fiole de gonal de 75 ui deci am dat pe tratament vreo 250 de euro
Si simplu si ieftin.
Mai ce m-as bucura daca entuziasmul asta al nostru ne-ar face pe toate sa fim gravidute.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

buna fetelor,
nu am scris nimic in ultima perioada ca nu am avut ce.
De citit v-am citit in tot acest timp si v-am tinut pumnii celor care au avut actiune!!!
Elenada,poti sa ma treci si pe mine in listuta FIV 2 in noiembrie la IVF-Zentrum Ulm in Germaina.
Eu acuma astept sa-mi vina CM zilele astea ca sa pot incepe cu stimularea.
De data asta va trebui din ziua a 7-a sa iau si o a treia injectzie care e olgalutran,celelalte 2 sint puregon din ziua a 2-a si mono embolex din prima zi aceasta ultima este pentru tromboza cred,anti coagulant dar nu va trebui sa-l intrerup pina la 4 luni de sarcina.Asta ma ingrozeste ca am ajuns sa le urasc.
Hepilica,nu ne spui nimic?
Va pup si urez noroc celor care sint in actiune zilele astea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Linda, mult succes in FIV-ul 2.

Hepilica, hai cu vestea buna, te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Linda multa bafta la fiv.
maine dimineata te voi trece pe prima pagina
Pup toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Monilandnu sunt inca in Austrai. In ultimul week-end din luna ar trebui sa fiu acolo. Deci, sunt sanse sa ne vedem daca vrei sa vii sa vezi gradina zoo si pe Lucky al meu :-) care fete mai veniti in Viena in prima saptamana? In afara de Elenadabineinteles!
Elenadooo, e de la AC! Eu am facut de 3 ori la rand tratament cu AC inainte si tare ma bucuram cand vedema ca am mult, ca si la mine era mai nimic adica in Z3 era deja pe terminate. Asa e si acum! Am o intrebare mie mi-a dat inceperea stimularii din Z3 dar parca as incepe din Z2. Ce ziceti? Ma gandesc la CM meu scurt. Acum cine stie poate mi se prelungeste de la inhibare...
Eu incep pe 16 inhibarea....Cat despre optimism, nu am avut timp sa ma gandesc la FIV ca la un deliciu, fiindca de acum 2 saptamani cand mi s-a anuntat un big control la servici sunt in mare stres, de parca asta imi trebuia mie sa mi se urce hormonii la cap! Maine e ziua controlului, iar poimaine incep tratamentul. Ma gandeam sa le zic sa nu ma streseze ca eu incep FIV si cine stie ce babe din alea de pe vremea lui Ceausescu or sa vina, care nu mai stiau cum sa isi intrerupa sarcinile......
Hai ca imi revin cu umorul si sa vedeti ce va delectez cand oi incepe tratamentul, ca asa sunt eu cand incep tratamentul ma apuca si logoreea in scris, ca sa zic asa!
Deci, ziceti ca punem de o intalnire la Viena?
Vedeti sa nu beti pe timpul stimularii caci nu e bine la Prednison. Eu data trecuta am degustat la beri pana sa aflu....Nu stiu cum o sa ma abtin acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Arina, eu dupa ce am inceput stimularea, m-am mai potolit cu bufeurile... nu de tot, dar parca mi-a priit un pic stimularea fata de inhibare...
strohmer e un dulce, daca reusesti sa-l prinzi i-a zis sotului ca tot ce are el de facut este sa aiba grija de mine

Multa bafta, Lindutza, sa fie bine acum!

Moni, iti tin oumnii, sper intr-adevar sa fie mai multe + pt ca am ales drumul asta...

Pisix+Elena, n-ar fi bine sa punem info cu transportul delicat pe prima pagina? cine stie cand o sa avem nevoie...

Kitta, de ce nu trebuie sa bem??? eu am scapat la vinut zilele astea... e must (sau cam asa ceva) peste tot pe aici m-ai bagat in sperieti, nimeni nu mi-a zis ca n-ar trebui, iar eu am intrebat expres chestia asta si pana acum, nu ni s-a interzis practic nimic, decat de luni ni s-a impus abstinenta tocmai cand imi mai revenise si mie pofta de viata dupa inhibare... in rest, nada...
nici nu iau prednisol din asta, daca nu il cheama altfel...

oricum, apropo de medicamentatie, pe mine m-a costat lejer peste 1000 euro, doar ca eu am avut 3 menopur 12 zile si dipherlin 3.75, luate de la sensi blue cu ceva % sensibil, dar totusi...

vreau sa va zic ca am niste emotii numai cand ma gandesc la ziua de maine...
m-as molipsi si eu de entuziasmul vostru... eu nu ma simt pesimista, dar nici nu-mi vine sa sar in sus de bucurie, insa mi-am dorit intr-adevar sa trec la urmatoarea etapa si am luat-o ca pe un succes fiecare noua etapa bifata...mai ales ca lucrurile n-au curs prea lin la mine. deja ma gandesc la urmatoarea runda de fiv pt bebetii nr 2, pt ca asta trebuie sa se lase cu bebe, stiu eu



still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata dragele mele!

Am intrat sa va spun ca noi vom fi in noiembrie in Spania, asa ca vom profita de aceasta vacanta neasteptata (dar si plina de bucurie - botezul nepotelului meu!) pentru a face o "plimbare" si pe la clinicile de infertilitate de pe acolo.
Asadar suntem programati pe 7 noiembrie, la 9h30 la Institutul de Infertilitate din Valencia, www.ivi.es.
Ne-am programat pentru o prima vizita, o prima discutie despre proceduri, sanse si costuri.
De asemenea, ne-am programat si la o clinica din Zaragoza, la un medic specialist in infertilitate.
Va voi scrie dupa aceasta vizita toate detaliile, iar daca aveti intrebari despre anumite proceduri despre care doriti sa stiti amanunte, nu ezitati sa imi trimiteti intrebarile voastre.
De asemenea, celor care sunt interesate le pot da adresa de e-mail clinicii din Valencia unde sa se programeze si sa ceara detalii (au un departament international!!! deci, special pentru straini, de unde mi s-a raspuns intr-o engleza impecabila. Ei au centre in mai multe orase din Spania: Madrid, Barcelona...)

Noi suntem bucurosi ca vom face macar acest prim pas. In cazul in care ne vom hotari pentru una dintre aceste clinici ne vom programa pentru ICSI pentru vara anului viitor.

Poate va intrebati de ce aceste clinici?
Pai sa va explic:
1) Clinica din Valencia: sotul meu a descoperit un studiu de caz pe internet, facut de unul dintre embriologii de acolo, care explica rezultatele obtinute de ei pe cupluri cu azoospermie provenita in urma chimioterapiei. Numai din studiul repsectiv si se vede clar ca stiu despre ce vorbesc! I-am scris pe mail dr embriolog si am primit raspuns si programare in 2 zile.

2) Clinica din Zaragoza: mi-a fost recomandata de sora mea si se pare ca doctorul respectiv este tare in domeniu.

Nu mai pun ca noi, daca vom decide pentru Spania, nu vom mai plati cazarea

Asadar voi reveni cu amanunte si, sper eu, cu vesti bune!

va pup si raman alaturi de voi.

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

dragele mele, fiv-ul meu a esuat.

nu am facut inca beta (ar trebui sa il fac peste 2 zile, adica vineri), dar de duminica sangerez. mi-am facut 3 teste de sarcina si sunt negative. azi este ziua 11 de la et.

sunt devastata.

din tot sufletul va doresc sa reusiti.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Hepilica, imi pare tare rau. Sunt convinsa ca o sa treci peste experienta asta si ca vei merge mai depate cu incredere si optimism.

Te pup
Arina

Mergi la inceput