FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Stuart,si mie mi-au facut testul asta dar sa nu-ti imaginezi nimic rau ,singura chestie nasoala este ca i-ti trage de 3 ori singe la o ora diferenta .Tu trebuie sa mergi nemincata ,nebauta,ca si inainte de operatie.Te va pune sa bei un suc foarte bun de struguri si i-ti ia singe,dupa care astepti 1 ora si din nou i-ti ia singe si dupa accea inca o ora si i-ti ia a3-a oara si gata.Cam asta e tot.Nu ai de ce sa te stesezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

lindutza, multumesc mult pt. raspuns ! Hai ca ma apuca lesinul numai cand ma gandesc ca-mi ia sange de 3 ori...brrr
Bine macar ca nu ma injecteaja si cu glucoza cum intelesesem eu in paranoia mea!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna ziua,fetelor va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva de medicamentele ptr FIV din Cernauti-R.Moldova?Azi am fost la farmacie si d-na de acolo mi-a zis ca in Moldova sunt mult mai mici preturile si ca sunt aceleasi medicamente au aceeasi substanta activa.Ma scuzati ca am intrebat asa fulger dar nu stiu incotro sa o iau.Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Stuart,si eu am fost distrusa din cauza luatului de singe dar trece.Eu ma panichez la fiecare luat de singe ca de fiecare data ma inteapa de 2 sau 3 ori ca nu-mi gasesc vena si si asa urasc acele.Si mai e si chestia asta cu tromboza ca trebuie sa-mi fac zilnic cite o injectie si dupa aceea vine si puregonul si din a7-a zi orgalutran.Noroc ca il am pe sotul meu care mi le face ca altfel singura nu mi le-asi fi facut nici in ruptul capului.Le urasc!!!!!!!!!

Eu astept azi sau miine prima zi de CM ca sa intru in linie dreapta.Deocamdata numai un pic de maro.Astept.

Mergi la inceput

Lindutza, eu am venele f. bune dar tot mai dau peste neindemanateci care ma chinuie. Nici eu nu mi-am facut singura injectiile pana la ultimile 2 IUI cand "mi-am luat inima in dinti" sperand ca o sa am mana mai buna decat sotul dar m-am inselat amarnic. Pana la urma nu mai conteaza vanataile si starile noastre de moment, important este sa obtinem produsul final...BB!

Tin pumnii tie si tuturor care sunteti in tratamente, urmeaza sa le incepeti sau asteptati testul!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

linda, tot in ziua a 2-a incepi? Vom fi foarte aproape cu tratamentul, dar si cu locatia . Doar ma duc la Wels

Nu stiti nimic de Pisix?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Elenada mabucur ca a iesit totul ok. Deci urmeaza sa fi graviduta
Kitta spor la injectat si sa fie cu roade multe.
Moniland deoarece numai tu faci inj cu acul poti sa il folosesti pe una si acelas, nu e necesar sa il schimbi asa de des. Dar daca tu vrei poate gasesti la farmacii.

pe toate si cele in focuri mult succes.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lindutzamultumesc ca te-ai efortat atat sa imi raspunzi. Pana la urma o sa iau Elevit, ca sa nu incurc ceva, iar daca raman le folosesc eu dupa saptamana 13
Monilanddaca stiam...ca am avut o gramada de rezerva la Gonalul pen si le-am aruncat deoarece nu s-ar fi potrivit la altceva. Poate te ajuta fetele ca avd ca vor sa iti trimita de peste mari si tari...Astept si eu CM, nu stiu cand ca nici nu mai socotesc si voi incepe in Z3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Stuartmultumesc si tie pt. raspuns! M-am luminat acum!
Si ce ma distrez.....Off topic, daca tot era tema DHA, am vazut si pe hrana pisicii de la Hill's (sper ca nu se pune ca fac reclama!) ca contine DHA pt. pisicutii pana in 4 luni. Al meu are 6 luni dar din asta a cumparat sotul. Ce m-am distrat, deci suntem amandoi pe DHA!

Mergi la inceput

KITTA, parerea mea este ca ori ei elevit + separat omega3, ori femibion care are si DHA este cam acelasi lucru. Iti dadusem site-ul cu pregnacare sa vezi ca poti lua DHA inainte de sarcina si in timpul sarcinii fara restrictii.
Apropos de DHA din mancarea lui pisi...pai acum este la moda, toata lumea se trateaza cu DHA. Ma intreb insa cat o sa mai treaca pana o sa auzim la stiri ca provoaca eu mai stiu ce boala...Renumitul acid folic recomandat de toti gineco acum cica ajuta la dezv. celulelor canceroase, pai si sa vrem sa-l ocolim nu prea avem cum ca tot ce este aliment prelucrat este "imbunatatit" cu acid folic...

La multe lunisoare lui pisi si tie mult succes la noul FIV!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput