FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)
Raspunsuri - Pagina 13
elenada spune:
Hello dragutele mele.
Tocmai am ajuns si eu acasica dupa un weekend de vis.
Vineri am facut histero iar rezultatul este foarte bun. Doctorul a zis ca am un uter curat frumos si numai bun pt a primi embrionasi.
m-am bucurat foarte tare asa ca in mare goana am plecta cu so tul si cu colegii mei in team bulding la sighisoara unde cum ziceam a fost de vis.
Hepilica imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat. it doresc mulra sanatate si puetere.
Arina si Irina va tin pumnii si astept numai vesti bune de la voi.
Pisix ai produs ceva nu gluma acum nu pot decat sa iti tin pumniii sa fie bine si sa nu fie hiperstimulare. Multa bafta si sa vii graviduta.
Blanche bafta si tie vad ca ai intrat si tu in linie dreapta.
Kitta cum merge cu injectatul?Te pup
Cristal 
Fteleor va pup dulce pe toate si sa avem numai vesti bune si bHCG_URI MARI
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
KITTA spune:
Fetelormi-a luat cineva FEMIBION din Ungaria si contine si DHEA 200 mg din pacate prea mult pt. cat trebuie sa iau eu. Eu aiu 50 mg. Acolo sunt 2 tipuri de pastile unele roz si altele galbene transparente. Ma gandesc si eu ca uneele sunt vitaminele si latele DHEA ca altfel de ce ar arata diferit. Problema e ca nus tiu care e una si care alta? Daca nu stie cineva nu-i bai, dar pacat ca nu pot sa le folosesc macar pe jumatate din ele...
Elenadada ma injectez cu spor. Mi-am facut si niste programari, inclusiv la Med Life pt. eco, dar nu este la medic dintre cei care fac FIV.Oricum cred ca am nevoie doar de una bucata eco!
bombonique spune:
Cami, daca gasesti ceva raspuns te rog anunta-ma si pe mine, pt ca am trecut si eu printr-o faza asemanatoare (unul din gemenii mei), dar din fericire finalizata cu o sarcina.
Multa bafta tuturor!
Asteptam vesti minunate din "strainataturi"!

Bq
13+
lindutza spune:
Kitta,eu trebuie sa iau Femibion 800 dar pastilele sint roz si mari dar nu vad sa scrie nicaieri DHEA.ale mele contin:acid folic 400 ug,L-methylfolat416 ug,vit B1 1,2 mg,B2 1,6mg,B6 1.9mg,B12 3.5mg,Biotin 60 ug,Nicotinamid 15mg,Pantothenat 6mg,Vit.E 13 mg,Vit.C 110mg,Jod 150 mg.Si trebuie sa iau o pastila pe zi.
Dar m-am uitat acuma pe un site cu femibion si vad ca exista si Femibion 400+DHA si vad ca scrie pe el ca este incepind din a 13-a saptamina de sarcina pina si in timpul alaptaului se ia asta ce am eu este pina in saptamina a 12-a de sarcina.
Cele 2 se iau impreuna dupa masa cu apa rece,dar nu pot sa traduc exact pentru ce este cea transparenta dar aste a se iau numai din a 13-a sapt.si din cite stiu eu tu inca nu esti in faza asta!!
Cred ca ti le-au adus gresit.
Ma mai uit si poate mai tirziu cind vine sotul acasa poate stie el ce inseamna exact,daca vrei poti sa te uiti la femibion .de ca scrie acolo sau poate mai sin si in alte limbi,ma mai uit si eu.
lindutza spune:
Kitta,deci i-mi este clar,DHA poti sa il iei numai in a 2-a parte a sarcinii din a 13-a saptamina ca acest DHA ajuta la copil la incheieturi si pt vedere , trebuie inca luat si in primele luni dupa nastere.Eu cred ca tortusi ai pute sa iei cele roz ca ele contin acid folic si vitaminale iar cele transparente sint cu DHA,dar sa stii ca i-ti trebuie mai bine cele de 800 ca alea pe care tu le ai sint numai jumatate din cantitate sau le poti lua cite 2 pe zi.
Asa macar folosesti ceva din ele.
Moniland spune:
Pisix, cum esti?
Fetelor voi unde ati gasit ace pentru pen? Mi-au trimis din Franta puregonul dar sunt doar 5 ace si eu voi face 11 zile de stimulare.
lindutza spune:
moniland eu mai am o gramada de ace ramase.eu nu am schimbat de fiecare data acul,asa ca mi-a mai ramas ceva.Daca vrei i-ti trimit.Trimite-mi un pm.
stuart spune:
Buna,
Ma scuzati ca daau buzna peste voi dar am si eu o intrebare: a facut careva dintre voi testul "fasting glucose"? Spuneti-mi si mie va rog daca stiti la ce sa ma astept (ca reactii) ca sincer mi se face rau numai cand citesc ca dupa 10 ore de nemancare si donat sange ma injecteaza cu glucoza!!?
KITTA, capsulele galben/transparent din FEMIBION cred ca sunt Omega3 care contin si DHA + EPA (acizi grasi). La noi vitaminele cu Omega3/DHA pt
se numesc pregnacare (poti citi detalii aici http://www.vitabiotics.com/pregnacare).
Moniland, si eu mai am ace de la puregon pen ramase asa ca daca ai nevoie spune si-ti trimit cu cea mai mare placere.

Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
psj spune:
stuart,nu, o sa bei un pahar pe nemancate, nu te injecteaza cu nimic.
si mai trebuie sa stai vreo 3 ore pe acolo, tot nemancata, pentru ca iti vor lua sange de 2 ori.
de ce faci, te suspecteaza de probleme cu insulina?
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
psj spune:
adica ,stai, ti-au zis de la spital ca te vor injecta?!
la aia bauta nu sunt reactii speciale, ma rog, eu n-am avut.
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!