Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Voi le mai fierbeti apa la strumfi? Eu ma gandesc sa iau un aparat de purificat apa si sa nu i-o mai fierb.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna mamicilor.
Ce mai faceti? Eu tot citesc dar de scris mai rar ca nu apuc.Fimiu se trezeste cand eu vin de la servici si ma ia de proaspata,pina la 10 seara cand adoarme nu mai apuc sa fac nimic.Si dupa aia stiti voi..curat,spalat,calcat.
Va admir pozele,de abia stept sa vad unele noi sa sar pe ele.E incredebila transformarea lor ,cum invata lucruri noi de la o zi la alta.Eu poze noi n-am apucat sa mai incarc.Am reusit sa facem si noi vaccinul de 1 an azi,la 1 an si trei luni,ca la cel de un an am facut ROR-ul.Intre timp a mai facut el ceva febra,enterocolita si tot asa.
Pediatra ne-a recomandat niste vitamine Pediavit pentru pofta de mancare ca al meu e mai sclifosit la mancare,nu-i place nimic,trebuie sa-l pacalim mereu sa-i distragem atentia.Si am vazut copii mai mici decat el care maninca cu mult mai mult decit el.Si nu sint povesti ca e soramea care are gemeni si inca o prietena.La greutate stam destul de bine zic eu 10.5 kg si 80 cm ,si acum nu stiu ce sa fac sa-i dau vitaminele sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera, de ce sa nu poata intarzia mai mult de 15 luni????are vreun argument pt asta?
timy, eu nu i-am fiert niciodata apa lui andrei.ii dau plata..........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Cafera noi am facut ROR-ul si nu a avut nici o recatie la el si au trecut 2 luni de atunci.Timi apa eu nu o fierb ca-i dau plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

cafera, de ce sa nu poata intarzia mai mult de 15 luni????are vreun argument pt asta?
timy, eu nu i-am fiert niciodata apa lui andrei.ii dau plata..........

merci de raspuns. Io si pe aia o fierbeam

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cafera,daca esti interesata eu iti trimit schemele de vaccinare oficiale din alte tari ale Europei,iar in unele ror-ul se face si la 18 luni,eu atunci i-l fac lui mihnea...cum adica nu poate intarzia?!...imi cer scuze ca m-am bagat asa dar eu ultima data cand am fost la doctora mea si i-am spus ca vreau doar antirujeolicul si daca exista singur,a zis...aaa da,cum sa nu se numeste ror...pentru asta sunt mai inversunata si pentru ca in orasul asta de cacao doctorii nu se informeaza... macar sa fie la punct cu chestii de acum un an, doi...n-am pretentii de anu'asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

...pentru asta sunt mai inversunata si pentru ca in orasul asta de cacao doctorii nu se informeaza... macar sa fie la punct cu chestii de acum un an, doi...n-am pretentii de anu'asta

daca ar fi vorba de copiii lor sa vezi ce s-ar mai informa............nici eu n-am facut inca ROR. si nici nu-l fac inca......oricum sotzu e plecat si eu singura nu ma duc......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Pai vezi si cica nu te ajuta sotul. Eu numa singura am fost la vaccin.Cred ca el ar plange mai tare ca Daria.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buna, voiam sa zic multe dar nu stiu ce mai tin minte, am trecut ieri prin niste emotii de am uitat tot.
Eu ROR nu-i fac deloc, prefer sa se imunizeze natural. Apa plata nu i-o fierb dar o incalzesc daca am nevoie sa fie calda pentru anumite preparate.
Colour Catcher am luat de la Auchan, costa 6-7 lei 10 foitze, probabil se gasesc si in alte supermarketuri. Se pune o foita la 1/2 masina de spalat si 2 foite la una plina.

Imi pare tare rau sa aud de copilasi cu probleme si ma bucur sa-i vad pe toti in poze, nu mai stiu sa dau nume si nu vreau sa supar pe cineva.

Edit: Colour Catcher-ul acesta e facut in Italia, mie cel mai mult mi-a placut Shout dar n-am gasit in tara, daca gasiti dati de veste please.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

A, de vitamine... Eu nu i-as da copilului nici un supliment de vitamine atata timp cat analizele nu arata vreo deficienta. Si nici analize nu i-as face decat cu motive foarte solide. Plus ca vitaminele astea la tablete, prafuri, chestiile cu "shelf life" nu se absorb decat foarte putin, mult mai utile sunt cele naturale, din plante proaspete. In sfarsit, asta e o alta discutie.
Pe de alta parte, copiii sunt diferiti, pofta de mancare e diferita, ca si la adulti. Daca un copil nu mananca mult dar s-a dezvoltat bine, e sanatos, vioi, atunci eu nu mi-as face griji.

Aceeasi parere o am si despre suplimentele de calciu si fier date "dupa urechea doctorului", fara analize. La fel cred si despre vitaminele care "se dau" in timpul sarcinii. Parerea mea .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput