Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)
Raspunsuri - Pagina 5
msfhbo spune:
Corina, Carla multumesc pt recomandari.O sa iau o decizie cat de curand.
Andrei e mai bine, dar papa tot regim.N-a mai aparut sange in kk, sper totusi sa fi fost doar o fisura anala.
Despre aerosoli...noi tocmai am incheiat o serie cu ser si adrenalina.Andrei a scapat de muci cu ajutorul lor, dar mai tuseste inca, rar ce-i drept.Dr. care l-a vazut duminica a spus ca tusea mai poate persista, o sapt, doua.
Nu ma culc pe-o ureche si sunt totusi atenta la frecventa tusei, daca haraie, etc.
Luna, nota 10!Un mare 10!
ddanagh spune:
Simo felicitari lui Matei ca a papat si el carnitza. Cum ai reusit sa-i dai??? Pe de alta parte imi pare rau ca il chinuie asa rau la kk. Totusi cred ca la olitza ar face mai usor. Prima data cand am pus-o pe Daria intr-un minut a facut un carnacior asa mare. M-am mirat ca poate sa produca asa ceva. E drept ca era dupa 2 zile de stat cu mama care a indopat-o toata ziua, nu i-a refuzat nimic. Noroc ca nu i-am lasat in casa ciocolata si altele asemenea.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
Si eu ii dau stafide lui Lis, le adora, plus alte fructe uscate cum ar fi caise.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
nma spune:
Luna am uita sa iti spun ca nu il stresez pe Alex cu invatatul. La noi in clasa I trebuie sa recunoasca literele de tipar, dar pana atunci mai este destul timp. Eu vreau sa il dau la scoala la 7 ani.
Sper sa reusesti sa adopti un copil. Mi-ar fi placut si mie sa am mai multi dar la veniturile noastre e mai greu.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Bre, ce e cu acceleratorul care deja a distrus lumea? Unde pot ceti? Ha? |
uite bre......www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
cafera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
uite bre......www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea? decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
Pai ce sa cetesc, bre, ca nu vaz nimic?
cafera spune:
Numai eu? Sa se mai trezeasca cineva, ca eu csafea nu fac, astept sa-mi fie adusa la pat.
Antoanela23 spune:
Neata,
Am facut eu , va astept s-o bem impreuna.
Cafera, ai vazut ca ti-am raspuns despre celulele stem?
Pup fetele,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!