Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
Timi pui la incalzit cafa?
Imi pare rau ca sufera asa Soph cu dintisorii. Si Lori a facut o iritatie destul de urata si la popou si la putica acum vreo cateva saptamani in urma. Am spalat-o cu vata cu ceai de musetel si am dat-o cu ulei fiert. Deci totul babeste. Am ramas pana la urma la uleiul fiert, e mai natural, zic eu. Stiu ca ceaiul de musetel mai are si impuritati si nu e recomandat la bebei, dar am folosit pliculete si ce alta solutie sa fi avut, ca incercasem toate cremele pe care le stiam. frumoasei Soph sa-i treaca repede poponetul.

Fianna pai cauta-i lui ocupatie si tu da cu matura sau fa ceva ce te reconforteaza

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

hai ca dau eu cafeaua, e facuta, am programat filtrul de aseara si se face singura

sa va spun cu impartitul jucariilor ... david abia acum a inceput sa mai imparta jucariile cu Mara, desi e "mare", are aproape 4 ani
oricum Mara nu se lasa la el, daca David ii ia o jucarie tipa de rasuna casa . l-am invatat sa faca schimb cu ea, daca vrea o jucarie de la Mara sa-i dea alta in schimb; a functionat la inceput dar apoi Mara s-a prins ca vrea sa o "mituiasca"
Timi si Mara se mai irita uneori la poponet si stiu ca trece foarte greu ... la noi trece cu bepanthen sau cu pasta petrini (nu stiu daca se gaseste la voi) dar nu trece imediat
poti incerca si cu ulei fiert, asa cum zicea si lorinaoo1
acum stiu ca ai incercat de toate, o sa-i treaca pana la urma, dar stiu ca e neplacut

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!!!!!!! si andrei a avut curuletzu' iritat, dar l-am rezolvat cu crema de galbenele. a facut cateva zile si de 3 ori pe zi kaka. i-am dat suc de portocale si mandarine cam mult si probabil era mai acid si s-a inrosit rau. daduse si sangele. si pe coitze era pielea crapata .........dar la el s-a rezolvat cu galbenele. il spalam bine , il uscam si ungeam bine cu alifie.

eu cred ca la varsta asta toti copiii sunt egoisti! eu una n-am vazut unu care sa cedeze la propriile lui jucarii. pe mine ma distreaza ca Andrei ma hraneste!!!cand are biscuiti sau paine in mana imi da si mie. uite ca am trait s-o vaz si p'asta: ma hraneste fii'miu!!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineatza...o cafea?...eu daaaa caci fii-miu a fost matinal,cred ca e ceva in aer...sau in gurita,si el azi-noapte s-a cam frichinit,l-am tot mangaiat.

lorinaoo...multumesc

timi,offf...stiu cum e sa-i tremure piciorusele,am patit si noi,cu precadere in perioada de dermatita cand imediat se facea carne vie...ce-am mai bocit atunci......o sa treaca.

nu stiu ce am,nu reusesc sa ma plac,am fost ieri mi-am facut manichiura,ma creia o pauzasc,am slabit vreo 13 kg...nu ma regasesc...ntz,ntz...m-as duce la un shoping,dar n-am bani...stiti cantecul..money,money.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Neatza.
Timi incearca cu apa cu bicarbonat sa o speli ca schimba PH.O lingurita la o ceasca de apa.Nu o clatesti dupa aia,lasi asa sa se usuce.
David a facut febra azi noapte,nu stiu daca de la vaccin,masele sau raceala.Vedem zilele urmatoare.
Aaa si fimiu cred ca e singurul din parc care da jucarii ,da le ia si pe ale altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu m-am intors la serviciu foarte devreme pentru ca avem nevoie de bani ca sa ne construim casa.
Acum, daca s-a votat legea asta cu 85%, abia astept sa fac si eu al doilea copil si sa stau acasa maximul de zile posibile.
Mi-a fost greu tare si imi este inca, mai ales cu asa copil insomniac.
Dar la urmatorul va fi mai bine.
Deci fetelor, care se baga la proiectul bebe nr. 2?

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumesc frumos pt sfaturi! O sa incerc in fel si chip.

CAFA-i gata, e in termos sa nu se raceasca

musso17 ai nevoie de o ora de sport (ce vrei gym, aerobic, jogging,inot) sa dai toate ofurile afara si sa vezi ce bine o sa te simti.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso si daca vrei iti sugeram noi neste miscari de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

musso si daca vrei iti sugeram noi neste miscari de dans

admirat micul dansator

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput