Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)
Raspunsuri - Pagina 12
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza musso si daca vrei iti sugeram noi neste miscari de dans decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
cool de cool!
Fiica-mea e fan AC/DC, danseaza si pe alte melodii ritmate da la rock cred ca si din somn se trezeste sa se zbantzuie.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
loredana_76 spune:
Super haios Andrei.Ce-mi place la ei ca au miscari neregulate cand se zbantaie.Al meu se suie in masina si-l apuca batzaitul da eu nu apuc sa dau drumul la muzica,da` el danseaza.
loredana_76 spune:
Si i-a sa vad daca imi traduce si mie cineva ce inseamna babu ca ma inebuneste fimiu de o saptamina si cica mami trebuie sa gaseasca.
Deci babu babu si arata pe jos,si mai zice si uite-o,uite-o.
ddanagh spune:
Micky, Andrei e un adevarat artist, danseaza cu luminile centrate pe el. F tare
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Timi07 spune:
Ghinetz ce mai faci? In ce stadiu mai sunteti cu intarcatul?
nma spune:
salutare!
Ioanaiub dulci foc puiutii tai.
Cafera multa sanatate Ilincai. Deci sa inteleg ca mai sunt strumfi care nu au facut vaccinul de 1 an? Noi l-am amanat iar, ROR-ul nu stiu inca daca il facem.
Timi eu am folosit mereu apa plata, fara sa o fierb.Pt iritatii la noi trece repede cu bepanthen crema.
Loredana nici eu nu sunt pro vitamine. Oricum la 10.5kg eu cred ca arata foarte bine. Andra e muult mai slaba.
Carla eu i-am facut analizele marti sa stiu daca e cazul sa ii mai dau fier si aproape toate au iesit rau. Acum nu stiu ce sa mai fac ca fata pare sanatoasa (daca ignor mucisorii). Banuiesc ca au gresit cei de la laborator si imi pare rau ca le-am facut. Dr insista sa le repetam dar azi am fost la alta clinica si nu pot sa recolteze la copii asa mici.
citat din mesajul lui ddanagh Solutia e sa le facem un frate/ o sora sa se invete sa imparta. |
Solutia e foarte buna dar ce te faci cand de la fratele mai mare invata sa escaladeze toata mobila? Andra merge deja pe spatarul de la coltar .
citat din mesajul lui ioanaiub sa va spun cu impartitul jucariilor ... david abia acum a inceput sa mai imparta jucariile cu Mara, desi e "mare", are aproape 4 ani oricum Mara nu se lasa la el, daca David ii ia o jucarie tipa de rasuna casa . l-am invatat sa faca schimb cu ea, daca vrea o jucarie de la Mara sa-i dea alta in schimb; a functionat la inceput dar apoi Mara s-a prins ca vrea sa o "mituiasca" |
Andra fuge cand se apropie Alex cu alta jucarie .
citat din mesajul lui mychydutza musso si daca vrei iti sugeram noi neste miscari de dans |
Suuper!
Nico, mami de Andra si Alex
poze
ddanagh spune:
Nico, ce analize i-ai facut???
Chiar vroiam sa o intreb si pe Brazuca cum i-au iesit analizele. Stiu ca spunea ca vrea sa i le faca.
Am incarcat si eu ceva poze:
http://good-times.webshots.com/album/567338538tyWNGy?start=48
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
musso17 spune:
timi,mi-ar trebui un sac de box....moama ce bine mi-ar prinde...ca sa fac sport ar trebuie sa apelez la rubedenii sa-l las pe mihnea si nu se poate decat pentru chestii uregente...ce e aia?cum sa ma duc la sport?...cand ele sunt bagate in muraturi si cules via.
mychiduza......stapaneste cu mult mai bine arta dansului decat al meu fecior...mihnea se batzaie sus,jos
am mai pus poze,si vechi si noi,sa ne vedeti in diferite etape de dezvoltare...na,cum sa spun mai bine,ca sa ma mandresc si eu cu puiu'
http://community.webshots.com/user/georgianamoldoveanu?
mychydutza spune:
musso, frumosi ochi are feciorul tau!!!!!!!!! chiar asteptam poze cu voi, ca n-am vazut pana acum........
dana, am vazut poze si cu voi..........fata mare ai!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Timi07 spune:
Ce strumfi frumosi am vazut: pe Daria cea dragalasa si eleganta si pe minunatia de Mihnea.
musso mie mi se pare ca Mihnea seamana mai mult cu tine dar are si ceva influente de la tata. Ai o papusa de baiat, sa-ti traiasca!