Puiuti de Randunici 2008!! (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Clau mamica obosita! Numai o mama stie de ce e in stare pentru copii ei, cate forta si rabdare are! Lasa mami ca totul iti va fii rasplatit de iubirea puiutilor tai!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Pucca, super pozele
Clau, imi pare rau ca te chinuie Rebe. Poate nu mai dureaza mult frichineala nocturna si va odihniti si voi. pupici multi

La mine merge linkul...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7501509" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Clau pup frumusete mica de fata! Cum doarme ea in leagan, saracutza si ea pare obosita!! Ziua e mai linistita, doarme?

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, da, ziua este un bebelus normal, doarme, mananca, se joaca. Are 3 somnicuri pe zi din care unul bunicel...Binee, si fite cat cuprinde si energie la maxim , dar in limitele normalului. Insa noaptea este o alta poveste...care pare nesfarsita...nu stiu cat o sa mai putem asa.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Clau de ce nu o duci azi, fiind sarbatoare mare, s-o impartasesti? Nu ca ar avea legatura, dar poate se va intampla o minune! Eu o s-o duc pe Bianca.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
A iesit dintzosul no.3.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, e o idee foarte buna, dar cum fac, pot s-o impartasesc asa la orice ora? Ma duc cu ea la biserica si ce fac, ca stiu ca azi sunt aglomerate tare bisericile cu sarbatoarea asta mare. N-as duce-o intr-o foarte mare aglomeratie...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pucca,am vazut si eu pozele voastre!tare frumoase!si sa stii ca are importanata si efecte benefice impartasirea copiilor!ar fi bine sa impartasim copii in fiecare duminica si sarbatoare!eu asa fac cu ai mei,insa sunt si zile cand nu pot ajunge deoarece doarme Sam ...cum e si azi!nu o sa il trezesc,insa sper ca duminica sa putem sa mergem la Biserica!
Clau,multi!de ce nu o mai chemi cateva zile pe bunica??sa iti mai revi si tu!
HAIDE TUCHI
CURAJ BLANKA SI ERIC

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am fost ieri iar cu Diana la dr sa-i schimbe tratamentul ca de o saptamana e tot infundata, noaptea se trezea des plangand ca nu putea respira saracuta, nici la aspirat nu mai sta, la picaturi nici atat, mi-a dat ceva picaturi cu antibiotic, azi e mai bine, slava Domnului!
M-am cantarit cu ea de dimineata, are cam 7.6-7 kg, si 68-70 cm. Noi nu ne laudam cu silueta, da nici grasa nu arata, a pus peste tot cate un pic.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Clau eu zic sa te duci cu ea dupa ora 12.30. Cam la ora aia se termina slujba si e mai liber. In mod normal preotul impartaseste la orice ora, adica eu m-am dus si la ora 3 la biserica si era preotul. Nici eu nu o duc cand e aglomerat.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput