Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 3

pucca spune:
Blankar mult noroc, mami!
Sa va intoarceti sanatosi!
Eric, puiule,
multa sanatate!
Operatia sa fie o reusita!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

pucca spune:
Tuchi bafta multa la examen!
Sa pici pe subiect, si sa-i impresionezi cu IQ-ul tau!
Sa iei nota mare, mami!
Te asteptam cu sampania!
Minunea mea!
poze

pucca spune:
Si acum sa va mai povestesc despre noi...Bianca este foarte bine, cam sclifosita in ultimile zile, dar pun totul pe seama dintisorilor, care stau sa apara. Este argint viu, nu are stare deloc, toata ziua da din picioare si din manutze. Nu vrea decat in picioare, cand ii dau degetele sa le prinda sa se ridice in fundulet, ea se ridica direct in picioare.
Este vesela tot timpul, de cand se trezeste si pana se culca.
Ce ma pune un pic pe ganduri, este ca in ultimile 2 saptamani nu a mai luat nimic in greutate, si nu stiu de ce ca de mancat mananca, legume, fructe, carnitza, ou. Nu mult, cam 100g fructe si tot 100g legume. Dupa care mai papa inca vreo 500g laptic pe zi. In schimb a mai crescut in lungime, in ultimile 2 saptamani a luat cam 3 cm.
Dati-mi si mie idei cum sa mai combin legumele...caci s-o fii saturat si ea de acelasi gust in fiecare zi. Ii mix de morcov, pastarnac, patrunjel, dovlecel, fasole verde, cartof, ceapa...parca i le-as mai combina.
Intrebare, voi le mai dati puiutilor la masa de legume si la cea de fructe si lapte? Si cat? Bianca nu prea mai vrea lapte imediat dupa ce a mancat legumele sau fructele.
Minunea mea!
poze

mimonix spune:
Zarurile au fost aruncate, adrenalina curge rauri, stiloul munceste la greu Catalina , Doamne ajuta!
Blankar nu stiu ce fel de cuvinte te-ar putea ajuta sa depasesti emotia...eu iti doresc sa fi tare, stapana pe situatie mereu si ma rog pentru micutul Eric sa aiba operatie reusita si recuperare usoara Te imbratisez cu drag
Claude ce mami n-ati dormit? Ce s-a mai intamplat?
Caminu e bun linkul
Geckosper ca n-ai abandonat ...pentru tine cand bagam majorete?
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

pucca spune:
Am uitat sa va spun ca vrem sa intram si noi in clubul fetitelor care tin la silueta. Si Bianca mea are la 6 luni si jumatate, doar 7 kg si 66 cm.
Minunea mea!
poze

cami33 spune:
Mimo, am vazut si eu ca nu mergea si l-am sters
Poate imi iese acum
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7501509" target="_blank">distractie cu bubu
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7501509" target="_blank">distractie cu bubu

clauclau spune:
Dupa o noapte de nesomn, dorm in fund ASA!
N-am patit nimic rau fetelor, dar m-a ajuns oboseala, imi venea sa plang de dimineata..., azi noapte a avut doar motaieli de cate 10 minute si eu n-am reusit sa motai deloc, deloc. De la 3 am luat-o langa mine si a molfait la san pana dimineata, dar tot agitata ..., mai dadea din picioare , ma mai ciupea de burta si tot asa...
Si culmea ( Mimo ) eu tot nu am cearcane!!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

pucca spune:
Sambata am fost in parc in Carol, am stat pe banca la ratuste si la gaste. La un moment dat vine la noi un tip, pe care il observasem noi ca facea poze la lac, vine , se prezinta, ne spune ca este fotograf profesionist, isi face niste poze pentru mapa lui de prezentare. Ne-a cerut permisiunea sa ne faca cateva poze de la departare. Ne-a dat cartea lui de vizita si m-a rugat sa-i dau un mail, ca sa-mi trimita pozele. Azi mi le-a trimis! I-a uitati ce a iesit!!!!! FOTOGRAFII
Minunea mea!
poze

clauclau spune:
Cami, tot nu merge link-ul, mai incearca!
Ati vazut ca a fost aprobata legea mamelor??? Din ianuarie 2009 intram cu 85 % din salariu!!! Am vazut aseara la stiri.
POZE
POVESTEA NASTERII

clauclau spune:
Pucca, absolut superbe fotografiile de toamna!
POZE
POVESTEA NASTERII