pensiune pentru familii cu copii- idei si dorinte
Raspunsuri - Pagina 3
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionica sybille, Sper ca a fost o gluma! In franta,in niciun hotel nu poti avea un pret asa de mic.
Sophia 2ani 06.09.06 +35 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Ce are a face o pensiune cu un hotel? Sunt doua lucruri diferite.
Vrei sa spui ca nu gasesti cazare la pensiune sub 80 euro in Franta? Glumesti...desigur
Mara si Matei
Chuny spune:
Ionica, o familie cu 2 copii ar trebui sa plateasca 250 euro pe zi la pensiunea asta !!! 250 euro pe zi !!! enorm, da!
Pt tine stiu ca nu-i enorm, dar pt majoritatea este.
Sibylle
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
ionica spune:
ori am citit eu in fuga,ori asa este,eu vazusem 45euro pe noapte camera junior suite,nu mi se pare mult.
Sybille,ce insinuezi cand spui ca 250 euro pt. mine nu-i mult?nu ti se pare ca-i atac la persoana?
Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Chuny spune:
Ionica, nu, nu-i atac la persoana si nu insinuez nimic. Pur si simplu din ce ai povestit tu pe forum am retinut acest lucru.
Nu am zis-o cu intentii ascunse, e o constatare si nu vad ce e rau in avea un venit consistent.
Majoritatea romanilor abea isi permit sa isi ia cateva randuri de haine la reduceri dupa ce isi platesc toate cheltuielile, dar sa mai dea 250 euro pe noapte pt a petrece vacanta de Pasti undeva. Si nici in Franta nu stiu prea multa lume care ar da 1000 de euro pt 5 zile undeva. Evident ca vorbesc de cunostiintele mele care au 2 sau 3 copii, rate la casa si masina etc.
Ai grija de tine si nastere usoara!! Sa fugi la timp la spital, ca a doua nastere poate fi super rapida.
Sibylle
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
LoraG76 spune:
Si aici va certati???
Mie imi place foarte mult pensiunea aia, despre care vorbiti, sincer...e altceva decat majoritatea pensiunilor din Romania, plus ca iti gatesc acolo orice vrei, majoritatea produselor sunt "de la tara", fac suc natural din fructe romanesti, asta am vazut cu ochii mei, sincer, dar bineinteles ca au si sucuri imbuteliate, e alegerea fiecaruia ce doreste sa consume, curatenia e de nota 10 plus, ceea ce in multe hoteluri din Romania de 4 stele lasa de dorit...iar pretul in niciun caz 250 de euro pe noapte pt. o familie, decat doar poate cu ocazii speciale, cum ar fi Pastele, nu stiu...noi am platit 100 de euro pt. un apart. pt. 6 persoane cu mic dejun inclus. Si cred ca e alegerea fiecaruia daca merge acolo saunu, in zona mai sunt pensiuni cu 100 RON camera pe noapte, oricine are de unde alege. Dar ca sa spui ca e mult pt. Romania, nerusinatii...e mult prea mult spus...sunt si romani care isi permit (nu zic ca eu) plus ca acolo au f. multi clienti din Germania si Israel, cel putin cand am fost noi era plin. Daca lumea merge si ii place, care e problema? nu e obligatoriu pt. toti care merg in zona sa aleaga acea unitate de cazare. Cu copiii se poarta ireprosabil, fiica-mea a spart si cateva pahare pe acolo, alerga prin restaurant, a ajuns si prin bucatarie, n-a certat-o nimeni, toti ii vorbeau frumos si nu ne-a pus nimeni sa platim paharele sparte, cu toate ca noi am fi vrut.
Numai bine la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
claujro spune:
Lora si mie imi place foarte mult pensiunea aia, de aceea am si vrut sa petrecem Pastele acolo.
Totusi, pentru 2 adulti si un copil de 5 ani, 5 nopti de cazare in camera cu 3 paturi de o persoana, mic dejun si cina mi se pare prea mult 1.000 euro cat ne-au cerut.
Tie cum ti se pare pretul? Ai fi platit 40 milioane?
Mara si Matei
LoraG76 spune:
Clau, nu, eu nu as fi platit 40 de milioane, mi se pare si mie exagerat pretul pentru 5 zile, dar doar in ceea ce ma priveste pe mine. Sunt sigura, insa, ca vor avea destui clienti. In restul anului insa, mi se pare rezonabil ca pret pentru ceea ce ofera.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissteo spune:
Of, acum cand imi doream din tot sufletul sa fac aceasta pensiune, a venit criza peste noi si trebuie sa aman momentul in care sa-mi pun acest vis in practica. Dar, nu ma las, tot o sa-l fac, nu anul acesta, dar poate la anul reusesc. Multumesc din suflet pentru idei, sa fiti sanatoase, voi si cei dragi voua!