Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
Alina1976 spune:
Naty, nu te mai agita, nu iti face bine! Fi optimista si insista sa se duca la DR. Un ganglion inflamat poate fi din multe cauze!! Nu te mai gandi la prostii!!! Si oricum nu te gandi la asta pana nu stii despre ce e vorba...iti faci probleme prea devreme. Stiu ca e usor sa dau sfaturi si probabil ca as reactiona ca tine...dar trebuie sa te gandesti ca o sa fie bine. Da-ne de veste ce si cum dupa ce vine de la Dr. BAFTA MULTA!!!
Andre_ea, sa stii ca asa e!!! Eu o ridic pe Ana in brate de cateva ori pe zi, si nu e usor....stii si tu. Ma chinui sa o imbrac, nu sta, ma aplec dupa ea de nu stiu cate ori, o ridic peste cada si din cada de baie...si simt ca mi se intareste burta instantaneu! Dar ce sa fac! Nu pot nmereu sa apelez la altii...si mai sunt situatii cand sunt singura cu ea si asta e.
MVB, ai fost o mireasa SUPERBA!!! Ce mai, o printesa!!! FELICITARI!!!
Alina28+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lavini spune:
Alina, multumim, acum e ok, mai are mucisori...din pacate si eu am fost in club cu el, doar ca nu am facut febra ca asta mai lipsea...si tati nu a venit inca, abia la Craciun se intoarce definitiv, ne chinuim singurei....A fosta tare rau, mai ales vineri cand l-am dus juma de zi la clinica, l-am carat in brate pt diverse motive, consult, ca sa il linistesc, etc...am avut apoi niste dureri de burta de am zis ca pana aici mi-a fost...no-spa-ul a fost apa de ploaie, abia a doua zi m-am simtit mai bine.
Imi dau seama si imi pare tare rau ca pe bb2 l-am cam neglijat, dc pot sa zic asa, adica fac tot felul de chestii cu Andrei si apoi imi dau seama ca io sunt gravi si ar tb sa ma protejez mai mult...dar nu are cine sa faca treaba...la sarcina asta nu am fost rasfatata si imi pare rau...nu o sa ma mai intalnesc cu momentele astea...
Lavinia, 21+ si Andrei (11 iunie 2007)
mvb spune:
Multumesc fetelor pt aprecieri....toate am fost niste printese si niste frumoase!
27+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
mvb spune:
Sa nu ma intelegeti gresit, si acum tot niste printese suntem...... numai ca usor agabaritice
27+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavini Alina, multumim, acum e ok, mai are mucisori...din pacate si eu am fost in club cu el, doar ca nu am facut febra ca asta mai lipsea...si tati nu a venit inca, abia la Craciun se intoarce definitiv, ne chinuim singurei....A fosta tare rau, mai ales vineri cand l-am dus juma de zi la clinica, l-am carat in brate pt diverse motive, consult, ca sa il linistesc, etc...am avut apoi niste dureri de burta de am zis ca pana aici mi-a fost...no-spa-ul a fost apa de ploaie, abia a doua zi m-am simtit mai bine. Imi dau seama si imi pare tare rau ca pe bb2 l-am cam neglijat, dc pot sa zic asa, adica fac tot felul de chestii cu Andrei si apoi imi dau seama ca io sunt gravi si ar tb sa ma protejez mai mult...dar nu are cine sa faca treaba...la sarcina asta nu am fost rasfatata si imi pare rau...nu o sa ma mai intalnesc cu momentele astea... Lavinia, 21+ si Andrei (11 iunie 2007) |
Te cred ca ti-e greu singura!!! Nu ai nici un ajutor? Mama, soacra, sora, bona....ceva. Pt ca mai e ceva pana la Craciun si burtica tot creste...si o sa fie si mai greu. Si eu simt la fel, ca l-am neglijat pe BB2 deja din burtica si de multe ori uit ca sunt gravi, imi amintesc burta si contractiile pe care le am cand fac prea mult efort. In nici un caz nu mai e ca prima data!!! Asta e CLAR!! Atunci m-am bucurat mai mult de perioada asta de graviditate...acum nu mai am timp sa ma bucur, sa ma gandesc...OF
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui mvb Sa nu ma intelegeti gresit, si acum tot niste printese suntem...... numai ca usor agabaritice 27+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN |
Printesa cu BURTOI si SUNCULITE!!! Asa ma simt eu
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
flowerbee spune:
citat din mesajul lui mvb Sa nu ma intelegeti gresit, si acum tot niste printese suntem...... numai ca usor agabaritice 27+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN |
Super tare faza cu printesele agabaritice!!! O sa i-o spun si sotului, sa fie constient de ce are la usa.
Bee24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
CADIA spune:
Salutare, burticutzelor!!!
Apropo de marimea burticilor, aseara cand sotul meu s-a intos de la servici, mi-a zis:
- "dimineatza cand plec ai o burtica mai mica, si seara cand ma intorc ea a mai mare.... "Cica creste vazand cu ochii
Fetelor, voi mergeti in fiecare zi pe jos, si daca da, cam cat, juma', o ora????
Va pup
24+cu CLARA
lavini spune:
Da Cadia, eu merg la serviciu cu metroul, asa ca pana si din statia de metrou merg pe jos..in total vreo 40 min pe zi...dar in afara de asta de la 3 cand ajung acasa si pana la 8.30 can il pun pe Andrei in pat nu stau nici 5 min, asa ca tot activitate o consider...la prima sarcina ieseam la plimbare in fiecare zi cu sotu din dotare, dar altfel de miscare nu mai faceam...
cu asta se ocupa fi-miu, mai exact asa ma ajuta el, deci nu ma pot plange :)
http://www.youtube.com/watch?v=Su1Uwczsbfw
Lavinia, 21+ si Andrei (11 iunie 2007)
CADIA spune:
Sa dea Dzeu sa se voteze PRO, ca pe mine ma darama cele 6mil+2 pe luna, fata de cat am acum. salariu.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-4787327-indemnizatia-pentru-mame-putea-deveni-85-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm
24+cu CLARA