Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
flowerbee spune:
Neata burtici!
Apoi nici nu intru bine pe forum si vad ca la un moment dat se vorbea de sarmale. SARMALE!!!! Bine ca vine mama joi si o pun sa imi faca o cratita, ca sa fiu sigura ca ma satur.
A propos de mancare, aseara am avut o revelatie. Stateam cu sotul la o gustare de seara si la un moment dat, imi spune "hei, tu stii ca mananci de o ora in continuu?" Si asa era, am rontait tot timpul, de la branzica, la budinca si eclere, pana la kiwi. Asta e, chiar sunt gravi!
Alina, nu te-am uitat. Stiam ca tu ai DPN la inceputul lui ianuarie. Nu ziceam noi ca ne vedem la spital, daca tu nasti un pic mai tarziu si eu un pic mai devreme?
Si pe mine ma doare in zona pelviana si m-am plans la dr de mai multe ori. El s-a uitat la eco si mi-a zis ca e ok placenta si colul si toate alea si ca sunt dureri din cauza cresterii uterului (se intind ligamentele).
Mie dr nu mi-a zis nimic de RH, ca sunt la prima sarcina. Cred ca dupa 28 s ma va trimite la dozari.
Uraaaa pt proiectul de lege. Daca trece azi de Senat si apoi e promulgat de presedinte, stau acasa un an fara nici un fel de parere de rau. Sa pape bebe tzitzi cat mai mult.
Sa ne rugam la Sfanta Paraschiva ca sa le dea sanatate bebeilor nostri din burtici!!!!
Bee24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
flowerbee spune:
Mvb, tare frumusica esti iar pozele de la nunta sunt superbe!!!!
Bee24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
cristi_2003 spune:
mvb ce frumoasa esti
27+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
jasmi spune:
ca scrisesem mesaj de pe contul comun
mvb, ai fost o mireasa suuuper!
aryia, ti-am modificat datele
Jasmi 22+ cu
way to go, BB
Naty spune:
Neata!
mvb esti tare frumusica!
rox nu ne da emotii ...
Eu sunt suparata rau ca aseara mi-a zis tata ca il doare de cateva zile la subrat si ca are un ganglion inflamat (chiar are, l-am simtit si eu) si n-am dormit toata noaptea de sperietura, numa` la asta ma gandesc. Ipohondra cum sunt nu-mi imaginez decat ce e mai rau . Nici nu vrea sa se duca la doctor, o sa ii fac eu programare si sa-l trimit cu forta.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 26+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Fetelor, mie mi se pare ca am un burtoi cat CASA!!! Si a inceput sa ma doara jos...la perineu..mi se pare cam devreme...da sa mor daca mai tin minte cum a fost la prima sarcina...parca nu aveam burtoiul asta in luna a 7-a...zau asa. Alina28+ cuEMAde ianuarie Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Alina, stii ca si eu ma simt umflata in zona aia? Si nici io nu-mi aduc aminte cum a fost prima oara. Da' vorba ta, daca a fost ceva, sigur n-a fost asa repede.
Nu cumva noi ne menajam acum mai putin si poate de aceea resimtim mai devreme un anumit disconfort?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200527+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
cristi_2003 spune:
nu uitati fetelor ca e perioada de luna plina - in general se naste pe rupte in perioadele astea. la noi inca e devreme ca sa fie cazul dar uitati-va la nov-dec. probabil si sarcinile noastre sunt influentate de perioada asta si trebuie sa avem grija de noi - relaxare, somn suficient, mancare.
27+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Alina1976 spune:
Neata burtici,
Iris, asa o fi la BB2?! Adica burtica creste mai repede? Eu ma simt gravida in luna a 8-a cel putin....pe bune.
Cu pantofi te inteleg....eu sunt shoes addicted!! Cred ca am tone...nu mai loc de ei :-)
Nasol cu tusea...ai luat ceva? Si pe mine m-a tinut o tuse nasoala vreo 10 zile de nu mai scapam de ea....si a trecut cu un sirop homeopat..
Lavini, imi pare rau pt Andrei...stiu cum e sa faca puiul febra asa de mare..e groaznic de stresant si ti-e o mila de el...OF! :-(
Sper sa se faca bine repede si vezi si tu ai grija sa nu te imbolnavesti :-( Sotul tau a venit? Nu mai esti singurica nu?
Billy, asa cum ziceam mai sus, si eu am o burta MAREEE...si ma simt grea parca prea devreme. Si nu m-am ingrasat decat vreo 6kg....insa nu stiu de ce....Mai nasol este cxa vin vremuri si mai grele...si daca noi de acum ne plangem...eu stiu cum este si prin luna a 9-a...deci mai bine pt tine ca nu stii Trecem noi peste toate si o sa avem bebei frumosi in curand :-)
Incerc sa ajung la Filantropia. Sa-mi dai PM cu nr. tau de mobil daca vrei, ca sa te sun daca e sa ajung, sa ne vedem.
Fetelor, chiar ce-o fi cu Roxanaz???? Sper ca e OK!
Alina28+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica