Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor, spuneti-mi care este cea mai usoara si rapida metoda sa pun si eu poze undeva sa le vedeti!! Vad ca se folosesc o groaza de site-uri....eu nu am cont pe niciunde...unde sa-mi fac?

Alina28+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

No acuma sa spun si eu de noi!

Fetita mea este tare miscareata,aseara tati a simtit-o de 3 ori la rand la cre de trei ori a facut wow,asa puternic a dat,draga de ea!
Burtica mea este destul de mare si bine formata,la cum aud ca se spune despre minesi are o cirum.de 98 de cm si bustul de 100 la 5kg luate pana acuma,sa vedem mai departe,dar nu imi pasa cat o fi,am timp dupa aceea sa tot slabesc!

Cu pofta de mancare stau regular,adica mananc 3 mese pe zii si intre mese multe fructe,de un timp m-am profilat pe mere si banane,sa vedem cat o tine!in rest simt ca imi scade "glicemia" si trebuie neaparat sa bag ciocolata in mine in special Kit-Kat,pana acuma nu imi cumparam ciocolata asta dara acuma le rontai intr-un minut!
asa ca _Flowerbee_nu esti singura in "lupta"!nu zic imi placea ciocolata,dar acuma la 2 zile daca nu in fiecare zi trebuie sa mananc!
asa ce sa mai spun:ma simt bine cu mici incordari dar e normal si de cateva zile ma cam doare mijlocul pe zi ce trece simte greutatea in +!oricum cu Dumnezeu inainte ca fara nu se poate!

sper sa nu va fi plictisit!

22+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, va pup . Intru destul de rar, dar va citesc cu nesat. Nu prea am timp nici acasa, nici la serviciu. Seara ma ia un somn, de nu stiu cum s-o culc mai repede pe fiica-mea. Bag replica cu "hai, ca maine ne trezim devreme ptr gradinita" ...

Eu sunt in saptamana 23 (maine intru) si o sa am baietel, asta in caz ca nu v-am anuntat deja, nici nu mai stiu.

In alta ordine de idei, bebele meu se misca zdravan, dar mai mult pe jos il simt. O fi normal? cateodata imi trage niste suturi de ma sperie, dar f jos, repet. Mi-e teama sa nu iasa :)

Am vazut ca va masurati in talie. Care talie? eu nu mai posed demult, am o burta de zici ca sunt in luna a opta...

Sa auzim de bine!

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetelor, spuneti-mi care este cea mai usoara si rapida metoda sa pun si eu poze undeva sa le vedeti!! Vad ca se folosesc o groaza de site-uri....eu nu am cont pe niciunde...unde sa-mi fac?

Alina28+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Eu am pe webshots,dar nu stiu cat este de rapid fata de celelate!dar incearca!

22+

edi

Mergi la inceput

Roxana_sper sa nu te fi suparat pe noi,nu?glumeam!asteptam vesti de la tine!

si tu Carmen?ce faci azi?unde esti?

Ledi?Tuchi tu cum te simti?

22+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu am pe www.photobucket.com

e usor de folosit

27+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

tuchi da-ne si noua un nr de tel sa te putem suna sa-ti mai tinem de urat

27+ cu T. Carol

Mergi la inceput

Fetelor!ca m-am trezit si eu dupa atata timp:please dati-mi si mie adresa si parola de la adresa in comun!Va multumesc!

edi `de 22+

Mergi la inceput

ti-am trimis edi

27+ cu T. Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

edinutza ti-am dat pm cu contul...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 22+Mihai Christian

Mergi la inceput